יש לי שאלה

lir42

New member
יש לי שאלה

אני רוצה לעזוב את הארץ ואת האמת כרגע לא אכפת לי לאן התוכלו לעזור לי לאן זה הכי קל ומה אני צריכה לעשות תודה לירי

אילן די

New member
אם יש לך מקצוע מבוקש

גש לשגרירות ניו זילנד. הם נותנים אזרחות לאנשים בעלי מקצוע מבוקש. גם מדינה יפה...

Mariguella

New member
ללירי

אם את רוצה לעזוב את הארץ יש לי כמה טיפים, אבל נשמע לי שאת צריכה לחשוב על זה קצת יותר לעומק. לא אכפת לך לאן? באמת? גם לצפון קוריאה? את צריכה לחשוב על מה מפריע לך בארץ, או למה בעצם את רוצה לעזוב. זה יעזור לך גם לגבש לאן את רוצה לעזוב - להודו, לאמסטדם, לניו-יורק או שמא לפיונג-יאנג (זוהי בירת צפון קוריאה
) את צריכה לחשוב על שיקול כמו מה בא לך לעשות - להירגע מכל מה שקורה בארץ? למצוא עבודה? להרחיב אופקים ולהכיר תרבויות חדשות? מציאת מקום מתאים תלוי מאוד בהשכלה שלך, במצבך הגופני (את מוכנה ומסוגלת לעשות עבודות פיזיות?), וכו´. העצה שלי בכל מקרה שאין לך מושג (אין לך מקצוע מבוקש או הרבה כסף) - להירשם לאוניברסיטה/לימודים שיאפשרו לך לקבל אשרת סטודנט, ומשם כבר להתקדם.

lir42

New member
כמו שאמרתי מהו מקצוע מבוקש

חשבתי על כמה אפשרויות אך זה תלוי לאן הכי קל להגר תודה

shawn3

New member
מגורים בחו"ל .

היי , לירי , מה שלומך ? שמי , עידן , אני בן 22 מר"ג ואני מחפש שותפים להשכיר איתם דירה ולחפש איתם עבודה בניו יורק , אני מתכוון לנסוע לשם באפריל . לנסוע לבד לחו"ל בלי קשרים , ללא משפחה , מבלי להיות עשיר זה קשה מאוד , לי יש את הנסיון הזה , לכן אמרתי שבפעם הבאה אני אסע עם אנשים . אני מבין מה את אומרת , גם אני רוצה מאוד לחיות במדינה אחרת . התוכנית שלי יכולה להשתנות , אם את מעוניינת ליצור קשר תכתבי לי לכתובת : [email protected] שיהיה לך חג שמח !!!!!!

shawn3

New member
נסיעה לחו"ל .

היי , מה שלומך ? אני מעוניין לחפש שם עבודה ולגור שם ואם אחסוך מספיק כסף גם ללמוד שם . לא אכפת , לי גם לנסוע למקום אחר . אך , החלום הוא ניו יורק . הייתי שם בעיר הכי מדהימה בעולם .

Yaniv-DC

New member
אז ככה...

ההורים שלי סיפרו לי שבשבוע שעבר הייתה המלצה חמה באחד העיתונים על קנדה, שמקבלת יחסית ישראלים בזרועות פתוחות. לפני שנמשיך, אין מדובר במידע מבוסס, ולכן יש לבדוק את הדברים, ואם מישהו יוכל לאשר או לפסול את מה שאני כותב כאן, אנא עשו זאת. קנדה סובלת מגידול שלילי, ורוצה לשמור על הצביון הלבן שלה. אמריקאים לא רוצים לעבור לקנדה כי טוב להם בארה"ב, מערב ומרכז אירופאים כנ"ל - טוב להם באירופה, הפתרון הוא ישראלים ומזרח אירופאים. השמועה מספרת שבהשקעה של 500 אלף דולר קנדי - מקבלים אזרחות מיידית. תמורת תשלום של 30 אלף ש"ח, מקבלים אשרת עבודה (בתנאי שיש מקצוע), ומשם אחרי 3-5 שנים מקבלים אזרחות. ואם להיות קצת יותר מבוסס על נסיון החיים - כמו שכתבו קודמי. לעצור רגע את הקרוסלה, לקחת אוויר, ולחשוב מה את רוצה. מה המטרה שלך במעבר, מה את רוצה לנסות להשיג, ולהתחיל לפתח כיוונים - אירופה? ארה"ב? אוסטרליה וסביבותיה? ואז להתחיל לחפש בצורה ממוקדת ויעילה. בכל מקרה, כולנו נשמח לעמוד כאן לרשותך בכל שאלה או ברור, וכמובן שנשמח לשמוע דיווחים על איך מתקדמים הדברים ולאן נושבת הרוח. בהצלחה!

Yaniv-DC

New member
נכון?

בעוד 10 חודשים מתחילים לי את התהליך של הגרין קארד, ואמרתי שאם לא יצליח, נוציא את הסכום

אילן די

New member
עמדתי להוציא

לפני 4 שנים כ- 8000 דולר על גרין קארד. (בסוף הוצאתי רק 2000 כי זכיתי בהגרלה).

lir42

New member
תודה לכל העונים לי ....יש לי שאלה

נוספת. מה קורה עם צרפת ופילנד? צריך ויזה כניסה? ואיך אני מתחילה את ההגירה ואת האזרחות? תודה לירי

marsala

New member
לירי הי

לצרפת ופינלנד לא צריך ויזה אך לשתיהן יש בעיית מהגרים לא חוקיים ,(בצרפת הבעיה היא מפלצתית ממש) כך שאם את עוברת במטרה להיות לא חוקית ואין לך משפחה שם אז הייתי מציע לך לוותר. קנדה שכבר הוזכרה כאן על ידי יניב היא לדעתי היעד הטוב ביותר (בפור של קילומטר וחצי..) גם מדינת הגירה מוצהרת(!) וגם אחת משלוש המדינות עם סטנדרט המחיה הגבוה ביותר . אני במקומך הייתי ניגש לשגרירות קנדה ומתחיל לגלגל את הכדור. בהצלחה מויש

lir42

New member
לקנדה אני צריכה ויזה לא כך?

אני לא מעונינת להוציא ויזה בגלל זה אני שואלת על ארץ שאינה דורשת ויזה בגלל זה חשבתע על צרפת ופילנד. מה קורה עם יוון או האים שליד יש לך מושג? תודה לירי

marsala

New member
יוון לירי../images/Emo127.gif

נגעת בנקודה רגשית מאד כשהזכרת את יוון..... חייתי על האי פארוס במשך קיץ שלם בתשעים וארבע,חוויה לכל החיים. אכן קל להשיג עבודה ולא חייבים רשיון, עדיף עם מכירים כמה מקומיים, לא הייתי ממליץ על יוון עצמה אלא על האיים (כולם לצורך העניין) רק תדעי שאין לך יותר מדי זמן לחשוב, העונה אוטוטו מתחילה (אפריל -מאי) אם הרעין נשמע לך ואת רוצה יותר פרטים ,אשמח להוסיף ולהדריך אותך מה לעשות יאסו מוש

yonis

New member
לירי והאחרים, הנה

בקשר לצרפת שאני בה חי בדרום,אני שולח לכם לינק שמרכז את כל אפשרויות השהות,והעבודה בצרפת, בתקווה שזה יעזור http://v-NXETR133.htmlosdroits.service-public.fr/ARBO/210902

yonis

New member
הפעם זה יעבוד אולי,חחחח../images/Emo151.gif

מצבי גרוע נהייתי סנילי זה היין bandol כנראה,,,,

למעלה