יש לי שאלה

newsgeek

New member
"רוצה לשמור על הצביון הלבן שלה"

עאלק "צביון לבן"..איך אתה לא מתבייש לומר דבר שכזה פה יא דפוק יא מנוול...גבר הומוסקסואל מהכי ליברלים שבליברלים,ראש פתוח,סובלני בלה בלה פה אומר דבר גזעני שכזה? למה מי מת ומינה אותך להיות הדובר הלא רשמי של משרד ההגירה הקנדי? צביון לבן הא? לא הייתי מתפלא אם איזה בן אדם אומלל וגזען מהמפלגה הנאצית הקנדית(שד"א לא קיימת)היה מתבטא בצורה כה אומללה,אבל אתה? כזה טמטום גזעני ובורות לא שמעתי בחיים שלי...תחשוב לפני שאתה מדבר,ותוריד לעצמך ת´ביטחון האישי המופרז שלך ועל תקיא פה דברים שטותיים שכאלו במסווה של משחק אותה יעני החוכמולוג הכי מהולל מהצד הזה של נהר המיסיסיפי, משחק אותה גאון בכל מה שמדובר בקנדה..ותדאג לספק לקוראיך הסברים דמוגרפיים בכל מה שנוגע לאיפה שאתה!! מתגורר,בוושינגטון די סי האומללה,ששם,כידוע,רוב רובה של האוכלוסייה היא אפריקנית-אמריקנית..אם היית אומר שבעיר שלך,כן, בדי סי,מחפשים בעירייה צביון לבן לעיר אולי לפחות היית צודק איכשהו.(אבל מי כמוך יודע שפילו ראש העיר הוא כושי.) ועוד דבר,אם אמריקני או קנדי"לבן" היה אומר לך,או היית קורא בפורום לא ישראלי,על המדיניות החדשה של ממשלת ישראל,עקב ריבוי פתאומי ודראסטי באוכלוסייה הערבית בישראל בעתיד וגידול כמעט שלילי של יהודים,(מפלגת ש"ס נכחדה מהעולם,רק למען הפואנטה)ועקב הריבוי הערבי המדאיג,הממשלה הישראלית מעוניינת בבמהגרים אשכנזים לבנים ב-ל-ב-ד יותר מאשר מהגרים ספרדיים שחורים,זאת בכדי לשמור על ה"צביון הלבן" של ישראל,איך היית מגיב?הא?היית מגיב בחומרה והיית קורא לממשלת ישראל גזענית ועד כמה דברים? נכון!! אז לפעם הבאה תדבר על דברים שאתה מבין לפני שאתה מדבר שטויות...תבדוק בנתונים לפני שאתה מדבר בולשיט על צביון לבןוכדומה,מכיוון שרוב רובם של 250,000המהגרים שקנדה מכניסה כל שנה באים אליה מארצות אסיה ומאפריקה,ולהזכירך,רוב רובם של כמעט מיליון המהגרים השנתיים לאמריקה באים אליה מארצות בהם אין "צביון לבן" לך תגלוש באתר של ה I.N.S ותיווכח בעצמך. "לשמור על צביון לבן",נשמע כמו איזה יוזף גבלס אלוהים ישמור..איזו בורות...איזו גזענות..פשוט לא ייאמן

Gefen

New member
תגובה ל- newsgeek

מה הסיפור הזה של ההקפה האישית על יניב? נראה כאילו רק חיכית להזדמנות והנה היא הגיעה... בין אם אתה צודק ובין אם לאו - זה ממש לא רלוונטי בעיני... משום שיש דרך לאמר דברים ואתה בחרת להתפרץ פה בצעקות ובקללות כלפי יניב. את כל השורות שפה שפכת, יכולת לתמצת במשפט או שניים ולוותר על הקללות וההשמצות .. "יא דפוק יא מנוול" זה ממש לא סגנון הביטוי המקובל אצלינו בפורום וההפסד הוא רק שלך - אם לא היית צועק, מקלל, ועושה שימוש מכוער בהעדפותיו המיניות של יניב, אז אולי מישהו פה היה מקשיב לך וטורח גם לבדוק אם יש טעם בדבריך. גפן

dor_dor

New member
newa אתה צודק - חבל שהתנצלת אחר כך

אתה כ"כ צודק באיך שהגבת כלפיו (אני מניח כהתרצות רגשות) עונה הומוסקסואל yaniv_dc ומדבר כאילו שהוא הסלקטור של אוושיץ בכבודו ובעצמו "קנדה רוצה לשמור...." תגיד למה אתה מבלבל את המוח? ידעת שקנדה קולטת עשרות אלפי מהגרים מאסיה, אירופה ופליטים מאפריקה - שמע אתה מלא בדעות קדומות... ובכלל חבל שאני לא יכול לפרסם את הדעות שלך בפורום לועזי שכמה שחורים מוושינגטון הבירה יבהירו לך כמה הגזענות שלך חשוכה (אחטא בסטריוטיפ קל - ואאחל לך הבהרה בהתאם לנטייתך המינית מאלה שתקפת) ארה"ב כמו קנדה קלטה וקולטת הגירה מאסיבית חסרת תקדים של היספאנים, אסייתים ואירופאים (שוב לפי הסדר הזה) אז תרגע ותחזור לארץ אם תגיד משפט כזה כאן בפורום בארץ - WELL, MAY GO HELP YOU אבל לסיכום - תתנצל ואני בטוח שכל מי שנפגע ימחל לך ושמור על לשון יותר נקייה אך יותר חשוב יותר מדוייקת.

רימיני

New member
גם אני מתכוונת לסוע ויש לי שאלות..

בהתחלה חשבתי שאני סע לאנגליה אבל אחרי שיטוטים ושיחות הבנתי שקשה מאוד להשיג אשרת עבודה. (אין לי תואר בכלום, יש מיקצוע - מידענות) הקריטריונים שלי ההם בעיקר שאני אוכל ללמוד במדינה ולגור שם באופן חוקי. (עדיף מדינה דוברת אנגלית) למישהו יש עצות? תודה על כל תגובה, רימיני

Mariguella

New member
לרימיני

יש מספר מצומצם של מדינות דוברות אנגלית - בריטניה, אירלנד, קנדה, ארה"ב, אוסטרליה, ניו זילנד, ועוד כל מיני מדינות עניות ומסכנות שרוצים להגר מהן ולא אליהן (ניגריה, למשל). במילים אחרות, הכי טוב לנסות להתקבל ללימודים באחת מן המדינות הללו ולברר מה התנאים לקבלת אשרת עבודה חלקית לסטודנט. כמובן, בכל מי שעל אשרת סטודנט, נמצא באופן חוקי. אפשרות אחרת - ללכת למדינות שאת לא דוברת את השפה (ולהירשם קודם כל ללימודי שפה ועל חשבון זה לקבל אשרת סטודנט) שיתכן ויותר ליברליות לגבי מתן אשרת עבודה לסטודנטים. אם הסינים יכולים, גם את יכולה.

רימיני

New member
כרגע כל האפשריות שלי פתוחות

אחת הבעיות הא שאני כנראה לא אספיק להרשם לשום אוניברסיטה בשנה הקרובה מעבר לעובדה שאין לי מושג איך אני מממנת (כל מדינה דורשת שיהיה לי כסף לכל הלימודים כולל כרטיס טיסה חזרה הביתה בסוף)... אני יודעת ש You cant have it all אבל אני מנסה :) כרגע המדינות שאני מתמקדת בהן הן קנדה, ניו זילנד ובריטניה. אבל אני פתוחה לכל הצעה. מי שיש לו עצות בבקשה תפנו אלי בפרטי.

ניר12

New member
לעזוב את הארץ

קצת קשה אז בורחים. רוצה חו"ל תסגרי את הטלויזיה את גם יכולה לבוא איתי למילואים ברצועה זה גם חו"ל תקבלי שם אזרחות ויזה ...

למעלה