יש לי שאלה!

לדעתי זה יותר יפה

מאיזה ג'ינס מהוהה וטישרט שחילונים "שמים על עצמם" לפני שיוצאים, אבל לא צריך להכליל יש עורכי דין ואנשים מכובדים שיודעים להתלבש יפה.

אפריל11

New member
יש כמה שמתלבשים יפה כמו אריה דרעי

ואלי ישי ועוד כמה אבל כשאני רואה את החרדים שהולכים ברחוב לעומת החילוניים אין מה להשוות. אני חושבת שאצל גברים ג'ינס תמיד יותר יפה מחליפה. גבר בחליפה נראה מבוגר אבל הכל עניין של טעם.

היי גבר

פעם שאלת את עצמך מדוע אני צריך להסתיר את מעשי? מדוע אני צריך לתמרן בתוך כללים נוקשים? אתה יודע בכלל את הפרוש של החופש? תבין לא כולם יכולים לחיות עם פיצול אישיות.

זה שאתה קוקו

וחי כמו בסרט ומשקר לכולם גם לעצמך וגם למשפחה גם לחברים ולאלוהים.לא אומר שזה חיים. זה חרא של חיים.כל הזמן אתה צריך לדאוג שח"ו לא ידעו שאתה דפוק. אז מי פה חי כמו אדיוט?

DIDI 21

New member
כבר שנתיים וחצי

ותתפלאי לשמוע יש לי סיפוק מהרבה דברים מלימודים סקס וחיים מטורפים וגם מ... זה שאני מצליח לעבוד על כל העולם!

הדיבר האחד-עשר:

לא תצא פרייאר הדיבר הכי חשוב בדת הישראלית! ומכיוון שאין פה פירוש רשי, אסביר לך שהדיבר הזה מדבר גם על: 'הוא התחיל', 'הוא אשם', 'נצל את כל העולם' וכמובן - 'עבוד על כולם' [כל האלמנטים הנל בהקשרים חיוביים ושליליים כאחד]. אני בעד ציניות וחושבת שזה נפלא שאתה מוצא סיפוק (כולשו) בחייך. מה שאני לא מבינה: מה הבעייה שלך? אתה רוצה שנגיד לך שאתה טועה? אתה רוצה שנסביר לך כמה הדרך שלנו צודקת? אתה רוצה חיזוקים חיובים לדרכך (הלא יחודית בעליל: להיכן שלא תירק באיזור מגוריך [יהיה אשר יהיה] תמצא מוסד חינוך דתי כלשהו ואיש [אחד לפחות] מחופש ממש כמוך [ואגב, לא כל כך קשה לזהות אותם, זה מפתיע אותך?]? אני יכולה רק להגיד לך, שאת התקופה הזאת - של: לעבוד על כולם, ללמוד פרק במינפולציה ובלשקר ללא מורא - כולם עוברים (אולי לא כולם, אבל סטטיסטית באחוזים גבוהה), ובדרך כלל בגיל הרבה יותר צעיר (אני מניחה שאתה בן 21). זאת תקופה כזאת - שתעבור לך (שוב מבחינה סטטיסטית, יש אנשים [באחוזים קטנים] שנתקעים חזק]. מעבר לכל, זה עניין של מחיר, יש אנשים (שלא כמוך) שמוכנים לשלם את כל מלוא המחיר של כל מלוא תקופת המשבר רק שלא לעשות שקר בנפשם, ויש אנשים שמעדיפים חיי צביעות כי מחיר התמודדות עם האמת גבוה להם מדי. ואומנם באופן אישי אני שונאת מחופשים, אבל כל הדרכים טובות, כי המחירים משתנים מאדם לאדם, לא רק בגלל אמות מידה שונות ולא רק בגלל אמות מוסר שונות, אלא בראש ובראשונה בגלל הכנסות שונות. >ספל חמאה לא מתפלאה<

DIDI 21

New member
אני לוידע בת כמה את אבל את נשמעת...

בת שנתיים! יקיריתי אני רק מרוויח מהמהלך הזה! אין לי שום קושי בתאוריה לזרוק הכל ולברוח. אבל, למה לצער הורים, למה להרוס לאחים, למה לשרוף קשרים? למה? למה? למה? למה לשנות את כל החיצוניות בזמן שאני יכול לעשות את כל אבל כל מה שאת עושה ואני לא השתנתי כלפי חוץ?

בן כמה אתה חושב

שאתה נשמע? אתה באמת מאמין שאתה (או כל אדם) יכול להרוויח משו מבלי לשלם עליו?? במציאות זה לא עובד ככה. כמו שכתבתי קודם: אני בעד ציניות וחושבת שזה נפלא שאתה מוצא סיפוק (כולשו) בחייך וכל הדרכים טובות. אבל - בכל דרך שלא תבחר, זה תמיד אומר שאתה מוותר על הדרכים האחרות (בין אם הם זהות, דומות, משתלבות, שונות או מנוגדות, בין אם הם מגיעות בסוף לאותו מקום או לא) שבהם לא בחרת. ולכל בחירה שהיא (בכל תחום שהוא) יש יתרונות ויש חסרונות, ואם זה לא ברור לך אני יכולה רק להציע לך את תנחומיי. אני לא הולכת להסביר לך את הטעות שלך (למרות שמנקודת מבטי היא זוהרת בבהירותה), או להציג בפניך את השאלות ההופכיות, כי אני מאמינה באמונה, ואם אתה מאמין שטוב לך - תחנק עם האושר שלך. בכל מקרה, זאת תקופה שתעבור, כי מה לעשות, אנשים מתבגרים. אפילו אתה. ואם אתה מעיד על עצמך שהשתנת מבפנים (זה בטח לקח זמן), זה חייב להשליך (גופנפש ושאר חרטאבונה) גם על החיצוניות, ואתה לא ממש בעל יכולת שליטה בעניין. מי יודע, אולי דווקא להכעיס תמצא יום אחד את האחת שתחזיר אותך בתשובה שלמה? וזה שבתיאוריה אתה יכול (נניח שאולי) לעשות את כל מה שאני עושה, לא עמוד במבחן המציאות (אני מכירה מחופשים ['חופשיים' כמוך] אישית), אפילו אם תגיד את זה 75431483 פעם. >ספל חמאה מוסיפה תנחומים<

דידי 21.

העובדה שאנשים מתייחסים לשריטה שלך ודנים איתך בכלל, זה נדיר. דבר בכבוד, כי כך דיברו אליך.

מאיר86

New member
זה

יחזור אליך כשתרצה להתחתן וההורים שלך יחפשו לך שידוך. ואישתך תרצה אותך דוס

מאיר86

New member
זה

יחזור אליך כשההורים שלך יקבעו לך מי אישתך. והיא תרצה אותך דוס

טמבל

חכה חכה עד שתתפס על מחלל שבת אז אתה תלקק לנו אתה תבין כמה טפשות להשאר חרדי אני אישית בעד להשאר חרדי אבל לתקופה קצרה וגם בתור עובד לא בתור בחור ישיבה על התחת וזה רק אם מכריחים הנסיבות אבל ללמוד בישיבה ולחלל שבת זה השגעון הכי משוגע כמה זמן נראה לך שתחזיק מעמד ככה? אגב מעניין אותי מה אתה עושה בשבת איך אתה מחלל אותה בישיבה? איך אתה מעונין להתחתן? עם חרדית מבית יעקב שאחרי יומיים תתגרש ממך? בחייך! תהיה בחור עמידה לא בחור ישיבה על התחת על הספסל שמדקלם טקסט שהוא לא מאמין בו.

למעלה