יש לי שאלה...

SaberTooth

New member
יש לי שאלה...

אני עוסק במאגיה כבר חושיים - שלושה ועד עכשיו ביצאתי כמה טקסים קטנים, לא דברים מסובכים כם מזבכים וגביעים וכאלו, הבעיה היא שמתי שהוא אני ארצה "להתרחב" ולהתחיל לבצע טקסים גדולים ואני רק בן 14 (לצערי) ועדיין גר עם ההורים שלי והם כבר חושבים שאני די מוזר ואם אני אתחיל לקנות נרות ולהטיל מעגלים הם יאפזו אותי במחלקה סגורה איפשהו, מה אתם חושבים שאני צריך לעשות, להגיד להם שאני רוצה לעסוק במאגיה באופן רציני או לחכות עד שאני בן עשרים ומשהו ולקנות דירה משלי ואז להיכנס לזה שוב? אודה לכם מאוד אם תענו לי בבקשה!

Rectumolog

New member
בנאדם ישר כוח

אם אתה מפחד מההורים אז תעשה את זה בשיעורי מחשבים תבקש מאיתנו מידע ואנחנו נשלח לך אותו לאימייל או משהו והטקסים והכשפים- אל תגיד לי שאתה לא מכיר איזה מקום נטוש קרוב לבית שלך. שלך נדב הרקטומולוג

SaberTooth

New member
כמה חבל....

יש שדה ענק, עשרות אם לא מאות של דונמים שאפילו אני לא חקרתי את כולו, אבל עכשיו הורסים אותו כדי ליבנו שכונת מגורים ענקית ומשאירים כמה דונמים מיסכנים של שדה, חבל שהורסים אותו הייתי יכול לערוך שם טקסים! *עצב מתפשט בגופי*

תיראה,

אני בת 18 וגרה עם ההורים, ולמרות שההורים יודעים על העיסוקים שלי - אני בספק אם הם יודעים מתי אני עושה טקס. נרות וכו´ זה לא עסק כל כך יקר, אני מצאתי בחנות כלי בית נרות מאוד יפים ב-3 שקל כל אחד (נרות ארוכים בכל מיני צבעים), ואפשר גם להשתמש בנרות שבת פשוטים. אפשר גם לא להשתמש בכלל בנרות, זה הכל בחירה שלך. אני בספק אם מכשפות בזמנו השתמשו בכלל באביזרים, משום שזה היה יותר מדי "ריסקי" בשבילן. בכל אופן, כדי לבצע טקס אתה יכול פשוט לחכות שההורים יהיו מחוץ לבית, או שתסגור את הדלת של החדר שלך ותעשה את הטקס בשקט. מעבר לזה, כשאתה בונה את הטקס תתחשב באמצעים שלך - לא חייבים להשתמש בטקס באביזרים יותר מדי מיוחדים, ולא חייבים לצרוח בקולי קולות. תבנה את הטקס בהתאם לזה. אני שומרת טקסים שבהם אני רוצה לשיר או להגיד צ´אנטים לימים בהם אני יודעת שההורים שלי לא נמצאים בבית. בהצלחה!

Jerald_Admonds

New member
הא אני זוכר

את הפעם הראשונה והאחרונה שעשיתי טקס בבית.. זה היה לפני איזה 5 שנים ככה, וכניראה שלא שמתי לב אבל בזמן הטקס כל הבית התמלא בעשן שייצא מהחדר שלי, ההורים הרעישו והפריעו לי להתרכז, ולבסוף העפר שפיזרתי ברוח עף לחלון של השכן שלי. חחח :) זה היה פשוט בלאגן! נוסטלגיה נוסטלגיה.. שי.

The Wraith

New member
על שיעורי מחשבים, אביזרים ושטח נטוש

אני בן 16 וחצי (שמונה-שבעה חודשים, עיגלתי ל-וחצי) ואני גר עם ההורים שלי, מעולם לא הסתרתי מהם דבר, גם כשעישנתי, גם כשהתחלתי להתעניין במאגיה - בהתחלה הם לא קיבלו את זה טוב ואף אסרו עליי זאת, אבל בסוף הם קיבלו אותי כמו שאני (אחרי כמה...מאות שיחות), את המאגיה שלי ואת השטניזם שלי. לא ממש ניתן לאשפז אותך על העיסוק במאגיה משום שאתה יכול לתרץ את זה כניו-אייג´ - ואף אחד לא מאשפז אנשים על אמונתם בניו-אייג´, רוחניות או כל דבר כזה. מאגיה היא גם חלק מדתות רבות, כולל את שלי, אז אם אי פעם איזה יועץ ביה"ס או פסיכולוג "יאיים" עליי באשפוז או משהו כזה אפשר לצוטט את החוק הדמוקרטי שנקרא: חופש דת שלפיו זכותו של כל אדם לבחור אמונה ולהשתייך לדת מסויימת ולקיים את הטקסים הכרוכים בה - כל עוד הוא לא פוגע באחרים. ואף פסיכולוג שבעולם שאין לו הבנה בנושא לא יחשיב הדלקת שני נרות, צלצול בפעמון, הנפת מטה\חרב (אסור לחתוך עם החרב אפילו עוגה, שלא לדבר על בשר אדם) באוויר ושירה בחדר חשוך (חוץ מאור הנרות) כפגיעה באנשים אחרים. אבל בכל אופן, אתה יכול להשתמש רק בנרות, יש המון אנשים שמחזיקים נרות בחדר שלהם ואין להם מושג קלוש מה זו מאגיה. ההורים שלי, האנשים הכי לא מאגיים בעולם כולו, היו מבעירים קטורות בכמויות כמעט מסחריות כשהיו צעירים. נדמה לי שבזמני הרדיפה, ציידי המכשפות והאינקוויזיציה, המכשף השתמש בכלים שנראו כרגילים לחלוטין (הגביע שלי למשל, בעצם סתם כוס יין רגילה לכל דבר). בקשר לשטח נטוש - שטחים נטושים הם בד"כ נטושים מסיבה כלשהי ועלולים להתפרק לך על הראש. שטח נטוש הוא גם פתוח לאנשים אחרים (כולל כל מני שרצים וחסרי בית למינהם) ככה שזה לא רעיון טוב להחזיק שם אביזרים. שיעור מחשבים? לא יכולתי לשמוע הצעה יותר טיפשית ומשקפת התלהבות. בשיעור מחשבים כולם יכולים לראות מה אתה עושה (בגלל זה אני שונא אנשים שבודקים אימייל באמצע השיעור - כי אני רואה הכל וזה לא מעניין אותי במיוחד), אם אתה בעד להסתיר את זה - שיעור מחשבים ממש לא מומלץ. חוץ מזה מה אתם גרים עם הק.ג.ב בבית שבודקים לאיזה אתרים נכנסתם? אם אתה מרגיש שבכל זאת והוריך לא יבינו ולא יקבלו זאת בשום אופן, חכה עד שתהיה בדירה משלך.

Ranger One

New member
בין כל הקשקשת....

ניתן למצוא דבר אחד שעוזר לך "תתרץ את זה כניו אייג´". מילא תגיד שמישהי שאתה מתעניין בה היא בכל העניין הזה של מיסטיקה ושטויות ,ולהתעניין בזה גם נראית כמו דרך יחסית טובה ,שהיא תחבב אותך.

dopey_wizard

New member
טוב!

תראה! אני בן 16 ולהורים שלי אין בעיה אם זה כי אני לא שואל אותם! אבל יש לי אחות קטנה שמפריע לי לבצע טקסים, מדיטציה וכול דבר שדורש ריכוז! אז את רוב הדברים אני עשוה אחרי שכולם הולכים לישון!.. פשוט תלך לישון קצת יותר מאוחר ותוכל לעבוד בלילה, אם מה שאתה עושה דורש אור יום או משהו אז תמיד תוכל ללכת לפרדס או לים (חוף ללא אנשים כמובן) ובכלל נרות לא נראים מחשידים או משהו... אם ההורים שלך לא מבינים במאגיה אז הם א יבינו את הקשר של הנרות והקטורת! ---> דוד

למעלה