הי לכולם,
אנחנו עברנו פגישה עם עובדת סוציאלית שכל כולה זה הכנה ללידה ומה שאחריה. בנות יקרות אמהות לעתיד, כשמסתיים תהליך הפונדקאות, קורה איזשהוא משהוא רגשי פסיכולוגי טעון טיפול. הפונדקאית היקרה עוברת לידה, חששות, סוג של התרוקנות וחייבת הכנה לכך, העובדות הסוציאליות אינן לוקחות בחשבון שחלק נכבד מהפונדקאיות עוברות ליווי מסודר, הן תפקידן לעזור לסיים את התהליך שהוא הטריימסטר האחרון בהריון, בשלום, והלידה. לא מעניין אותן התאמת ההורים או צורת המחיה שלהם, זה בכלל לא הענין, רק סיום התהליך בצורה נכונה בירוקרטית ונפשית.לנו היא מאוד עזרה כיוון ששירי שלנו היתה בשמירה והיא ידעה לשוחח עימנו ועימה, כמו כן עזרה מאוד בהחתמה בבית החולים על "ויתור ומסירה" ועזרה בסיום המוצלח של התהליך כולל הגשה יום אחרי הלידה לצו הורות בבית המשפט בחיפה, תוך 24 שעות מהלידה של הבנות הן היו שלנו גם חוקית, אז אני שבדרך כלל נגד כל התערבות בחיים שלנו, בעניין הזה מאוד בעד בעיקר בשביל הפונדקאית שזקוקה מאוד לאחר הלידה לסיום רגשי מוחלט.. מה שכן, מה שהרס אותי ולא תאמינו ,, שמאיה וגילי שלנו היו פגות, תחת השם של הפונדקאית והשתחררו מבית חולים תחת שמה, וזה הטריף אותנו, 3 שבועות להמשיך לראות מדבקות, עם השם שלה על הילדות ולא לקבל מנוח, היום בגלל זה ההסטוריה הרפואית שלהן כפגות יושבת תחת השם שלה וזה מדהים הלוא שם הפונדקאית חסוי ואסור שידעו עליה ושתהיה הסטוריה כזו, בזה צריך לטפל, ואכן פניתי לפניות הציבור ברמב"ם והחלו לטפל בזה לפני שנה. זה הרס אותנו, כ"כ הרבה עברנו ואפילו לשחרר את הקטנות שלנו על שמנו לא היה אפשר. מדינה מפגרת. אני זוכרת שהתקשרו לעובדת הסוציאלית שמטפלת בכל הנושא בחיפה - מרים, והיא ענתה בצורה כ"כ מטומטמת שבבית החולים התיאשו ממנה בעניין, אני הפכתי את רמב"ם בצעקות והסכימו לעזור לפנים משורת הדין "לאמא המשוגעת"....וואחר כך כשהגעתי למיון בגלל שפעת שלהן בגיל מאוחר יותר, הם שינו במחשב הכל על שמנו, חלם פשוט.