יש לי שאלה

חח סבבה ;)

אגב, אני רמי. ואתה מכיר אותי. למרות שעברו שנתיים שלוש מאז שראיינתי אותך חחח.. זוכר? ל"עולמו של דיסני".

Effective

New member
בטח שאני זוכר!

העיתון אפילו על השולחן בחדר שלי:) וגם ראיינת את תמר.. מה קורה איתך בעולם הדיבובים?

Swan Princess

New member
אייל!! D:

היי, מה נשמע?? הממ אני עוד רותם שאתה כנראה מכיר :p גם מהפורומים של פוקימון.. וגם פעם דיברנו כששנינו היינו בנ.ל.ס (גם עם רעות, אם אתה זוכר..). אה, וגם נפגשנו לפני שנה בפסטיבל דימונה D: בתור לשוקו ולקוראסון שחילקו בבוקר... (חח, פדיחות אם אתה לא זוכר
).

Effective

New member
אוי דימונה..

חחחח.. את לא יודעת כמה חיפשתי אותך שם השנה D: וגם מה קורה איתך בעולם הדיבוב?.. יש חדש..?

Swan Princess

New member
אין ממש חדש תחת השמש P:

עשיתי תפקיד קטן וחמוד בסרט "הפוני הקטן שלי".. ואני ממשיכה לנג'ס בדרכי המיוחדת P: יהיה טוב. חח וואו, השנה דימונה היה על הפרצוף לעומת שנה שעברה. כ"כ לא מאורגן.. וגם אני חיפשתי אותך! לפחות ניסיתי.. בקצת זמן שהיה XP נהנית בעברי לידר?

Effective

New member
אממ לא ממש..

אפשר להגיד שנהנתי מרחוק :/ היו יותר מדי אנשים.. בעיקר ערסים.. ולחבר שלי כמעט הרביצו.. בכללי היה נחמד:) ההרצאות השתפרו בהרבה!

Swan Princess

New member
אכן היו ערסים בשפע..

אני עמדתי לי בצד עם עוד כמה חברים ורקדתי להנאתי בלי להימעך ע"י ערסים מזיעים שדורכים עליך בקהל הצפוף
. ועוד משהו מפתיע- לא היה קר!! :O ואני כולי הבאתי 3482309 שכבות ושמיכות וגרביים ומה לא... XD ההרצאות באמת היו ברמה.. אני זוכרת שהייתי בהרצאה של הכתב קולנוע ממעריב לנוער שדיבר על הסרט החדש שלו והתלהבתי ורציתי לראות את הסרט ו... לא יצא בסוף. P: והצמידים הגיעו אלינו רק אחרי חודש! XD זה היה אחד המבאסים.. אבל העיקר שעכשיו יש :) (נשארתי עם אותו אחד משנה שעברה כדי להחליף לאחד חדש XD)

porky169

New member
פוני קטן../images/Emo10.gif../images/Emo134.gif

חבל שדיבבו את זה מחדש ולא השאירו את הדיבוב הישן והטוב
הרבה אנשים גדלו על זה(לא אני בכל אופן אבל אני מכיר הרבה)

Swan Princess

New member
אממ אין לי מושג בזה כ"כ אבל..

זה הסרט החדש.. ולא יכלו להשאיר שום דיבוב ישן מהעובדה הפשוטה ש.. לא היה אחד כזה לסרט הזה :p

porky169

New member
אני מדבר על הסדרה../images/Emo134.gif

לא על הסרט את הסרט טבעי למדי שלא ידבבו עם השחקנים הישנים אבל הסדרה עצמה זה די חבל שדיבבו מחדש

Reichan

New member
אהה איזה יופי ^_^

יותר ויותר מדבבים מקצוענים מצטרפים לפורום
אגב, אני ממש ממש אוהבת את הדיבובים שלך
ושאני לא אשכח, ברוך הבא לפורום החם והאוהב שלנו~
XD

יש לי שאלה לאייל (על נרניה)

אני חייבת לדעת מי דיבב את פיטר בנרניה, אה וגם מי דיבב את לוסי ואת אסלן אה! וגם את המכשפה אהה ועוד שאלה : למה הם קוראים לבונים ביברים? אני ואחותי (בת 4) הלכנו לגן חיות והיא הצביעה על איזה כלוב וצעקה "ביבר!" וכל הדתיים הסתכלו עלינו והיו פדיחות...

Effective

New member
אמממ..

בקשר לנרניה, אין לי מושג מי המדובבים ^^' והם קוראים להם ביברים גם בגלל שאפשר לקרוא להם גם ככה וגם כי זה מתאים לשפתיים באנגלית..

אין לי שום דבר נגד דתיים!!

אפילו לפני כמה שנים היו לי 3 חברות דתיות (בעצם אחת מהן מסורתית) אני רק אומרת שבחג הגן חיות היה מפוצץ!! והאנשים שהסתכלו היו דתיים שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא נגד דתיים או משו..

למעלה