יש לי שאלה

יש לי שאלה

יש לי שאלה: מישהו יכול להגיד לי מי מדבב את הילד הקטן (אני חושבת שקוראים לו מקס אבל אני לא בטוחה ..) בפוקימון? אני חייבת לשאול אותו משהו על נרניה!!! (בסוף, כמו שאני מכירה את עצמי , יסתבר שהוא אחד מהחברים בפורום והוספתי לעצמי עוד פדיחה אחת לאוסף.....)

אייל כהן.

הקול המקורי והראשוני של מקס שייך לאייל כהן, אותו אחד שגם דיבב ב"סיפורי נרניה". אגב, את יכולה להיות רגועה, הוא לא נמצא בפורום.

Hawkgirl

New member
פחחח.. מדברים על מקריות P:

היי אייל, מה קורה? D: זוכר אותי? רותם?(Jessie מהפורומים של פוקימון לשעבר). אני לא בטוחה, אבל לפני כמה שבועות, אני חושבת שראיתי אותך בכפר סבא, במקום הזה שיש בו את ה"מגה" ומחסני חשמל O: לא יצא לי לומר שלום כי היינו באוטו ועד שאבא שלי החליט סופסוף להחנות כבר לא מצאתי אותך O:

Effective

New member
היי!

באמת פתאום גיליתי שהפורום של פוקימון נסגר.. :/ ו.. לא הייתי בכפר סבא בזמן האחרון.. (לפחות לפי מה שידוע לי:|) אמממ.. בקשר לפוקימון, החליפו אותי בסוף העונה כי נסעתי לתאילנד קצת לפני שסיימנו את ההקלטות.. אבל יש מצב שאני אהיה בעונה הבאה. אם הקול שלי לא יהיה מעוות.

Hawkgirl

New member
אז כנראה שזה לא אתה O:

אולי אני התבלבלתי איתך ועם קימי(תומר יודע מי זה XD ). נמנמ, בכל מקרה, בגלל זה החליפו אותך?! X______X שלחתי מייל לנ.ל.ס וכתבו לי בגלל שהקול שלך השתנה וצריך להתאים את הקול של המדבב לגיל של הדמות, משהו כזה X: נמנמ.. נחמד O:

Effective

New member
חחחח..

זה גם נכון, יום אחד התעוררתי בבוקר ונשמעתי כמו עמי מנדלמן.. (שזה כבוד!) אבל אם תארגנו איזו עצומה קטנה ככה.. אולי הם יהיו לארג'ים....

Hawkgirl

New member
אללה הפגנה!

זהו, אני פותחת בשביתת רעב עד שאייל חוזר לדבב.

OrlyNL

New member
ברוך הבא אייל ../images/Emo140.gif

נדמה לי שעידו דנקנר אמר שהוא הולך לדובב את מקס בעונה הבאה, לא? ספר לנו קצת על עצמך אם בא לך - בן כמה, מה עשית עד עכשיו וכולי...

Hawkgirl

New member
נמנמ.. אז אם הוא לא ידבב בעונה הבאה

אז שידבב כדמות אחרת בפוקי! צריך להגיע, אם לא הגיע כבר, לנ.ל.ס סדרה נפרדת מפוקי שנקראה פוקימון קרוניקלס(Pokemon Chronicles), וזה לא נראה לי השם המלא XD תומר אמר שיש שם ילד באחד מהפרקים XDDD הא! ויש פרק שולט של ג'סי וג'יימס! #&%$&%$#&%$#&%$#%&#&%#&%$ ---------------------------------------------------------------------------------------------------->

Takuto

New member
למה חייב נושא?!@#$#?$%$#6ר5ק89

כן זה פוקימון קרוניקלס... אין שם אחר XD וזה ממש גועלי כי האמריקאים עיוותו שם הכל לגמרי אבל לפחות הגרסה שלנו תהיה -קצת- יותר טובה כי ברשימות ששלחנו לנלס עם שמות הפוקי התקפות ועוד הוספנו גם חלק מהעיוותים שהאמריקאים עשו ומה היה במקור אבל כתבנו רק חלק קטן מהשינויים (וזה כבר היה המון) אז אפילו אם יקשיבו לכל זה עדיין יהיה גועלי (מה גם שחלק מהעיוותים היו דברים שאי אפשר לתקן- כמו קטעים שצונזרו ללא שום סיבה או קטעים שממש נערכו כדי להוסיף/להעלים כל מיני דברים ועוד המון)

Takuto

New member
ושכחתי את ההכי חשוב... XD

אם אתה רוצה לדובב שם מישהו אז אם צריך ילד קטן יש את פורסט אח של ברוק וגם גילברט מאמן מתחיל שבא לבחור את הפוקי הראשון שלו מפרופסור אוק ויש עוד כמה אבל לא ממש קטנים XD אבל הם לא חשובים$%$# תלחם למען מקס$#@%$# מקס ;-;

Takuto

New member
כנראה שיפה לא טרחה להגיד לך משהו

עידו המדובב שמקס קיבל לכמה פרקים אחרונים של העונה הזאת הגיב בפורום ואמר שהוא ידובב את מקס גם בעונה הבאה אז כנראה יפה אמרה לו את זה... אני ממש מקווה שאתה בכל זאת תחזור לדובב אותו כי אתה ממש מתאים והתרגלנו כבר אליך ;-; באמת תנסה לדבר על זה עם יפה (ושלא יקשקשו לך דברים כמו "הקול כבר לא מתאים לילד קטן" כי גם דניאל מגון כבר מזמן לא נשמע כמו בן 10)

Effective

New member
כן..

זה גם נכון, אבל כנראה זה שיקולים של הערוץ וכל השטויות האלה.. לא קל... אממ בקשר אלי, אני בן 16 (עוד פחות מחודש) דובבתי בפוקימון, קירבי, דיג'ימון, מרווין הסוס המרקד, דורימון (הרבה מון)... אהה ובסרטים נרניה, כנפי הרעם, לאסי.... ועוד כל מיני בעיקרון התחלתי לדובב בגיל 9, יותר נכון התחלתי את הקורס אחרי שראיתי פוקימון וזה נראה לי ממש מגניב! וזהו.. עכשיו זו תקופה עם פחות דברים כי הקול שלי השתנה וזה לא ממש מתאים לדמויות, אבל כנראה בקרוב יהיה משהו חדש:)

Takuto

New member
***ספוילר על פוקימון***

ועוד העונה הבאה היא האחרונה של מקס... למה סתם להחליף מדובב אם הוא רוצה להמשיך ברגעים האחרונים של הדמות X_X

גם אני התחלתי אחרי פוקימון P:

משום מה - הרבה מגיעים לעולם הדיבוב דרך פוקימון.. כנראה הסדרה ממש שולטת, לא? ;] ובהקשר למה ששאלת אותי בהודעה הקודמת שלך - אז דווקא מתפתח המון לגביי בתחום הדיבוב. כאילו, לא עיתי דמות ראשית עדיין, אבל אני מאמין שזה יגיע. עשיתי תפקידים קטנים בסוניק X, כמה דמויות אורח בפוקימון, הייתי ילד בשם ג'ימי בליגת הצדק. אחד כזה שניסה לעזור להם להציל ת'עולם. אתמול אפילו עשיתי פיהוק קטנטן בג'וניפר לי! חחח למרות שזה סתם כי הייתי שם אז נכנסתי להקליט פיהוק כשהיו צריכים... והסדרה שבעיקרון הכי מפתחת אותי עכשיו, לפחות ככה אני מריגש - זה קפטן פלמינגו. אני מדבב שם המון, עשיתי כל מיני דמויות אורח מצחיקות בטירוף. בסשן של אתמול למשל עשיתי ילד בשם אוטו שמחטט באף כל החיים שלו, זה היה קורע בטירוף! (אני כבר מת שהסדרה תעלה לשידור)

גם אני דיבבתי דמויות אורח בפוקימון!

אני לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה דמויות אורח אבל ... אש התחרה עם מישהו שנראה כמו הארי פוטר וקוראים לו קלארק ואני וחברה שלי דיבבנו את המעודדות של קלארק החתיך!! שהן כל הזמן צורחות מהתרגשות וצועקות "כן! קלארק המנצח מגניב כלכך!!"

Hawkgirl

New member
גם אני!!!

טוב סתם XD לומר 2 מילים, ולעשות קולות רקע לא נחשב לדבב נכון? ]: אבל אלו עדיין היו ה-5 דקות הקסומות ביותר בחיי *___*

DanaDuck

New member
אייל!

איך אתה כבר בן 16?! רק אתמול היית בן 11... לא יאמן איך הזמן טס. אצל מבוגרים כלום לא משתנה. אצל ילדים ונוער משתנה כל העולם.

למעלה