יש לי שאלה

בודקת 1

New member
יש לי שאלה

אני אמא לילדה מקסימה בת 11 ילדה שמנה. ואני מתקשה מאוד למצוא בשבילה בגדים האם יש חנויות שמתמחות בבגדי ילדים לשמנים ושמנות ?? בקיץ אני רוכשת לה בגדים בחנויות נשים יש את מכנסי השלושת רבעי כך שזה יושב עליה טוב אבל בחורף זה דיי בעייתי, מה גם שהדגמים הם דגמים לנשים ולא מתאימים בכלל לילדות. אנו גרים בראשל"צ אשמח לשמוע תודה

קואלהלה

New member
הייתה פה מישהי בעבר שנתנה

קישור לאתר עם קולקציה לילדות מלאות, נדמה לי שהיא עיצבה בעצמה. אני לא מוצאת את ההודעה ההיא, אבל הנה קישור להודעה אחרת ונדמה לי שמדובר באותה אישה. בהצלחה.

קואלהלה

New member
עוד פרטים

נקראת אופנת Bells לילדות מלאות, הכתובת של האתר היא www.bells.co.il אבל אצלי לפחות הוא לא נפתח...

גם אני באותה בעיה

עם ילדה בת 11 שכלום לא עולה עליה. עוד מעט מתחילות מסיבות הכיתה ובת מצוות ואין לי מושג מה יהיה.....

מה עם הוניגמן? לורד קיטש?פוקס?

לי יש בת בת 10 עם אותו סיפור ובקיץ קניתי לה פשוט בלורד קיטש ורנואר. בלורד קיטש זה קצת יותר צעיר(ברנואר זה קצת יותר מבוגר), אבל אני יודעת על אחיינית שלי שקונה בהוניגמן, גם היא לא ברבי.

כתבתי כבר בשמנות ויפות

בתמנון יש חולצות צבעוניות של ילדים ומבוגרים שלא "יבגרו" אף ילדה!

יעל י

New member
ואני בבעיה זהה עם הבן שלי

קונה לו S ולפעמים M ומשתדלת לקפל מה שמאד ארוך - תיקון.

DREAM111

New member
היי בודקת ואור ברוכות המצטרפות

כראשונית ודודה לאחיינית גבוהה ומלאה יכולה להמליץ. 1. מחסני אופנה-ברחוב הרצל 91 צמוד לבנק אוצר החייל. 2. זברה- בתחנה מרכזית החדשה. שם אנחנו מוצאים לה בגדים לפעמים במידה 0 בנשים. כמו כן יש את תמי שהיא מייצרת בגדים לילדות מלאות ויש לה אתר ברשת.מצרפת קישור לאתר bells

הייתי במקומות האלה

הבעיה היא שכל החולצות הן סטרץ', הכל נצמד ומבליט יותר. האמת שרק בתמנון מצאתי חולצות טריקו יפות (בקיץ). אני אנסה לקפוץ לשם. לגבי האתר שצירפתן, המידות שם עד 12, והבת שלי כבר צריכה 18-20.

DREAM111

New member
אכן יש איזו מגמה שאת הכל עושים

סטארץ משום מה. אבל אנחנו בדר"כ כן מוצאות לה. את יכולה גם למצוא בשוק ראשון ביום שלישי דברים יפים, או בשני ליד השופרסל בא.ת. הישן. השנה את כל הקולקציה שלה המדהימה קנו ההורים שלו בצפון. הכל היה מעולה רק ארוך.

סמדר34

New member
חכי רגע...

גם אני גרה בראשון... ביקרתי אצל תמי בגבעת שמואל וגיליתי דבר אחד.. המידות שהיא משתמשת בהן שונות מהמידות שאנחנו מכירות. מצאתי שם לילדה שלי (בת 11 מידה 18 בדר"כ) חולצה +שכמיה יפיפיים... שווה לך לבקר אצלה, מה עוד שהבחורה מקסימה

ShirShir

New member
אפשר לקנות חולצות גדולות ו....

להדפיס עליהן הדפסים יפים לילדות. יש מגוון חנויות להדפסה על חולצות בראשל"צ ונ"צ... ואולי תמצאו משהו צעיר ויפה ב"זברה", "אריסטו שמט", "TNT"....

DREAM111

New member
חנות חדשה שהצצתי בה השבוע

לחנות קוראים "נופר" והם יושבים בקניון הזהב. בשער השני בקומה ב' למיטב זכרוני. הגברת הנחמדה שהיא בעלת החנות אמרה שיש לה מכנסי גינס במידה 20 שהם סטרץ ואז אולי זה יכול כן להיות טוב. כמו כן יש בגדי מעצבות שהם עם גומי ואז אולי זה גם יכול להיות טוב. כמו כן מצטרפת להמלצה של שירשיר לגבי הדפסה של חולצות. אני הייתי צריכה חולצה לבנה לאחיין ואין היום למצוא דבר שכזה בעיקר במידות הקטנטנות. במקרה עברתי ליד לב העיר ויש חנות חדשה של הדפסות, אז קניתי לו חולצות לבנות והוספתי הדפסות כמו שהוא אוהב, בובספוג דורה וכדומה. עלות חולצה 25 ש"ח עם הדפס. שווה כל שקל.

למעלה