יש לי שאלה

עוגייה

New member
יש לי שאלה

(אם יורשה לי, כן) למה במדינה שבה הגובה הממוצע לבנות הוא בערך 1.60 הסטנדרטים של סוכנויות הדוגמניות עומדים על לא פחות מ1.70? איך זה הגיוני שהקריטריונים עובדים לפי גובה ולא לפי פנים? אני מכירה כ"כ הרבה בנות מהממות שהגובה שלהן הוא 1.55, קשה לי להאמין שמישהו בכלל יסתכל עליהן. אני באמת רוצה להבין.

Adar Azulay

New member
תראי..

אחת שהיא מהממת והיא 1.55 תוכל להיות דוגמנית פנים אבל לא מסלול,היא לא עומדת בקריטריונים של דוגמנות מסלול. כמו שלדוגמות פנים יש מאפיינים ככה גם למסלול.. יש מקרים שדוגמניות מתחת ל-1.70 מדגמנות מסלול..אבל לא רבים..

topagency2

New member
אני חושב שהתשובה נעוצה

בעובדה שסוכנויות ומהליהן שואפים מעל הכל לפרוץ לאירופה ולכל שאר חלקי העולם ועל מנת להציג תוצאות בחו"ל צריך שהבנות והבנים בסוכנות יעמדו בקריטריונים הנכונים כך שאם בארץ בחורה מעל 1.70 זה נחשב גובה יפה מאוד אז בחו"ל זה רק המינימום. בחורה יפה תמיד תוכל להצליח גם אם גובה נמוך מ 1.60, עולם הדוגמנות לא כולל רק דוגמנות מסלול ולראיה ניתן לראות דוגמניות פנים, שיער, בגדי ים , שמלות כלה וקטלוגים למיניהם. אם בחורה מרשימה ומיוחדת אבל נמוכה עדיין יש לה את האפשרות להיכנס לתחום. מקווה שעזרתי, בנו.

topagency2

New member
תעשי חיפוש בפורום

יש קישור למחשבון משקל ביחס לגובה אם לא תמצאי תודיעי לי במסר מיידי

מצאתי אבל...

לא ידעתי אם החישוב הזה למעשה נותן תוצאה "בריאה" או "אופנתית". אני 1.64 ושוקלת 50. יכול להיות שבריאותית זה טיפונת נמוך, אבל יחסית לעולם הדוגמנות זה גבוה. סתם סיקרן אותי, אין לי שאיפות דוגמנות כאלה או אחרות
פשוט אוהבת ומתעניינת בעולם הזה.

just dandi

New member
לא ממש חשוב כמה את שוקלת

העיקר הוא איך את נראית =],בגלל שזה תלוי גם במבנה גוף,מסת עצם ומסת שריר.ולעולם הדוגמנות זה אכן גבוה מעט[!],הממוצע בעולחם הוגמנות הוא הפרש של 20 במשקל ביחס לגובה [למשל אם דוגמנות היא מטר 70,משקלה המממוצע הוא 50]

just dandi

New member
צריכה?לא.

אבל לשקול ארבעיםֹארבעים ומשהו זה רזה מאוד ביחס לגובה,ומעולה אם את דוגמנית.

למעלה