יש לי שאלה

עידו10

New member
יש לי שאלה

אני לא מטורף, את זה אני יודע, אני גם לא טיפש, בזה אני בטוח, אבל כבר שנתיים שיש לי חלומות, בערך פעם בשבועיים\שלושה, ו90% מהם מתגשמים אחרי חודש\חודשיים, וכשהם מתגשמים אני מקבל דה ז´ה וו היסטרי, אני יודע בדיוק מה יקרה 5 שניות קדימה, והכל קורה בדיוק כמו בחלום. אני לא צריך פסיכולוג, אני בנאדם נורא סקפטי, אני רק רוצה לדעת, אם זה נפוץ, ואם יש למישהו דרך או להפסיק את זה לחלוטין, או לשפר את זה, ככה שלפחות תהיה לי איזה שליטה על זה.

אני אומרת עוד פעם למרות שאני כבר לא

בטוחה שאני צודקת נסה לחשוב על מה שקרה לפניי שכל זה התחיל, באיזה חלום זה התחיל? והאם אם כבר בחלום הראשון היית בטוח שהוא יתגשם, וכרגיל אני עוד פעם אומרת: זה התת מודע! אם תאמין במשהו הוא ייתגשם, אם תאמין שהוא לא יקרה אז הוא יפסיק. אני יודעת שאני נשמעת כמו תקליט שרוט אבל כן, כנראה האמנת בזה שאתה תצליח לחזות בעזרת החלומות, ובמקום שאחר כך תהנה מכך שאתה מסוגל לגרום לדברים לקרות זה השתלט עליך, אני הייתי מציעה לא להפסיק את זה אלא ללמוד להשתלט על זה ולגרום לדברים טובים לקרות (לך...) וזהו *עדיין לא מצאתי משהו יותר טוב לסיים איתו*

עידו10

New member
האמת, לא ניסיתי בכלל

זה פשוט קרה, הלכתי לישון כרגיל, ולא ניסיתי לחזות כלום. מה שמעצבן אותי, זה שרק אחרי חודש בערך הדברים האלה מתגשמים... אולי אני אכתוב את זה פעם הבאה שזה יקרה.

זה לא בהכרח רק אמונה את יודעת

הסיבה לכל דבר היא לא בהכרח אמונה... יכול ליהיות שהחזיונות באו מצורך, או מעוד אלף ואחת סיבות... כן! למרות שהוא לא האמין בזה!

hsotrt

New member
האמת...

שחלומות בדרך כלל מגשעמים את עצמם אם ממש רוצים או שפשוט זה צירוף מיקרים נדיר ביותר או שהשראתו של נוסטרדמוס התנחלה לך במוח ולא רוצה לצאת!!! תכתוב את החלומות שלך לפרטי פרטים ואז תנסה לחזות!!

עידו10

New member
אבל זה ממש לא קשור

לאמונה, אני לא ניסיתי לחזות כלום, והדברים שבאים לי בחלום הם דברים לא קשורים לכלום ולא חשובים, כמו דיאלוג מסויים שיהיה עוד חודש בכיתה, בין חבר שלי למישהו שאני לא מכיר בכלל. זה עסק מוזר, אז אני רוצה לדעת אם מישהו יודע איך או לנטרל את זה לגמרי, או לפתח את זה שזה לפחות יועיל לי במשהו...

incubus girl

New member
אתה לא תאמין!!!!!!../images/Emo2.gif

זה ב-ד-י-ו-ק מה שקורה לי כבר שנה! כל הקטע עם הדג´וו ושאני יכולה לחזות את ה 5 דקות הבאות! הבעיה היא שאני יודעת בבירור שחלמתי את זה אפילו פעם זכרתי מתי חלמתי את זה! זה מדהים, אני חשבתי שזה טעויות מוחיות... יכול להיות שלא... או שאני משוגעת... איזה מגניב...... אני בשוק....

עידו10

New member
ידעתי!

ידעתי שזה לא רק אני... תגידי, את מצליחה לשלוט על העסק הזה? איזה כיף
אני לא לבד... והכי חשוב- אני לא מטורף

זה לא רק אתם

גם לי זה קרה כמה פעמים, שחלמתי על משהו ויום אחר כך זה קרה. אבל אלה היו סתם דברים קטנים, כמו שחלמתי שחברה שלי רצה במדרגות בית ספר צועקת שאין שיעור כי המורה חולה, ובבוקר זה קרה בדיוק אותו דבר.

ברור שזה לא רק אתם

יש עוד אותי ועוד עשרות אנשים שזה קורה להם. בכל העולם... כלכך הרבה תאוריות יש לזה...

Justin Angel

New member
ברור שאתה לא מטורף...

זה התפקיד שלי. בכל מקרה דה ז´ה וו גורם לך לחשוב שהאירוע הזה פעם קרה לך כבר ,וזאת למרות שזה לא קרה לך אף פעם. אם תציג יומן מעקב על החולמות שלך ובו היית מראה את החלום הספציפי ש"חזר" על עצמו ,והכניסה הזאת ליומן הייתה לפני התאריך של הדה ז´ה וו, אז כבר היה לך משהו. אבל הבעיה היא שלמרות שאני בטוח שאתה בטוח לחלוטין שאתה חלמת את החלום - אתה באמת לא חלמת אותו.

עידו10

New member
אז זהו

שאני יודע בדיוק מתי חלמתי אותו. אני זוכר מלא פעמים שקמתי, זכרתי את החלום ואמרתי לעצמי נראה אם גם זה יקרה. הבעיה היא, שאחרי איזה שבוע שכלום לא קרה, אני שוכח מהחלום והכל ואחרי עוד איזה שבוע-שבועיים זה קורה. זה שלא רשמתי את זה זה לא קשור, אבל בטוח שחלמתי על זה כבר...

Justin Angel

New member
קשיי קליטה?

אמרתי כבר, אתה רק חושב שחלמת על זה לפני שזה קרה. זה אחד מהתכונות של דה ז´ה וו. בוא נגיד את זה ככה, אתה לא חלמת על זה לפני! אם משהו כאן לא ברור לך תקרא את שתי ההודעות שנתתי לך עד שתבין את המשמעות הברורה לעיניי כל אלה היודעים קרוא וכתוב.

עידו10

New member
אין לי עצבים אליך

קיצר, אני יודע בדיוק מתי חלמתי את הדברים האלה, זה שזה לא כתוב לא אומר כלום. ואם אתה רוצה להתחיל בהעלבות אין לי בעיה. אין לי הרבה מתחרים בתחום.

morning star

New member
דה - ז´וו

ההיית או חלמתי חלום? ישנם כיום הסברים מדעיים המנסים להסביר טיבו של דה-ז´וו - בצורה השוללת כמובן כל סיכוי למשהו "על טבעי" (אני אישית לא אוהב את המושג הזה). ההצעה של ג´סטין היא מצויינת. בכדי לשלול את המחשבה כי זה איזשהו תעתוע מוחי (שקורה להרבה אנשים, אז אל תדאגו, אם זה כך, אינכם סתם חולים, אלא סתם נורמלים - מחלה חמורה ביותר) - לנהל יומן חלומות. איך? פשוט ביותר. תשימו ליד המיטה עט ומחברת. כל פעם שאתם מתעוררים (גם אם זה באמצע הלילה, אל תתעצלו!) תרשמו את החלום שחלמתם. כולל תאריך כמובן. לא רק שיהיה לכם תיעוד כתוב - אלא כל פעם שתקראו אתם תזכרו בתמונות מהחלום. שלכם הנווד

incubus girl

New member
לא!לא!לא!

א. אני מאוד שמחה שעכשיו אתה לא חושב שאתה מטורף... ב. זה לא חלק מהדג´וו ויש לי הוכחה: פעם ישבנו באוהל אבלים ודיברנו על חלומות (למרבה האירוניה זה היה באמת על חלומות...) הסתכלתי על הקירות של האוהל וידעתי במדויק מה עומד לקרות עוד 5 דקות אבל מתוך מה שידעתי התגשם רק חלק. לא הייתי ממציאה סתם כך המשך לדג´וו שלי ידעתי שחלמתי את זה ואפילו זכרתי מתי אבל מהנבואה שלי התגשם רק חלק. מי שלא מבין למה זה הוכחה מוזמן לשאול....

הדה זה וו לא תמיד שקרי (ג´אסטין)

כתבתי הטודעה ארוכה עם כמה מקרים אבל אחחחח... טוב נו רק שהדה זה וו לא תמיד סתם משהו אלא לפעמים באמת חולמים את העתיד

למעלה