יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

ובכן היא כבר נשאלה פה ואפילו באותו דף (נכון לזמן שאני כותב הודעה זו), אבל זה טיפה שונה, ואם אני אשים כאן אז יתייחסו לזה טוב יותר... בא לי להקליט דברים... תקציב רב אין לי כי יש לי עוד באס אקוסטית ואוזניות לקנות, בנוסף לתיקון המחשב... איך אני מקליט בצורה הכי טובה עם איכות סבירה ומאוד מאוד רצוי עם ערוצים שונים. ספרו לי הכל הכל הכל, ואם משהו ימצא חן בעיני אעשה אותו... בתודה, זיו, זיו המגניב, ואין לי עוד חרוז, אז אגיד תפוז...

yoni162

New member
כמובן...

שיש תוכנות עם הרבה יותר אפשרויות, וגם יותר יקרות, אבל זאת התוכנה הכי פשוטה שהשתמשתי בה אי פעם, והיא די "מספקת את הסחורה", כי אפשר להקליט באינספור ערוצים, ולא צריך לקרוא שום דבר לפני שמתחילים... רק מומלץ לשמור את הקובץ כ-wav, לפתוח אותו עם ה-Sound Recorder של ווינדוס, להוסיף echo, ורק בעזרתו לשמור כ-mp3.

רגע... לא ממש הבנתי...

תסביר את עצמך... מה הקשר למיקרופון, איפה אפשר להשיג התוכנה, אם יש בה ערוצים, ובכלל יך מחברים את הגיטרה (אני מהמר שזה פשוט ב-input של המחשב, אבל זה לא עובד לי.... אני לא מבין בדברים האלה בגרוש)?!?!??... תגיד לי מה לעשות, ואני אולי אעשה... כמו רובוט... תודה

גילדורי

New member
הסבר קצר

איך אפשר להשיג את התוכנה אנ´לא זוכר, זה יוני יודע. חיבור הגיטרה: 1. לוקח גיטרה ביד. 2. מחבר לה כבל קטן עם מגדיל (לגיטרה) או כבל גדול עם מקטין (למחשב). 3. מחפש באיזור החיבור למיקרופון (איפה שכתוב- mic in וזה נראה לי תלוי בכרטיס קול לי יש creativ sound blaster) חור שלידו כתוב line in ושם אתה מכניס הגיטרה. התוכנה: בעיקרון יש אפשרות לבלי סוף ערוצים, ניתן להוסיף קבצים מ"בחוץ" (סימפולים וכו´) ואפשרות טעינה ועריכה של mp3ים. זה בעיקרון כל הסיפור.

הבנתי את כל השלבים חוץ מאחד...

איך אני לוקח את הגיטרה ביד??? זה טיפה מסובך... טוב נראה לי שאסתדר... תודה לך מר גילדורי... אבקש מאבי את התוכנה די בהקדם, או יותר אודה ליוני אם ישלח לי אותה (אם זה אפשרי, וחוקי וכל הבולשיט האחר)... תודה בכל אופן...

yoni162

New member
האמת...

עדיף פשוט לשים מיקרופון ליד במגבר, זה למה אמרתי שתצטרך מיקרופון. ופשוט תרשום את השם של התוכנה בחיפוש באיזה אתר הורדות כמו zdnet או cnet.

slovak

New member
אני חייב שם...

מי שהסביר איך להקליט למחשב...אז תודה..אפילו שלא אני ביקשתי...אבל אתה יכול לבדוק אצלך או משהו את השם של התוכנה בדיוק.. תודה

למעלה