כן נתתי פה ושם פליק בטוסיק
לילדי שבדק גבולות בניבולי פה וקללה לעברי ...ובאותו רגע וגם היום אני לא חושבת שכאן זה היא עניין של חולשה או תסכול אלה תגובה שהייתה שווה אלף מילות הסברה .. אז תרשו לי לא להתיפיפף.... בגדול בגדול אני מסכימה מכות זה אלימות כלפי ילד אבל גם כאן ... וגם בתגובותכם אל תהפכו את אותה אם לאישה מתעללת ואל תהפכו את אותו ילד לילד מוכה.. אתה פותח השירשור...כיון שהשתמתשתה במילה "הם מוציאים אותנו מדעתנו" כניראה(ושוב, כניראה) כאשר הייתם בתוך הנשואים זוגיות גם אתה השתמשתה במכה "חינוכית" והיום כאשר אתה צריך להסתפק בביקורים יש מבחינתך חשיבות לבילוי ולזמן האיכות שלך לילד.. ופחות לחינוך עצמו לפחות לאותו רגע .. וכיום מתפקידך הוא להעיר ולהזהיר שלא מקובל עליך בזמן ביקורך לצפות בכזה מחזה וכן אתה אפילו יכול להרשות לעצמך להזהיר שתערב את הרווחה ואת עובדות הסוציאיות אם רק תעז שוב להכות את בנך (נכון שזה סותר את כל מה שרשמתי למעלה !..ולמה? כי רק אתה יודע ורואה ויכול לדעת האם היא מגזימה במכותיה והאם כאן מדובר בשפיכת זעמה ותסכולה על ילדך) וכן ,גם לא יזיק שכל מה שאמרתה כאן על שלבי המעבר והפירוד אשר משפיעים על בנך יאמרו ושוב יאמרו לאוה אחת שהיא אם בנך..