יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

אם היה לי אהבה עם בחור, נפרדנו וחזרנו מלא פעמים ותמיד נפגעתי..... ותמיד איכשהו חזרנו. ועכשיו אחרי שאמרתי לו שזה נגמר סופית, ולא רציתי לדבר או לראות אותו אנחנו באותו קורס פסיכומטרי והם סיכויים זה היה קורה הם אפסיים היות ואנחנו לא מאותה העיר הסיפור הוא די ארוך לאיך שהגענו לאותו פסיכומטרי של הרבה צירופי מקרים מוזרים. השאלה שלי אם זה הגורל? ואם כן איך הגורל מחזיר אותי למשהו שסבלתי ממנו? האם זה מבחן? או סתם התעללות? אני יודעת שאהבתי אותו מאוד ומי יודע אולי עדיין ונורא סבלתי הסיפור שלנו עוד מלפני 7 שנים כשהייתי בת 14 ואני מכירה אותו מהגן. מה יהיה? מישהו יכול לעזור לי?

morning star

New member
לעיתים המבחן היחיד

הוא המבחן בו אנו בוחנים את עצמנו. ליתר דיוק - כל מבחנינו הם מבחנים שאנו, ברמה כלשהי (פיזית, נפשית, רוחנית) "חיברנו" עבור עצמנו. "ולא רציתי לדבר או לראות אותו" - לדעתי זה מראה שעדיין לא התגברת עליו. ברגע שתוכלי לראות אותו ולדבר איתו מחד, ומגיסא לא להרגיש כלפיו רגשות מיוחדים, חוץ מאולי את אותה דקירה של סכין האכזבה שמתקהה עם הזמן, אז תדעי שעמדת במבחן. יש לך עדיין מה ללמוד ממנו, לפי מה שנראה לי זה השיעור של להתגבר ולהמשיך הלאה, אפילו שהוא נוכח. שלך הנווד

morning star

New member
וזה מה שנראה לי שאביר

ניסה להסביר, בקצת פחות מילים. נכון אביר? שלך הנווד

mga-abir

New member
נכון מאוד ש...

הענין הוא השפעת הדבר על הנפש ועל הגוף.התחושות ה"כואבות" האכזבה,הצביטה והכאב. המחשבות.הכל יחד סוחף אותנו אל מחוזות רבים.ברגע שנבין את פעולת הדברים את היוצרותן נבחין שהדבר תלוי בנו.חסר נובע מרצייה. נוכל לראות בדבר בחינה כדבריך,שיש לעמוד בה.ברגע שנבין שזה נובע מאתנו נוכל לעצור את הדבר.נחוש אחרת.לשם כך יש לקבל את הענין כהתהוותו בשלמותו.לא להאחז כאילו זה הדבר המרכזי ההכרחי לשם קיום.לראות זאת כחלק קטן מפאזל החיים ולא את החיים בכללותם. לראות את חולשת הרצון המאוכזב,את השליליות הנובעת מכשלון ולהבחין שלמעשה זה הכל בראש,אך חודר גם לנפש.(אוף כתבתי הרבה) ברגע שמקבלים את המציאות כפי שהיא ולא כפי שהיינו רוצים.יכולים לקבלה ללא משקעים.חוסר הודאות מניע אותנו לנסות ולתקן,אך אם היינו יודעים מלכתחילה שזה ענין אבוד היינו משלימים עם זה ביתר קלות וממשיכים הלאה. חוץ מזה מה שלומך ידיד יקר? בברכה אביר

morning star

New member
אוף טופיק

אביר ידידי, אני מרגיש מצויין, למרות העובדה שעכשיו יהיה הצורך להשלים את כל החומר שאיבדנו עקב שביתת המרצים. מה שלומך? הנווד

למעלה