יש לי שאלה..

רזושש

New member
יש לי שאלה..

למה כולכם כלכך שונאים את הארי פוטר (הדמות לא הספר)? מה הוא עשה לכם? כמעט בכל הודעה אני רואה אנשים ששונאים אותו, ואומרים סיבות למה צריך לשנוא אותו, אז אולי יש אלף סיבות לשנוא אותו, אבל אם יש אלף לשנוא אותו, אז יש מיליון סיבות לאהוב אותו.. קודם כל הוא הגיבור של הסדרה, והוא גם אמיץ, נאמן וחבר נהדר. אז למה לשנוא אותו?

2 Mיכל

New member
../images/Emo12.gifאני לא שונאת אותו.

בספר החמישי הוא עצבן אותי כמה פעמים בגלל הרחמים העצמיים שלו ובשישי בשתי התקריות עם מאלפוי, אבל בסה"כ הוא נער חביב..

אל תשפטו אותו לפי הספר ה5,../images/Emo153.gif

העצבים של וולדי השתלטו עליו

אלאסטור

New member
כמוני כמוך

גם אני לא מבין את אלה שחושבים כך. ודרך אגב, ממש לא כולם כאן כך, אלא רק כמה.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifוגם הם עושים את זה רק כי הם

חושבים שזה מגניב או משהו, לדעתי. כאילו "יו, אני מיוחד- אני שונא את הגיבור הראשי שכולם אוהבים". יופי.

אלאסטור

New member
כמוני כמוך

גם אני לא מבין את אלה שחושבים כך. ודרך אגב, ממש לא כולם כאן כך, אלא רק כמה.

Mr Squirrel

New member
הוא פלצן

הוא דרמה קווין הוא צומי בתת מודע 0= הוא מעצבן הוא בטוח שהוא סופרמן.

נ ר ו ש

New member
../images/Emo45.gif והוא גם וואנאבי אמיץ, למרות

שבעצם בכל ספר עוזרים לו. האמת היא שאני די מסכימה עם סנייפ בכל מה שקשור אליו. הוא פשוט צומי של בן-אדם מתוסכל שצריך חיבוק ואז הכל יעבור

קקטוסץ

New member
אם יש דבר אחד שאין וויכוח עליו הוא

שהארי אמיץ. כן, הוא פלצן. כן, הוא בכיין. כן, הוא בטוח שהוא יכול לעשות הכל. אבל הארי אמיץ בצורה שרובנו לא וגם רוב האנשים בספר לא. הוא מתמודד לא רק מול אנשים אחרים, אלא גם מול עצמו ומול הפחדים שלו. הוא עומד בגבורה בסיוטאציות רבות ולא רק בגלל שאחרים עוזרים לו, אלא בגלל שהוא פשוט אדם כזה. כל אחד צריך חיבוק, וזה ממש לא רע... (אם כי לדעתי הארי לגמרי לא אדם של צומי, אבל ניחא)

Mr Squirrel

New member
הוא אמיץ בצורה קיטשית ולא אמינה.

אני מתחיל לשנוא ת הספר הזה. בעעעאר תפסיקו להתווכח עלזה, אחרת אני אשנא אותו עודיותר. [הממ...מעניין.. אני צריך פסיכולוג!]

Fairywitch

New member
בטוח שהוא סופרמן?! בספר הראשון

הוא כל הזמן חושב שהוא לא טוב מספיק, ומהסס בלי סוף. בטוח שהוא תמיד צודק? נו, כמו כל מתבגר טיפוסי.

בדיוק

והוא מציל את כולם וצנוע שזה מעצבן כל פעם שהוא מזכיר את זה שהוא לא רוצה להיות כזה מפורסם אני מתעצבנת עליו... אוקיי הבנו, אתה צנוע, עכשיו תמצא משהו אחר להתלונן עליו...

קקטוסץ

New member
כשכל יום מזכירים לך את זה

אז זה נמאס עלייך בשלב כלשהו. אם לכל מקום שהייתי הולכת אנשים היו מצביעים עליי, מרכלים עליי ומאחלים לי או מוות מייסר או מבקשים חתימה הייתי מתעצבנת. חלאס, יש גבול. אפשר לומר שהאיר נרדף ע"י פאפרצ'י כבר שש שנים.

למעלה