יש לי שאלה...

היי לבור,חבל שאנחנו עדיין לא מכירים

דבריך מעניינים וחשובים, והייתי רוצה לנסות לטפל בעניין (במסגרת העמותה). אולי תפרט קצת יותר... מה קופ"ח נותנות ומה הן לא נותנות למבוגרים הלוקים בתסמונת? כמו כן, מה עשו עמותות אחרות במקרים דומים? אני חושבת שזה יעניין גם את רוב ההורים-לטוראטניקים, שכן (למרות שחלקם מתכחשים לעניין) הטוראט עלול ללוות את ילדיהם לאורך שנות הבגרות. אולי עדיף שתפתח לצורך העניין שירשור נפרד (וכך עוד אנשים יוכלו לתרום מניסיונם האישי).

הכרה בטוראט בסל הבריאות!!!!!!

צוללת צהובה!!!! ראשית כל משרד הבריאות צריך להכיר בטוראט כתסמונת הכלולה בסל הבריאות. בת שבע הרבה פעמים היתה בכנסת ואמרו לה שהיא צודקת אבל אין תקציב. אם היו מכירים בזה אז ראשית כל לא היינו צריכים לאסוף כסף עבור הניתוח של אלין.שנית כל לא היו צריכים לשלם הון עתק עבור הטיפולים הפסיכולוגים שילדים צריכים לקחת. משרד הבריאות וקופות החולים בכוונה מסווגים את זה כדבר פסיכולוגי/פסיכיאטרי כדי להתחמק מתשלום. בקשר למרפאות בצפון יש לפנות לנציב קבילות שך משרד הבריאות.בית חולים רמב"ם הינו בית חולים ממשלתי וכל אזרח רשאי לקבל שם את שרותיו.קופת חולים אם היא רוצה או לאו מקבלת תמיכה מהמדינה וזה לא יתכן שתמנע מאנשים את היכולת ללכת לשם.אני יודע שקיים בבית חולים הכרמל המרפאה להפרעות בתנועה שם יש מומחים לנושא.אין אני את טיבם או רמתם. אני יודע שלאבחון קופות החולים משלמות את ההיטל של 164 ש"ח אבל לא יותר מזה.כך היה אצלנו באיכילוב.הם איבחנו והפנו אותנו לעמותה ומשם הגענו לשניידר.לזכותו של שניידר ייאמר שהביקור אצל אפטר פעם בשנה לא כרוך בתשלום.התשלום עבור הפסיכולוג כן.אולי אפשר לעשות סידור כזה בצפון. שלאט תביני את דבריי לא נכון.אני לא אמרתי שלא נעזור לאדם אבל לבוא ישר בהתקפות לאנשים שכן עושים איך טעם.בל נשכח שאנחנו פה מתנדבים.אם רוצים לקבל שרות צריכים לשלם ובת שבע רמזה שיש לשלם את דמי החבר במועד. משה

משה ואיריס כל ביקור בר"מבם

עולה 100 שקל גם שי וגם דני קופת חולים לא משתפפת בהוצאות אין ברירה כי הטיפול שם שוה הכל

לבור

New member
אתה נשמע לי כמו דובר קופת חולים

כללית מדוע אתה כל כך מגן על הממסד ??????

אם הייתי דובר קופת חולים../images/Emo33.gif

אם הייתי דובר קופת חולים אז לא הייתי מציע לפנות לנציב תלונות הציבור.אני לא מגן על הממסד אני רק נותן עובדות.צר לי שבחרת להתקיף אותי.שיהיה לך יום טוב. אנשים חושבים שרק לוקחים ולא נותנים. משה

למעלה