יש לי שאלה....

actress

New member
יש לי שאלה....

אני יכולה לשאול פה לגבי התשלום של המענק או שאתם לא עונים על זה כי רציתי לדעת אם אני לא עובדת בעבודה מועדפת אני עדיין מקלת את המענק?

נורית81

New member
הסבר על המענקים

actress שלום... יש כמה מענקים. יש מענק של בערך 2000 ומשהו שקל שכל אחת מקבלת בשיחרור. בשניה שהשתחררת כל הכסף למענך. יש מענק של 9000 ומשהו שקל שאת מקבלת אם את הולכת ללמוד או לקנות דירה או בסגנון בחמש שנים הראשונות אחרי השיחרור. אם לא השתמשת בחמש שנים הראשונות, בתום החמש שנים את מקבלת את כל הסכום לכל מה שאת רוצה. יש מענק על סך 7000 והרבה שקלים שמקבלים אם עובדים 150 יום בעבודה מועדפת, ולא משום דבר אחר. ז"א, לא עבדת, לא קיבלת אותם. אבל מצד שני, את שני המענקים הראשונים את מקבלת ללא קשר לעבודה המועדפת. מקווה שעזרתי, לא שנשמעתי כמו אחד מהעלונים האלו. אם לא הייתי ברורה , תשאלי. נורית.

actress

New member
תודה רבה רבה

עכשיו מה שאני מתלבטת אם זה לעבוד בעבודה מועדפת ולקבל את המענק או לעבוד בעבודה רגילה שאני ארויח לפחות יותר מהעבודה המועדפת ככה או ככה אני יקבל את הפיקדון כעבור 5 שנים... ולא לא נשמעת כמו העלון נשמעת בסדר גמור ותודה רבה לך :)

נורית81

New member
בבקשה... ו...

כן, אבל הפיקדון הוא על סך 9000 ש"ח והמענק ע"ס 7700 (בערך) שזה הרבה מאוד. אני ממליצה לעבוד למענק. בעבודה רגילה את לא מרוויחה הרבה יותר ממה שאת מרוויחה בעבודה של המענק (לרוב שכר מינימום, לפעמים אפילו יותר), אלא אם יתמזל מזלך ותמצאי עבודה מצוינת ללא מענק. שכר מינימום בסוף מתברר כלא רע בכלל. אם עובדים שעות טובות (8 שעות ביום) אפשר להגיע בקלות למעל 4000 לחודש. יש גם אחוזים על שעות עבודה בשבת ובלילות. בקיצור .... המענק אכן שווה ואין כאן שום הפסד בעצם. ו... בהצלחה :))

actress

New member
תודה רבה רבה

עכשיו מה שאני מתלבטת אם זה לעבוד בעבודה מועדפת ולקבל את המענק או לעבוד בעבודה רגילה שאני ארויח לפחות יותר מהעבודה המועדפת ככה או ככה אני יקבל את הפיקדון כעבור 5 שנים... ולא לא נשמעת כמו העלון נשמעת בסדר גמור ותודה רבה לך :)

למעלה