יש לי שאלה

Dotterel

New member
יש לי שאלה

מה האיתם לוכחים איתחם לאיי בודד??? אז אני לוכך איתי את ידיד שלי שלא יהיה לבד והוא בתך איכך את ידידה שלו בישבלי שהיא לא תיהיה לבד והיא בתך תבי את ידידה שלה בישביל שידידה שלה לא תיהיה לבד עוד מישהו רוצה לבה??? סטם סטם... בצחוק... ועכשיו בירצנות שלושה דברים האיתי לוכך לאיי בודד 1. משכפת ומגדיר ציפורים כי אני צפר 2.ספר טוב כמו שר הטבעות טוב בהצם שלושה ספרים חחח... 3. את הדיסק מן והאוסף ECHOES של פינק פלויד כי בכל זות חיים בלי מוסיקה זה לא חיים... שיהיה ערב טוב.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifהייתי לוקח אהמ...

את המנהל שלכם
.

osiiiii

New member
אמ...

הייתי לוקחתת..
הייתי לוקחת את גיל כדי שיהיה מי שיצחיק אותי.. שהוא היה בטח גורר את כולם..
הייתי לוקחת תכלבה שלי (שהיא תשמור עלי..)
איזה ארסל לשכב עליו ומשקפי שמש ובגד ים וגופית סבא ומכנס דייגים.. (איזו נסחפת אני חח..)

osiiiii

New member
בעצם..

לא הייתי לוקחת את גיל.. צריכה קצת שקט מאנשים..

אי בודד :]

הלוואי. בכל מקרה הייתי לוקחת: 1. מוזיקה- אמ פי/ מערכת או משו 2. 5 חברים - כע כע זה כלול ב'משו' אחד. 3. אותה עם מיטה נוחה. [:

אווווו... אפ'פעם לא ידעתי מה לענות

על שאלה כזאת... **מנסה בכל זאת** 1. אותה
... לפחות על אי בודד לא צריך להסתיר ולהסתתר 2. מוזיקה- קורין אלאל, המכשפות, אלונה דניאל, רונה קינן, איגי וקסמן (הבנתם ת'עניין, נכון?!) 3. מה עוד צריך?!

פילפולה

New member
שאלה שהתשובה לה לעולם לא החלטית..

1.מחשב [כי אפשר לתקשר דרכו,לשמוע מוזיקה,סרטים,סדרות וכו']. 2.חברים. 3.זרעים של פירות וירקות [ואולי אפילו כמה חיות..].
פיל

יפה.. אממ.. אני לא אוהב את השאלה

הזו כי היא תמיד מאמצת את המוח לחשוב מעבר למה שהוא רגיל.. אוקיי.. אז הייתי לוקח איתי את הדברים הבאים: הייתי לוקח איתי קודם כל את כל המוזיקה שיכולה להיות בעולם כי כמו שאמרו לפני, בלי מוזיקה העולם לא שווה... אמממ.. הייתי לוקח איתי את האנשים החשובים לי מכל, במידה והם היו מסכימים לירן, אתה מסכים
הייתי לוקח איתי דף עט וקלסר לכתוב עליו, והייתי כותב. פשוט כותב עד שהיד נגמרת (לא עלינו טפו טפו טפו
) הייתי לוקח איתי את המחשב אם יכולתי, והכי חשוב, את החדר כושר שלי חחחחח אוהב
לילה טוב
רן.

שעטנז

New member
I DO! ../images/Emo3.gif

רן רן, אני כבר שם... מה לוקח לך כל כך הרבה זמן.
מת עליייייייייייייייייייייך

זכוכיות

New member
הייתי לוקחת...

את שי. את סמוק
, מוזיקה... עזרה ראשונה (ורופא? ובית חולים קטן?) ציוויליזציה... לא שאני כ"כ מתחברת אליה, אני לא סומכת על עצמי שאני מסוגלת להתארגן על עצמי בלעדיה. מצד שני, אולי שי וסמוק ילמדו אותי...

הקטגור

New member
לא הייתי בונה על סמוק....

היא כולה עם האף בשמיים...
וזה לא כאילו
מתחבר יותר לציווילזציה... אבל הייתם יכולים להקים אחת משל עצמכם...

הקטגור

New member
אל תשכח מילון... לא סתם אחי :)

בחברות, באמת. בלי כווונות רעות. אבל באמת, תשקול להוריד בביליון או לעבוד עם מילון מכוונן ולבדוק ולשפר את האיות שלך בהקדם, ככה תראה יותר רציני ומכובד. שוב, סליחה אם נעלבת אפילו קצת.
<---- מתנת פיוס.

הקטגור

New member
יואווו, אנשים, מה נסגר איתכם?! ....

כאילו, אי ב-ו-ד-ד?!?!?! מה התחלתם להביא אנשים?! זה לא ברור שזה מן הסתם לא חלק מהאפשריות העומדות בפניכם?! אצל חלק נהיה נראה לי ממש צפוף שם... טוב, דיי לעלות לכולם על העצבים (זו השעה, ייאמר להגנתי) הייתי לוקח: 1. סמים קלים - אספקה לכל החיים. (ומי שם יגיד לי שזה לא חוקי?!?)
<-- תמיד נראה לי קצת מסטול הבחור, לא?! 2.
- (כי אם תבוא מישהיא לחלץ אותי פתאום בטוח שלא אוכל להתאפק עד שנחזור, או אם סתם הגמלים שם יראו לי מושכים אחרי מספיק זמן..) 3. את הספריה הלאומית של ארצות הברית בוושינגטון (יש לה שם אחר, ספציפי ששחכתי) - יש שם 2 עותקים מכל ספר שיצא בארה"ב, ו90% נראה לי גם מכל השאר..... זוהי הספריה הענקית בעולם, והיא כל הזמן מתרחבת....
לו רק...

אני הייתי לוקחת

1-את האייפוד שלי 2-את אוסף הצעצועים *אהמ* שלי 3-המוני המוני ספרי היסטוריה *כי אני מטורפת על היסטוריה מסיבה לא ברורה

למעלה