יש לי שאלה

אפשר גם אפשר..

הוכח מדעית
אצלי זה עובד.. דרים במיוחד!

Metal_F

New member
אתה לא יכול פשוט..

להביא לו את הדיסק ולהגיד לו "תקשיב!". אתה צריך להחדיר לו את זה למוח...

dod_basim

New member
תקשיב אתה לדיסק...ותזמין אותו

למשחק מונופול סוהר בחדר שלך
..אחר כך תעשה לו שיחה של אנטי-פופ...תן לו לשמוע את under the bridge ו give it away....תסביר לו עד כמה השירים האלה גאוניים אחר כך תן לו להקשיב ל suck my kiss ותסביר לו שהוא יותר גדול מהם...ותסביר לו למה...

Bodom-child

New member
אם אתה צריך עזרה

רק תתקשר אלי נעשה לו שטיפת מוח ולא ניתן לו לצאת מהחדר

*Dark Of Night*

New member
יש לי רעיון בשבילך! ../images/Emo62.gif

תכלא אותו בחדר חשוך, תקשור אותו לכיסא, תחסום לו את הפה, ותשים שיר מאיזה דיסק, אחרי שהשיר יסתיים תסביר לו למה הוא יצירת מופת ולמה הוא הרבה יותר טוב ונחמד מאיזה שיר מפגר של בריטני, אחרי שהסברת לו לפרטי פרטים על השיר תעבור לשיר הבא ותדאג שהוא יהיה טיפה יותר "כבד" מהקודם... תחזור על התהליך מספר פעמים... הילד אומנם יצא מפוחד מהחדר אבל הוא לא יעז להתקרב לאמ טי וי בזמן הקרוב... עכשיו ברצינות- אתה לא יכול להכריח אותו לשבת ולשמוע משהו שהוא לא אוהב... תעסיק אותו איכשהו כשברקע יהיה השיר שאתה רוצה להכניס לי למוח... מדי פעם תגיד איזה מילה או שתיים על השיר וזהו... לאט לאט זה יחלחל לו למוח... "דברים כאלה דורשים זמן" עד מהרה תראה שהוא יתחנן שתשמיע לו יצירות מופת נוספות... Dark

black soul

New member
דעתי היא...

תן לו לשמוע פופ, למה למנוע ממנו להכיר את התופעה? ומלבד זאת לדעתי כדי לאהוב רוק צריך לדעת מה זה פופ! ואם כבר רוק ובלי בלבולי שכל, אז כדאי לך להתחיל עם הדיסק הראשון של נירוונה (כן, כבר הזכירו את זה כאן...). שמע נרוונה -> נכנס לראש של הרוק. ובכך אין יותר במה להתאמץ. אגב, לפי מה שהדיון הסוער כאן, אני קצת מרחמת על אחיך...

November rain

New member
תשמע לי...

אתה יודע איך מלמדים ילד קטן לשחות? זורקים אותו ישר למים העמוקים... כוונתי היא ( מן הסתם ) שתתן לו לשמוע קצת בלאק מטאל טוב ( קריידל בהחלט אפשרות טובה בתור התחלה ), קצת טרא´ש ודת´ ושיכנס לזה ישר.. ( מקסימום יחטוף הלם קל, יעבור לו... ) האמת שאני עדיין רואה בנירוונה ( נוורמיינד ) הדבר הנכון להתחיל איתו, עם זה לפחות אני התחלתי.

שמע

אני התחלתי בגילו לשמוע את מטאליקה החדשים ואופספרינג ככה שאתה יכול לתת לו לשמוע את הבלאק אלבום (איכס! נוטי´נג אלס מאטרס שיר ארור!) או את סמאש של אופספרינג שעלה פה כבר כהצעה נירוונה בהחלט מתקבל מה גם שאתה יכול להשמיע לו מטאל יותר קלאסי כמו איירון מיידן, ג´ודס פריסט, דיפ פרפל, בלאק סאבאת´ מוטורהד ואלו עוד להקות לאלטרנטיבה רד הוט צ´ילי פפרס, סאונדגארדן, פרל ג´ם, אולי קצת קורן אבל ממש קצת, סקאנק אננסי, גרין דיי זה מה שאני מצליח לעלות בשביל התחלה

a_duck

New member
עלוב

למה להכריח את האח הקטן לשמוע "רוק"? שישמע מה שהוא רוצה ואם הוא יאהב רוק אז תעזור לו... הדבר האחרון שצריך זה עוד איזה אחד שיתלהב מקורן...אנשים צריכים לשמוע מוזיקה כי הם אוהבים אותה ולא בגלל שהאח הגדול והמגניב דחף להם בכוח דיסקים...

G_Roni

New member
צודק

תן לו לשמוע מה שבא לו אם ימצא חן בעיניו כריסטינה אגילרה אז שישמע את זה... למה מתייחסים פה לרוק כ"סגנון עליון"? מוזיקה זה עניין של טעם...

BlackShadow

New member
אני חושב שצריך...

להכיר לו הרבה סגנונות טובים כמו ג´אז, בלוז, רוק או מטאל. אבל שלא יגיע למצב שהוא ישמע פופ כי אז יהיה לו קשה לצאת מהשטיפת מוח הזאת ותראה את החדר שלו מלא בבובות של ווסטליף...

BlackShadow

New member
- הוספה

תכיר לו את כל הסגנונות. שישמע הכל. שיבין את הקסם של המוזיקה. אני בטוח שאם הוא ישמע שירי גאז טובים או שירי רוק טובים הוא כבר לא ירצה לשמוע פופ, ואם כן, אין מה לעשות תן לו לשמוע את זה...

MuffinMan

New member
כל בן אדם יאהב ג´אז

בגלל שיש לך כל כך הרבה דברים שונים בזה... אתה יכול לשלול את כל מטאל... כי גיטרות מביאות לך כאב ראש - או אולי אפילו רוק. אבל ג´אז אתה לא יכול זה עולם רחב מדי.... אני מגזים, אבל ג´אז לפי דעתי יותר אנשים יכולים ללמוד לאהוב מרוק

למעלה