יש לי שאלה

Wyld stallyn

New member
למה?

למהה לרדת על קאנטרי???? זה אחלה של מוזיקה.... מטאליקה זה פשוט פופ וזהו

a_duck

New member
מטאליקה...

אני מסכים איתך... לי כבר מתחיל להימאס מאלה שאומרים שזה רוק כי הם נהיו יותר דפוקים...הם ממש לא רוק...נכון שהם לא כמו פעם אבל עדיין רחוק מרוק...אפילו השיר העלוב האחרון הזה שהיה פסקול במשימה בלתי אפשרית הוא הרבה יותר כבד מכל מני EDGUY למניהם שנחשבים כסוג של מטאל...בקיצור אם מטאליקה זה רוק אז בליינד גארדיאן זה מזרחית...

*Dark Of Night*

New member
מטאליקה זה רעיון גרוע

אף פעם לא אהבתי אותם, אבל בן אדם שכרגע שומע בריטני לא יתחיל לחבב את מטאליקה (לא החומר החדש ולא הישן) צריכים להתחיל עם משהו ממש ממש "רך" אחרת הילד יבהל... דרים ת´יאטר יכול להיות נחמד וגם חלק מהשירים של פינק פלויד יכולים לעזור למרות שאני עדיין חושבת שעדיף שילד יתחיל עם נירוונה ויתקדם ל- Good Stuff עם הזמן... Dark

נורא קל לשנוא את כל זה.

לפחות בהתחלה, כשאין סבלנות. נוורמיינד זאת בחירה מצויינת, זה קליט ועם זאת לא כבד ומורכב מדי. גם TEN, אבל את הדיסק הזה לא בטוח שאפשר לאהוב כשעוד לא שומעים להקות אחרות בסגנון.

אני אגיע לזה

וזאת גם לא ממש בעיה כי כל המשפחה (חוץ מאמא) שומעת קווין, זפלין ואלה ככה אני הגעתי לזה אבל אני קודם כל רוצה לתת לו לשמוע משהו כזה להתחלה ולא, אני לא רוצה שהוא יהיה שטניסט או משהו כזה שלא יתחיל לאכול חתולים בבית

November rain

New member
לדעתי... ../images/Emo97.gif

nevermind הוא בחירה מצוינת כי זה אלבום שאפשר להתחבר אליו בקלות, לעומת זאת אם תתחיל ישר עם דברים קלאסים ( כדוגמת לד זפלין ), אח שלך מהר מאוד יתלה תמונות של בריטני על הקיר ( אבל לא למטרה שעליה אתם חושבים... )

Sham 69

New member
נירוונה .. פו פייטרס, לינקין פארק .

כל החרא הזה .. תתן לו לשמוע את זה .. ואח"כ "תקדם" אותו .. איזה דבילי זה נשמע .. עזוב רוק תן לו לשמוע punk הוא יאהב את זה בהרבה יותר .. וזה יותר קליט ..וטוב ..

Parksons

New member
Offspring - Smash !!!

הוא ימות על זה תאמין לי!! נירוונה זה גם טוב אבל יותר מדי "דיכאוני" בשביל ילד בן 12 קנה סמש של אופספרינג הוא יאהב את זה , בכלל כמו שאמרו פה כדאי שיתחיל לשמוע פאנק קודם..

בןלי

New member
אני אישית

התחלתי מגאנז - APTITE FOR DISTRUCTION. בכל מקרה חובה שזה יהיה דיסק קלאסי כמו השחור של מטאליקה או משהו בסגנון.

חולוני

New member
גם אני ממליץ להתחיל מגאנז

יותר מאשר להתחיל מנירוונה ( למרות שזה גם אפשרי..). גם אני התחלתי מגאנז.

Sham 69

New member
להתחיל מגאנז?

ואז שהוא יהפוך להיות אחד כמוכם? עדיף לשמוע תומר חן אל תתן לו לשמוע את הזבל הזה .. תעשה טובה אני אומר לך, תן לו לשמוע פאנק, זה יותר קליט, וטוב, מצחיק .. וכו´ בעצם .. מה אכפת לי

חולוני

New member
זה עניין של העדפה.

אני חושב שעדיף להתחיל מגאנז כי ככה אני התחלתי, אתה חושב שעדיף מפאנק. שכל אחד ישאר בדעתו ובוא לא נתווכח על זה כי זה ממש טיפשי וילדותי.

נוור מיינד בחירה מציננת....

למי שרוצה להתחיל זה דיסק פשוט ומצוין אל תיתן לו לינקין פארק כי אז הוא עלול להיות ניו וייב רוקר לתמיד ולעומת זאת נירוונה היא קרש קפיצה בטוח לרוק כבד ומטאל ולדעתי כל אחד פה שמע נירוונה לפני שהוא שמע מה שהוא שומע היום לא משנה עם זה רק מטאל או גם רוק ... עוד דברים בסיסיים וטובים זה אולי הרד הוט צילי פפרס שטובים להתחלה ואולי גם מוניקה סקס הדיסק הראשון ואני גם לא בטוח עד הסוף.. לדעתי נוורמיינד זה דיסק מעולה להתחלה ואותו את צריך לקנות!!!!!!!!!!!

חולוני

New member
ManOwar להקה עלובה.

ממש True Metal ששרים בלדות פופ. ואיזה טקסטים של ילדים בני 3, לשמוע אותם זה עלבון לאינטליגנציה האנושית.

יש בהם משהו סוחף

ובגלל זה אני חושב שהם יוכלו להיות אינטרודקציה מאוד טובה למטאל. ולא כל השירים שלהם בלאדות...

חולוני

New member
איזה סוחף ?

אני לא מצאתי שום דבר סוחף חוץ מטקסטים של ילדים שעוד לא התבגרו שחושבים שהם טרו מטאל ווריורס ושרים בלדות בסגנון מאריה קארי. ומה זה משנה אם לא כל השירים שלהם בלדות.. השורה התחתונה - להקה עלובה, אפילו לילד בן 4 לא הייתי נותן לשמוע אותם. פשוט זילזול באינטליגנציה. הם ההוכחה שיש אנשים טיפשים בעולם.

למעלה