יש לי שאלה!

R K L

New member
אני לא מבינה מה הבעיה!

אני כולה מנסה להבין אותכם! ואני מצליחה! אוקיי, אני מבינה שזה מסוכן! אבל זה שאתם לא נותנים לילדים שלכם לצאת מהבית שמא יקרה להם משהו זה לא שאתם דואגים לו. אולי אתם דואגים לו. אבל אתם דואגים יותר לתחת שלכם! -קרן-

R K L

New member
התכוונתי לזה שאני לא מצליחה...

שכחתי את המילה לא... -קרן-

AYELET1

New member
מה????????

קרן יקירתי, למה לדעתך אנחנו צריכים לדאוג לתחת שלנו? את חושבת שמישהו יאשים אותנו אם ילדינו חס וחלילה*מליון יפגעו בפיגוע חבלני בקניון??? לא! אנחנו מודאגים! מוטרפים מדאגה! ישנם מקומות שלא ניתן להמנע מלהגיע אליהם, אבל הקניון הוא לא צורך עליון! ניתן להיפגש עם החבר גם במקומות אחרים, כפי שכבר כתבו לך. ולא הבנתי את הגישה הפטליסאטית שלך! בטח שיכולים להתרחש אסונות שונים שלא תהיה לנו שליטה עליהם, אך אנו יכולים להוסיף לסכנות או לגרוע מהן. האם תחצי כביש סואן בלי להביט ל-2 הצדדים? תביטי? למה??? אם צריכה לקרות תאונה היא קרה, לא? מבינה איך גישה פטליסטית זו נשמעת? לא לעניין. הורה יכול להסכים לביקור בקניון או לא. קשה להחליט. התשובות אינן נשלפות. אבל הן גם אינן תלויות ברגיעון, כי לחששות ישדנו בסיס מאד מציאותי!

R K L

New member
תבינו!

אני גם פוחדת ללכת לי להסתובב במקומות שיש בהם הרבה אנשים. למקומות שנחשבים מסוכנים! אבל אין זו סיבה להפסיק את מהלך החיים! -קרן-

AYELET1

New member
לא לבקר יותר מדי בקניון

אין משמעו להפסיק את החיים...

R K L

New member
זה כן!

אני בחורה! בת 16! אני מתה על קניונים וכאלה... -קרן-

"מודאגת" עוד לא אומר "גורמת לפאניקה

ו"המתבגר" שלי, זה היחידי שנשאר לי, מזמן עבר את גיל ההתבגרות. אולי אני כותב יותר בתיאוריה, אך מתוך נסיון חיים ארוך ועשיר ביותר, גם בתחום הבטחון, אני מוצא שבילים להביא את נסיון חיי כדוגמא גם לאחרים. ללא פרטים אישיים נוספים, אם אפשר.

AYELET1

New member
אני מציעה שחובבי הרוק המאוכזבים

ישלחו את עדי וקרן להסביר להם

גלי®

New member
בחחיך , אפשר להאשים אותם ?! גם אני

לא תמיד רוצה להיות פה ....

*Under_SpelI:*

New member
גלי יקרתי

היי גברת אמא! תקשבי שניה זה שאתם יותר מבוגרים מאיתנו לא אומר שאתם צודקים תמיד וזה שרובכם יושבים בבית ולא יוצאים לעולם שבחוץ בתרוץ של "פוחדים" זה דוגמא רעה לילדים שלכם תראו לאיזה עולם הבאתם אותם........ לעולם שבו הכול מסוכן ואסור לצאת וצריך לפחד ואתם מחדירים להם את הפחד...... איזה מן דוגמא אישית זו אולי "הסטירה" מגיעה לכם שתתחילו להכיר במציאות הזו ומקום לתת לפחד לשלוט ולתת דוגמא פחדנית לילדים שלכם כן תתנו להם לצאת מהבית וכן תלכו למקומות שיש בהם אנשים וכן תהנו וכן החייםן ממשכים ואפשר גם למות בבית אפשר להחליק באמבטיה אפשר להדרס ליד הבית/ ויש כל כך הרבה אפשריות למות אז בבקשה תפגינו קצת יותר אומץ ואל תסגרו אותנו בבית! תודה

R K L

New member
זה נכון!

אתם מחדירים לנו פחדים! במקום לדבר איתנו על המצב שננסה להגיע לכך בעצמנו! אתה מפחידים אותנו ו"נועלים" אותנו בבית! ואז פה אנחנו מתחילים להתמרד לכם! -קרן-

גלי®

New member
מסתבר שגם כשמסבירים לכם , אתם

לא בדיוק מגיעים למסקנות הגיוניות .... היית נותנת לילד בן שנתיים סכין ביד ומסבירה לו שזה מסוכן ? היית נותנת לו להכניס יד לתוך האש ? לפעמים , כשכל ההסברים לא עוזרים , צריך להפעיל את הסמכות ההורית , ולומר : " גם אם אתה לא מבין , תעשה ! כי אני אמרתי ככה ! " מצטערת ! במקרים מסוימים , גם אצלי , הדמוקרטיה נשארת מחוץ לדלת !!!!!

גלי®

New member
אם היית קוראת את הודעתי עד הסוף

(זו שמתחילה במילים " הייתי בת 16 " ) היית יודעת שאני לא חושבת שאנחנו חכמים יותר מכם , אלא רק מנוסים יותר .... ובנוגע ל"אומץ" שאנחנו נדרשים להפגין : אני מעדיפה את הבת שלי פחדנית וחיה , מאשר אמיצה ופצועה (במקרה הטוב !!! ) ! מה לעשות , כזו אני : חסרת הגיון לחלוטין !!!!

*Under_SpelI:*

New member
חושבת כמוך

שלום לך...... כבת מתבגרת מתוסכלת אני יכולה לומר שאני לגמרי מצדיקה אותך ואני רוצה לומר לכול ההורים פה ובעית "אני רוצה לצאת עם חברות ואמא לא מרשה לי...." נפוצה מאוד במיוחד אצלי אני בת 16 חם לי בבית אני ישנה רוב היום אני בחופש גדול ישלי שנת לימודים ארוכה לפני ומלא בגרויות ואני רוצה לנוח מהשנה שהיתה לי... ועכשיו יש לי חופש גדול ואמא שלי בהיסטרית טוטאלית פשוט מגבילה אותי בשעות ולא נרדמת עד שאני חוזרת ושאני חוזרת אני עוברת מסדר חקירות אימתני.... וזה נורא!! לפני כמה ימים שמעתי את תוכנית הרדיו של ורדה רזיאל ז´קונט (מקווה שכתבתי נכון) בכול אופן גם שם הועלתה הבעיה הזו . וורדה אישה מאוד חכמה לדעתי פשוט אמרה שההורה המודאג צריך לדעת לישון ויכול להשתמש באמצעים ולהניח לילד שלו לצאת בשקט ורוב הפיגועים כפי שראינו הם באור היום במסעדה והיום זה לא כמו פעם הכול פתוח ומואר בלילה...... חבל שאני לא יכולה לצטט מילה במילה.........

R K L

New member
את צודקת,

אתם מבינים, הורים יקרים, אנחנו עומדים בפני שנת לימודים מלאה בגרויות! ואז מגיע החופש ויש לנו רק חודשיים לנוח! וגם אז אתם מקשים עליינו? שמעתי את התכנית של וורדה! היא צודקת לחלוטין!!! -קרן-

AYELET1

New member
נו, טוב...

אז זו דעתכם. ולהוריכם דעה אחרת, מה לעשות! ישנם סיכויים רבים שכשתגיעו למצבם, הפלא ופלא, תחשבו כמוהם... וישנם רבים וטובים שאינם מסכימים עם דעותיה של ורדה בתחומים רבים, ולא רק בשאלה ספציפית זו.

R K L

New member
כן..

אני כמעט בטוחה שאני אגיע למצב כזה.. אבל אני לא שואפת! -קרן-

*Under_SpelI:* אתן לך דוגמא :

הפיגוע בדולפינריום היה בשעות הערב. חוץ מזה למישהו בא להיות חלק מסטטיסטיקה של שרשרת פיגועים בשעות הערב? לעזאזל השביעי, יש עכשיו התראות על פיגועים, שבו קצת בבית, יש לכם רק חיים אחד - פעם אחת.

למעלה