יא אללה אני לא מאמין שאני לא זוכר את הפרק הזה. אני מצלצל להזמין מקום באחוזת גיל הזהב.
I Ice Age New member 8/7/05 #25 יא אללה אני לא מאמין שאני לא זוכר את הפרק הזה. אני מצלצל להזמין מקום באחוזת גיל הזהב.
G Gilliana New member 8/7/05 #26 גם אני לא מאמינה! לא לזכור את AMOR FATI??? זה באמת חמור, חמור מאד! אולי הדחקת את הפרק הזה? או אולי... מישהו מחק לך את הזכרון?
גם אני לא מאמינה! לא לזכור את AMOR FATI??? זה באמת חמור, חמור מאד! אולי הדחקת את הפרק הזה? או אולי... מישהו מחק לך את הזכרון?
I Ice Age New member 8/7/05 #28 טוב, אני חושב שהדיון הזה עשה את שלו ואני אצטרך להשלים את הפרק הזה. יבוצע ביום שלישי הקרוב.
ה האוקינוס השקט New member 8/7/05 #29 אם אתה כבר מתקשר תזמין אולי מקום גם בשבילי... אני חושבת שגם התחלתי להיות סנילית במקצת.
I Ice Age New member 7/7/05 #6 והגדיל לעשות אתר כלשהו שכתב: "החייזרים המורדים הצליחו לעשות משהו שמאלדר לא הצליח - להציל את האנושות מפלישת החייזרים".
והגדיל לעשות אתר כלשהו שכתב: "החייזרים המורדים הצליחו לעשות משהו שמאלדר לא הצליח - להציל את האנושות מפלישת החייזרים".
I Ice Age New member 8/7/05 #22 האמת? אף אחד. רק ציטטתי, אני לא מסכים איתו. אולי הוא כתב את זה בעונה השביעית, כשעוד לא ידעו על הפלישה ב-2012.
האמת? אף אחד. רק ציטטתי, אני לא מסכים איתו. אולי הוא כתב את זה בעונה השביעית, כשעוד לא ידעו על הפלישה ב-2012.