יש לי שאלה

Night Star

New member
יש לי שאלה

למישהו מכאן יש כוחות? והאם אפשר לרכוש כוחות ?

wicca_sphere

New member
תשובה

לי אישית יש, אני נולדתי עם היכולת לחזות דברים מראש 5 שניות בערך לפני שהם מתרחשים. אני לפני חודש גיליתי שיש לי את האפשרות לכבות אש במבט והתרכזות. אם נולדתי איתה אני לא יודע. 90% מהיכולות ניתן לרכוש בעזרת אימונים וכוח רצון עז. אני אישית מאמין שכל אחד נולד לפחות עם מתנת אל אחד (יכולת), ויש כאלה שפשוט לא מודעים להם עדיין ואם הזמן הם יהיהו מודעים. שלך wicca sphere

Justin Angel

New member
שטויות! rabbish!

זה מאוד נדיר שמישהו נולד עם איזה יכולת. אבל אני לא מכחיש שזה קורה , רוב האנשים שתמצא במג´יק בימים אלו נולדו עם כשרון כלשהו (שלי טלפתיה בסיסית למי שתמהה). כל כשרון אחר אפשר לרכוש באמצעות אימון. השאלה שמתבקשת היא , אם אני לא יודע ללכת איך אתה מצפה ממני להתאמן בהליכה? זה פשוט , עושים אימון מקדים. רוב האימון המקדים לרוב הכשרונות מורכב משלושת הבסיסים: 1) היכולת לדמיין את המטרה 2) היכולת לעשות מדיטציה 3) היכולת לנתב אנרגיה אפשר לרכוש כל כשרון , אבל זה יחסית ברור שאתה לא תתחיל לקחף באוויר כשאתה עוד לא יודע לשאוב אנרגיה מנר.

BomberMan

New member
לא ממש מסכים

בעניין הריחוף והנר. אתה אומר שיש דברים שאי-אפשר לעשות לפני שעוברים דברים אחרים. למשל אני בטוח שאתה תגיד שלפני שמישהו עוסק במאגיה הוא חייב לעשות הטלה אסטרלית - אז הנה, אני לא עשיתי אף פעם הטלה אסטרלית ואני עוסק במאגיה בהצלחה די מרובה. ולמשל לרחף באוויר אכן כן קשור בשאיבת אנרגיות ושימוש בהן, ולכן אכן הדוגמא שהובאה לפני כן די נכונה. כמו כן, די הרבה אנשים נולדים עם "מתנות" אך עם הזמן המתנות נעלמות כי לא עשו בהן שימוש ויש צורך להעיר אותן מחדש, כמו את הצאקרות, מכיוון שהדברים די קשורים ביניהם. כמו שכתבת אכן בעזרת אימון אפשר השיג כמעט כל כשרון שלא היה מלידה, פשוט לאלו שנולדו עם כשרון מיוחד יהיה יותר קל ללמוד.

Justin Angel

New member
מה???

אני לא אתחיל לפרט על הטלה אסטראלית אבל אין לה שום קשר לעיסוק במג´יק. לרחף באוויר זה להשתמש באנרגיית תנועה נגדית שסותרת את כוח המשיכה ואת המשקל שלך. יש אופציה קיימת שאף פעם לא חשבתי אליה. צ´אקרה היא כשרון (זה האופציה) וכשרון יש סיכוי שחלק מהאנשים שנולדים עם כשרונות נולדים עם צאקרות... זה אופציה בר-קיימא... זה לא קשור ל"קל ללמוד".שאתה נולד עם כשרון לרוב (חוץ ממספר דברים כגון טלקניזיס) את פשוט נולד עם רמה יחסית בסיסית של הכשרון הזה. אבל אחד היוצאים מן הדופן זה למשל טלקנזיס , להיוולד עם כשרון לטקלזניס לא נותן לך שום יכולת להזיז לא אטום יחיד אחד אלא יכולת ללימוד הרבה יותר מהיר ואפקטיבי.

BomberMan

New member
שוב...

קודם כל להטלה אסטרלית יש קשר הדוק למאגיה, מכיוון שמאגיה עוסקת בתיעול אנרגיות... והטלה אסטרלית יוצרת את הקשר הנדרש בינך לבין רמות אנרגיה אחרות... הקשר הוא הדוק, אך לא הכרחי לחלוטין אתה מדבר על ריחוף כאילו שכבר התנסית בו? האם התנסית בו באמת? או שאולי זו רק תיאוריה? למשל יש לי ידיד שהוא לא ממש עוסק במאגיה, אך יש לו "כשרון" מלידה - הוא מסוגל לבצע הטלה אסטרלית בכל מצב ובכל מקום ובכל זמן, הוא מסוגל להגיע לכל מקום ללא בעיה ולפי דבריו הוא הגיע לפלנטה רחורה שיש שם צביליזציה הרבה יותר מתקדמת משלנו מבחינה רוחנית והם נתנו לו מתנה של שליטה מוחית על כל מיני דברים, למשל הוא אמר שהוא הצליח להתיך קצה עט עם כוח המחשבה. אז בקיצר - הוא אומר שריחוף מתבצע כאשר אתה יוצר "כרית אנרגיה" מתחת לגוף שלך ופשוט גורם לה לעוף... וכך אתה כאילו עף על פלטפורמה שעשויה מאנרגיה. הרי כל דבר עשוי אנרגיה, ותיאורתית (!!!) אתה מסוגל לאסוף אנרגיה ולתעל אותה למקום מסויים וליצור דבר כלשהו, במקרה זה פלטפורמה שאיתה אתה יכול לעוף... ועכשיו תנסה להגיד שזה לא נכון!!! הבחור הזה הוא פשוט גאון, הוא לומד פיסיקה ומחשבים בטכניון והוא פשוט אדם מאוד משכיל, ואני לא חושב שהוא היה מדבר שטויות. אך הוא נוגד את רוב הדברים שאתה אומר, למרות שגם הוא לומד פיזיקה. כך שאולי אתה לא ממש צודק? הא? :)) עכשיו לטלקינזיז מולד, אני דווקא חושב (!!! אני מדגיש שאני חושב ולא בטוח ב100 אחוז, בהשוואה לאחרים שלא ננקוב בשמם) שכשרון מולד דווקא נותן לך את היכולת להשתמש בכשרון, הבעיה היא - שהכשרון נעלם בגילאים די מוקדמים של הילדות ואם לא משתמשים בו ממש בהתחלה הוא "נרדם" ויש צורך להעירו. אצל אנשים מעטים הוא לא נרדם ולכן הם בחיים הבוגרים גם כן יכולים להשתמש בכשרון שלהם. זה באמת נותן להם אפשרות ללמוד יותר מהר, אך עדיין, הוא גם נותן להם שליטה מוגבלת בכשרון עצמו גם ללא פיתוחו. טלקינזיז גם כן כזה, ויש לך שליטה בו אפילו אם לא פיתחת אותו, פשוט ברמה מאוד בסיסית. זהו,די, מספיק - כבר כתבתי מספיק היום :)

Justin Angel

New member
אויש נו

טוב, הנה הקטע המדעי של הטלה אסטראלית: יש 7 רמות אנרגיה שונות (יש אופציה שיש 9 אבל זה נתון בדיון כבד). אנחנו למשל חיים בשמחה ובאושר בראשונה , ולשנייה לדוגמא קראנו "אסטראל". הטלה אסטראלית זה שאנחנו מנסים להעביר את התודעה שלנו ביחד עם הגוף למישור אחר. כל התופעות הקשורות בהטלה אסטראלתי (ריחוף , וכל מיני דברים אחרים) הם תוצאה של העברה חלקית לאותו מישור אבל זה כבר דיון אחר. בכל מקרה אתה אמרת דבר מאוד מטומטם , בגלל שמאגיה זה "תיעול אנרגיתו ישיר" והטלה אסטראלית זה "מעבר לרמת אנריגה אחרת" , בגלל הקשר הלשוני אתה מניח שיש קשר ממשי. הקשר היחידי הוא שרוב עוסקי המג´יק יודעים הטלה אסטראלית בגלל שיש תאוריה (לא מאומתת בשום רמה) שהטלה אסטראלית מגבירה את הכשרונות הקיימים שלך. כן , הצלחתי להתרום באוויר פעמים , פעם אחת בישיבה ופעם אחת בעמידה. ברור שזה לא ביטל את כוח המשיכה והמשקל שלי אלא פשוט נתן כוח נגדי ששווה לו ועוד קצת כדי לעלות. מה שחבר שלך עושה נקרא פשוט וחלק "הטלה" , הוא מטיל את התודעה שלו לתוך מקום אחר במישור שלנו , גם אני עושה את זה ודווקא על בסיס כמעט יום-יומי לא צריך להתרגש מזה. ומה זאת כרית האנרגיה הזאת? אנרגיה ששווה בכוח שלה לכוח המשיכה + המשקל שלך ועם אתהה רוצה לעלות אז עוד קצת אנרגיה. אבל האנרגיה הזאת היא מסוג של אנרגית תנועה (ועם כבר לעניין אחר , בגלל שאנרגיית תנועה היא אנרגיית בת של אלמנט האש אז לעוסקי מג´יק שמחוברים לאלמנט האש יותר קל לרחף). מה שהאיש הזה אמר לא נוגד על הדברים שלי אלא מציא מימוש אחר עליה ם(כרית) , זה משהו שלא שקלתי אבל אני חושב שזה יותר "חליפה" שעוטפת את הגוף שלך שעשויה מאנרגיית תנועה. וזה שהוא לומד פיסיקה לא אומר כלום , עד שלא מוציאים תואר שני בפיסיקה אין לך ידע מוחשי בפיסיקה. בתואר ראשון מלמדים אותך את דרך המחשבה של פיסקאים. אתה אומר בדיוק את מה שאמרתי במילים שונות! אמרתי שרוב הכשרונות המולדים מופיעים ככשרון עצמו אבל ברמה מאוד בסיסית. אבל ישנם יוצאי דופן לכך וזה למשל טלקניזיס, שתינוק שנולד עם טלקניזיס זה לא בהכרח אומר שהוא יכול להזיז אפילו ניוטרון אחד אלא ישל לו יכולת ללמוד מהר יותר ולהיות יותר אפקטיבי בטלקניזיס.

resputin

New member
בערך, אני מניח.. ../images/Emo16.gif

אצלי במשפחה יש כח, דור שלישי כבר, היכולת לחזות מראש ע"י חלומות את האסונות שבאים, על המשפחה או על שאר בני האדם כגון האסון בקו חמש ושאר מקרים במשפחה שאין פרטם, כוחות ניתנים לרכישה, ע"י אימונים אינטנסיבים כגון טלפתיה( צריך להיות אדם בעל יכולות טלפטיות מלידה ולמצוא אדם המוסר בקלות **אור - יום הולדת שמח, זוכרת מה היה עם אדלינה...) טלקנזיס, ייצוב והגברת להבה של אש או אפילו לכבות אותה ושאר דברים כאלו נחשקים שאני בטוח שאיש לא יתנגד אם היה ביחולטו לעשותם

ואם רספוטין כבר הזכיר-היום יום..

הולדת היום יום הולדת היום יומהולדת....לליייי!!!! תגידו,יש משהו שמכשפים עושים ביומולדת? ...שאלה מוזרה...אבל כמעט שלוש בלילה אז אנא סלחו לי.אולי בכל זאת... נראה לי שיש לי כח"לקרוא" אנשים....אם זה סוג של כח... (**אם אדלינה,זה היה ממש מגניב...חבל שלא ניסיתם משהו יותר מסובך אולי אפילו הייתם מעבירים משפטים!!!)

resputin

New member
אור, אור, אור... ../images/Emo16.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo16.gif

דבר ראשון, כמו שאמרתי מזל טוב.... דבר שני, לא אני לא חושב שמכשפים עושים משהו מי יודע מה מיוחד, ציירי משהו<בלי ירוק!!> ודבר שלישי ואחרון, מגניב מגניב אבל משפטים... מי יודע, אולי נפגש מתישהו וננסה... ... ...

Justin Angel

New member
כמו שאמרתי

אפשר להיוולד עם כוח מסויים אבל אין שום סיכוי שתיוולד עם כשרון ברמה יותר גבוהה מבסיסית פשוטה. אין סיכוי שתוכל להזיז יותר ממשב רוח קל עם טלקניזיס שנולדת איתו ולא התאמנת , אין סיכוי שאם נולדת אם כשרון ניתוב אנרגיה אתה יכול בלי אימון ישר לשאוב את האנרגיה מבניין שלם וכו...(ויש רק מקרה מתועד אחד שזה באמת קרה והוא הפך ליישות של היקום בסוף (כלומר אל))

Zipadidoda

New member
אתה סותר את עצמך :)

אתה אומר שאין סיכוי שמשהו יקרה ואז אתה נותן דוגמא שלו חחחחחחח ולגבי כוחות שנולדים איתם בין אם נולדים איתם או לא כוחות (כישרונות איך שלא תרצה) יכולים להיות אצל בנאדם בלי אימון יכול ליהיות שבאו ללמד אותו משהו אולי מגלגול קודם אולי כי יש לו יעוד כזה מליין סיבות לגביי אם זה לא יותר מכישרון בסיסי אממ ברור שכל דבר אפשר לפתח אבל יש כאלה שכישרון בסיס יכולו להזיז שבשבת רק ויש כאלה שדלתות :)

Justin Angel

New member
מצויין

שבמקום לנסות להבין את התוכן של ההודעה שלי אתה נטפל לטעות דידוקית. אם אתה מוכרח לדעת האיש המדובר הוא מאנון מק-ליר (בנו של ליר) ונחשב לאל הקסם באמונה הדרואידית המקורית , אחרי מחקר מעמיק והשוואה אפשר להסיק שהוא בן האדם היחיד מכ"א שנבחר להיות ישות של היקום. אף אחד כאן לא משתווה או ישתווה אי פעם בעתיד לעוצמתו של מאנון מק-ליר (כולל אותי למקרה שאתה תמההים). אם כשרון טלקניזיס בסיסי אתה לא יכול להזיז פרוטון ובטח לא שבשבת. כשרון טלקניזיס מולד מתייחס אך ורק ליכולת למידה משופרת ומהירה יותר של הכשרון הזה, ולא לכך שיש לך כבר טלקניזיס פעיל.

Zipadidoda

New member
חמודילה

:) דבר ראשון תלמד לצחוק קצת זה היה בצחוק! למרות שזה היה טעות דקדוקית שלך... חחחחחח צחקתי אתה רואה את זה? חחח הנה צחקתי שוב טוב אז אומרים שפעם הנאדם הקדמון הייתה יכולת טלקנטית כאינסטנקית אנחנו הפסקנו להשתמש בזה והחלק הזה נרדם במוח יכול ליהיות שאימון מעורר את החלק הזה לאט לאט אני מאמין שזה ככה לפחות על תשכח שניתן להעיר מידית את החלק הזה לדוגמא יש אנשים שיש להם חזיונות גן לי יש אני צריך להבין משהו מהחזיונות לא פיתחתי אותם לא ידעתי איפלו מה זה מיסטיקה פשוט החזיונות היו שם אתה מבין? לכל דבר יש סיבה כשמישהו (לדוגמא אורי גלר אני חושב) עושה דברים טלקנטים מגיל חמש יש לזה משמעות לגבי היעוד שלו הוא לא פיתח את זה יש סיבה שזה קרה

Justin Angel

New member
אמונה תפלה

ותו לא יותר. ההומו-ספיאנס המקורי בקושי ידע לרוץ ובטח שלא היו לו יכולות טלקניטיות. כשורנות כאלה לא עוברים בגנים. שיער יפה עובר בגנים , קול נעים לאוזן עובר בגנים , ראש כפול עובר בגנים , אבל לא כשרונות. הכשרונות הם תוצאה של האנרגיות של היקום שנושאות עליהם את הכשרון המסויים הזה שנכנסות לך להרכב הבסיסי של התודעה שאתה נולד.

Zipadidoda

New member
אתה צריך להבין את

הרעיון הבסיס של מה שאמרתי אולי זה באמת לא המוח מתעורר אבל התהליך דומה וזה לא שאלה של כשרונות אלא התנוונות מוח ויכול ליהיות לזה הסבר מקסיל באנרגיות או הכל דבר אחר

Justin Angel

New member
שטויות!

אני שומע את אותם שטויות ששמעתי הכנס המיסטיקנים בסן פרנסיסקו. מה שמדגים לי איך אתה מדבר רק על דברים שאתה שמעת ממישהו אחר עד עדי כך שזה חצה את האוקיינוס! להומו ספייאנס המקוריים מוערך שהיה איי קיו של 32 (אומדן שברור מעליו שהוא ממוצע). אני בספק אם היום שבממוצע יש היום לאיש רגיל 120 אי קיו אפשר לקרוא להגיד שהמוח שלנו "התנוון". וגם לרגע בוא נגיד שמשהו באמת התנוון שם , הוא לא פשוט נעלם! אפילו בלוטות האף שלנו שלפני 20,000 שנה קלטו פרומונים עדיין שם. אתה משתמש באותם טיעונים ששמעתי מזמן , מה שמראה לי שלא חשבת על זה בעצמך אלא שמישהו אחר אמר לך ואתה פשוט האמנת לזה כי לא ידעת יותר טוב. רק להדגיש שזה לא בשום רמה עלבון. זה אומר שאתה אנושי , כמו שאם תראה מישהו בבית חולים בחלוק רופאים והו יגיד לך משהו על רפואה אתה תאמין , אז אם תראה מישהו שעוטר עטרת ידע בפורום שעוסק במג´יק אז אתה כנראה תאמין או ליסרוגין גם אם זה לא היה בפורום , כל מה שנחוץ זה מישהו שעוטר את עטרת הידע באותו תחום.

Justin Angel

New member
תגובה

אני מעדיך לקרוא לזה כשרונות. "כוחות" כזה רושם מתלהב. וכאן יש לי כמה כשרונות. הנה רשימה מלאה של כשרונות שליקטתי בזמן היותי ראש האגודה המאגית הישראלית: (נונלץ להעתיק את הרשימה לתוך נוטפאד וככה זה הרבה יותר קריא) TL: The Basics of Magick THE BASICS OF MAGICK I. Ethics A. The Wiccan Rede B. The Law or Return (sometimes called the "Threefold Law") C. Perfect Love and Perfect Trust (among partners in magick) II. The Witches´ Pyramid A. Faith in your abilities and powers. B. Imagination to vividly create in your mind that which you desire to manifest. C. Will to achieve your goal despite all obstacles. D. Secrecy to keep your magickal intention concentrated and pure. III. The four Qualities of the Mage A. To know B. To will C. To dare D. To keep silence IV. Preparatory Skills (hatha and raja yoga are good aids to developing these) A. Cleansing, clearing and stilling B. Grounding C. Centering d. Concentrating ieving one-pointedness) V. Defining the Goal: Form vs. Essence VI. Working with the Power A. Confining it (casting the Circle) B. Raising it C. Sending it (channeling it)... for immediate effect or into storage D. Earthing the excess (grounding it) VII. Systems and Techniques A. Spellcraft B. Words of Power and affirmations, charms and incantations C. Dance, postures and mudras D. Meditation, trancework and hypnosis, fascination E. Stone magick F. Candle magick G. Amulets and talismans; power objects or "psychic batteries" H. Healing 1. Psychic (visualization, laying on of hands) 2. Herbal 3. Energy channeling iwht auras and chakras 4. Color therapy 5. Other systems listed above I. Divination 1. Scrying 2. Astrology 3. Tarot 4. Runesticks 5. Lithomancy (casting the stones) 6. I Ching 7. Other systems 8. Pendulum or radiesthesia J. Astral travel K. Thought forms; wraiths, fetches, artificial elementals L. Extra-sensory perception 1. Clairsentience 2. Clairvoyance 3. Clairaudience 4. Precognition 5. Telepathy 6. Telempathy 7. Psychometry 8. Telekinesis 9. Teleportation M. Sympathetic magic (poppets and such) N. Runes O. Mediumship, necromancy, and spirit guides P. Philtres and Poteins Q. Cleansing, purification, protection and blessing; exorcism; ligature, binding R. Power animals, totems and familiars; shapeshifting S. Tree magick T. Dreamcraft U. Ritual tool magick V. Invocation, evocation and going into aspect W. Symbols, sigils and images; Tattvic symbols; numerology X. Conjuration or summoning; banishing or exorcism Y. Commemoration or linking Z. Past life regression or recall AA. Pathworking on the Tree of Life BB. Ceremonial magic VIII. Timing A. The lunar cycle B. The Wheel of the Year C. Astrological conjunctions D. Planetary hours and days E. Individual biorhythms IX. Creating your own reality, following your True Will

למעלה