לא יפה.
1. קודם כל אמורה להיות לך איזשהי תמיכה עם חביך למאבק ובמקום זה אתה רק מאדיר את אויביך הפוליטיים משמאל- שלא רואים בך אח. 2. מי שמתנשא פה זה אתה. אני לא חושב שיש לך זכות לקבוע עד כמה אני בוגר או עד כמה אני יודע באידיאולוגיה הבית"רית, וכמו שאמרתחי, לא קוראים לך ז'בוטינסקי, וגם אם היית ז'בוטינסקי היה מותר לי לחלוק עליך מבחינה רעיונית בלי שאני אחשב "בוגד בערכי התנועה" זה פשוט מזכיר לי את השימוש של השמאלנים לנגח אותנו עם טיעוני "דמגוגיה" כנ"ל לגבי טיעוני "ערכי התנועה". אני חושב שההתייחסות הגילאית בפורום הזה עוברת כל גבול- מן התנשאות של אנשים מבוגרים כביכול- בעוד שרק להזכירכם: א' אנחנו תנועת נוער- המחשבה הממוסדת והמבוגרת מדי שלכם היא המחסום של התנועה הזו והסיבה להזדקנותה! ב' רק להזכירכם רבים מחברי המחתרות למשל, שאתם כה מעריצים היו בני16-17 ולא שמעתי אתכם מפקפקים בשיקול הדעת הצעיר שלהם. הטיעון הזה של הגיל הוא פשוט טיעון לא לעניין מתנשא ומזלזל. 3. לגבי לותר- מה שהוא עזה היה הפרת חוק המונית, לא נעים לי להגיד לך וממש אבל ממש אני לא אומר את זה מהתנשאות אבל אתה פשוט לא מכיר את הנושא הזה כנראה- לותר סבל מדעת קהל נמוכה בארה"ב- המאבק שלהם שהיה כמו הבמאבק שלנו- הפרות חוק המוניות בלתי אלימות וכניסה לכלא לשם כך- זהה למאבק שלנו. ועובדה- לא היתה מלחמת אחים- להיפך, העם האמריקני שינה את דעתו והדמוקרטיה והעם בארה"ב יצאו מחוזקים. אין כל בסיס לטענת מלחמת האחים המופרכת שלך. 4. לא אמרתי שלא תרמת לתנועה חס וחלילה! אין לי ספק בתרומתך ואפילו לא בהבנת ערכי בית"ר שיש לך, אבל אל תשכח שיש פרשנויות שונות לערכי בית"ר- אם אתה מכיר את מירון לדוגמא- שנינו נמצאים בויכוח גדול מאוד על אופי המאבק- ובכל זאת שנינו דוגלים באידיאולוגיה הבית"רית. אל תפסוק שמישהו הוא פחות בית"רי ממך רק כי לך נראה הפירוש שלך לאידיאולוגיה הבית"רית כפירוש האולטימטיבי. 5. לא להתנשא, שוב! וגם ההעלבות האישיות שלך אינן במקום- נראה ששכחת לרגע את ההדר הבית"רי. 6. לגבי השגעון גדלות שלי.. אממ.. אני לא חושב שהוא קיים אבל אם כן, אז מרחבאן. 7. שוב להזכירך אנשים מבוגרים ממני ובעלי שיקול דעת חזק ממני תומכים בעמדותי. אז אל לך לזלזל בי. 8. שוב - זכותי לעשות מה שאני מוצא לנכון כפירוש של הרעיונות הבית"ריים, וגם אם אתה חושב שאתה יודע הכי טוב, אין לך זכות לקבוע אם מה שאני עושה מקומו בתנועה או לא.... 9. אם לא היתה לי המסגרת הבית"רית הייתי עושה זאת בלעדיה. בית"ר, שוב, היא אמצעי ולא מטרה!!!! לא לשכוח שלעיתים הבעייה של דברים בארץ היא אובדן תוכן וקידוש האמצעים! זהירות מפני תהליך כזה בבית"ר.