יש לי שאלה
בס"ד ותנשמו עמוק לפני שאתם עונים.... מכבי ת"א. אני מבינה למה אי אפשר לאהוד אותם בליגה.הם הורסים את התחרותיות, וכשקבוצה זוכה כל שנה באליפות,זה בפירוש מוגזם. אבל למה לא לאהוד את מכבי באירופה? עד שיש קב' שמביאה כבוד בתחום הספורט בחו"ל(ואני יודעת שהפועל זכתה ביול"ב קאפ בשנה שעברה,אבל מה קרה העונה הזו?
-מכבי עושה את זה[ מעפילה לפיינלפור]על בסיס די קבוע)למה לא לאהוד אותה? למה לרצות שפזארו (לדוג') תנצח אותה? למה להפוך להיות אוהדים מגעילים,כמו אוהדי הפועל ת"א???[סליחה על השיפןטיות,אבל אוהדים שלא יודעים לפרגן,גם לקב' אחרות,פשוט מרגיזים אותי...] לא לאהוב קב' בליגה,כשהיא מתחרה נגד הקב' שלך-זה מובן. לא לאהוב מאמן נפוח של קב' מתחרה-גם זה ברור. למה לא לרצות שהקב' תצליח באירופה?במה זה פוגע?ולמה בתור אוהדים של הפועל י-ם במקום לדחוף את הפועל י-ם שתשחק ביורוליג(והיא יכלה לעשות את זה וויתרה),אתם מבזבזים אנרגיות בלקלל את מכבי?
בס"ד ותנשמו עמוק לפני שאתם עונים.... מכבי ת"א. אני מבינה למה אי אפשר לאהוד אותם בליגה.הם הורסים את התחרותיות, וכשקבוצה זוכה כל שנה באליפות,זה בפירוש מוגזם. אבל למה לא לאהוד את מכבי באירופה? עד שיש קב' שמביאה כבוד בתחום הספורט בחו"ל(ואני יודעת שהפועל זכתה ביול"ב קאפ בשנה שעברה,אבל מה קרה העונה הזו?