יש לי שאלה...

anna222

New member
יש לי שאלה...

אני בת 22 ואני מידה 46, לרוב אני לא מצליחה למצוא בגדים במידה שלי שתואמים לגילי (עם כל הכבוד ל"מתאים לי" ול"קרייזי ליין", הבגדים שם קצת "מבוגרים מדי בשבילי...). האם מישהו מכיר מעצבים או חנויות שבהם מייצרים בגדים אופנתיים לצעירים (כולל ג'ינסים) במידה 46? תודה רבה.

lee_1

New member
אז ככה...

בג'אמפ יש בגדים יחסית ממש צעירים אם את מחפשת ג'ינסים, יש את ציפי, אבל אני מזהירה מראש, איכות הבד והתפירה לא בשמיים, אך המחירים בהתאם... ולגביי מתאים לי, לפעמים יש להם ג'ינסים רגילים שהם סבבה ויש גם את עונות שיש להם ג'ינסים אבל צריך לחפש כי חלק מהדגמים מבוגרים

l i l i a n

New member
לא יודעת כמה את מוכנה להשקיע, אבל

יש הרבה מעצבים ישראלים שהבגדים שלהם מדורגים עד מידה 46. אפשר למצוא בחנויות של בגדי מעצבים. למשל, "עלמה" ברח' מרכז בעלי מלאכה בת"א. ואם נישאר ב-מיין סטרים, אז לקסטרו יש בגדים עד מידה 48! גם לרשתות כמו מנגו וזארה, רק צריך לדעת לאיזה סניף ללכת. כי החנויות שייכות לזכינים שמביאים סחורה בהתאם ללקוחות שלהם. בגלל זה תוכלי למצוא את מידות 46 בחנויות בקניון של פ"ת למשל, ולעולם לא בקניון רמת אביב למשל.. בכל אופן, גם לבחורה במידה 46 יש מבחר מכובד.

anna222

New member
אז זהו שלא..

בחיים שלי לא ראיתי בקסטרו מידה 48... בזארה אני יכולה לקנות חולצות אבל אף פעם לא מכנסיים (אודה לך אם תוכלי להגיד לי באילו סניפים יש מידות יותר גדולות). המבחר שלי מסתכם ב"גולף", ששם המידות הן אנושיות ובגדים סבירים מבחינת מראה.. מה גם שאני מאוד גבוהה, אז בכלל אין לי כל כך הרבה אפשרויות... בקיצור חוויה (חווית הקניות) שהיא אמורה להיות כייפית, הופכת לסבל בשבילי... אוף...

Agnetta

New member
יש לרונן חן ול yellow

מידות נוחות וניתן למצוא כעת במחירים סבירים דברים במחירי סוף עונה

kartisia

New member
הפעם האחרונה שהיתה מידה 48 בקסטרו

היתה בשנת 99, וגם אז זה היה בגודל של בין 44 ל-46. היום יש פריטים בודדים שמוגדרים כמידה 46, והם קרובים יותר ל-42. בכל אופן, ברשת שבה המעבר ממידה 38 ל-40 נחשב נקודת מפנה טראגית בחיים, עדיף לא לקנות.

היי

ממליצה על חנות נינה יש להם גינסים מגניבים ומכנסים עד מידה 48 מחיר עד 250 בתחילת עונה יש גם בגולברי גינסים משגעים עד מידה 50

DREAM111

New member
היי אנה

יש את אופנת קומו שיש להם מידות 46 ומעלה והם בקו צעיר כמו כן יש חברה חדשה בשם סיקרט ולצערי אני עוד לא הספקתי להכניס כתובות של החנויות שלהם.

למעלה