יש לי שאלה

perach האחת

New member
יש לי שאלה

האם אתם תמיד כותבים את האמת וכל האמת בקורות החיים שלכם? האם יש טעם לכתוב, נגיד , יש לי ניסיון בתכנות בשפה #$%%^^, כשבפועל ממש אין לי ניסיון ומה שאני יודעת זה רק מה שלמדתי במכללה? מה לעשות< כולם מבקשים ניסיון, ומה שאני יכולה לתת בתמורה זה הרבה נכונות ללמוד, והרבה רצון לעבוד וסוף סוף למצוא עבודה.......

JohnDoe5

New member
את יכולה לקרוא את דעתי כאן

אם תכתבי משהו שאינו נכון, כאשר תגיעי לראיון, תתקשי להסביר את העובדה שכתבת שיש לך נסיון אבל למעשה אף פעם לא עבדת בזה...

perach האחת

New member
אחרי שמצאת

את הג'וב המבוקש, כתבת את מה שכתבת. ומצד שני, תחשוב, מה לא עושעם בשביל להשיג את מה שרוצים?

JohnDoe5

New member
במהלך כל 3 חודשי החיפוש שלי

קורות החיים שלי נשארו כפי שהם וכל מה שהם מכילים זו רק האמת לגבי מה שעשיתי.

אפרתש

New member
אבל אם השקר לא עוזר לך

בשביל מה לשקר? אם חשוב להם שתדעי את שפת התכנות הזו - הם ישאלו אותך שאלות עליה. וכשיגלו ששיקרת בקורות החיים את תצאי הרבה פחות טוב. אל תכתבי שיש לך נסיון בשפה מסוימת אם אין לך. תכתבי שאת יודעת אותה. ואם ישאלו אותך בראיון, תגידי שלמדת אותה ואת מוכנה להשקיע ולהרחיב ידיעותיך אם יהיה צורך.

limi2004

New member
את האמת

לא כדאי לשקר אף פעם (ראי ערך פינוקיו) אבל אם עברת קורס במקצוע שנראה לך רלוונטי לעבודה אפשר להדגיש אותו ע"י הוספת הציון (רק אם הוא 90+) הוספת עובדות לגבי השקעתך במקצוע כגון עבודה מסכמת וכו'

® רן

New member
פשוט מאד

כותבים "היכרות עם שפות XXX, YYY". היכרות ולא נסיון. זה בד"כ מספיק טוב למי שמסנן את קורות החיים סינון ראשוני (בכל מקרה הוא רואה שאין לך נסיון כי לא כתבת מקומות עבודה ותפקידים), זה לא שקר, וכששואלים אותך בראיון מה טיב ההיכרות את יכולה לפרט על הלימודים.

למעלה