יש לי שאלה.......

ליאורנר

New member
יש לי שאלה.......

לא זוכר איפה קראתי אבל קראתי שידע במאגיה זה כח[או משהו כזה, ככל שאתה יודע יותר אתה תצליח יותר]... השאלה אם צריך לדעת איך לעשות את הכישופים ואת כל המדיטציות או שצריך לדעת גם את ההיסטוריה של המאגיה[המכשפות של פעם וזה]? והאם יש דבר כזה שמישהו נולד עם כוחות מיוחדים למאגיה או משהו כזה?

Bartal j

New member
סתכל משהו..

ברור שמאגיה זה כח ,וככל שתדע יותר ככה גם תצליח יותר אני חושבת שמאגיה נותנת לך בעצם את הכח לשנות ולהשפיע, עכשיו לשאלה שלך , נניח שאתה מתעסק במשהו? לא תרצה לבדוק לעומק את העניין כדי לא לקחת סיכונים? בנאדם לומד היסטוריה כדי להבין בכלל מאיפה הכל התחיל , ולמה זה ככה ,לידע כללי , וככה זה אותו הדבר גם במאגיה אם נגיד תתעניין במשהו ספציפי תתחיל לחקור עליו ולדעת מאיפה זה התפתח ואיך הכל התחיל בכלל.. ואני חושבת שזה מועיל ועוזר ,כי ידע זה כח , ואם יש לך ידע אז גם יש לך כח. המדיטציות עוזרות לך להכיר את עצמך יותר לעומק , ולהירגע וגם התרגילים עוזרים לפתח את עצמך יותר ואת היכולות שלך שטמונות בכל אדם לדעתי ,ולכן כל אחד יכול להצליח במאגיה אם הוא רוצה באמת ומוכן להשקיע ולעבוד קשה , כי איו פה הנחות במיוחד שאתה מתעסק באנרגיות על מנת לנסות לשנות דברים.. אה וכן בהחלט יש דבר כזה שמישהו נולד עם יכולות (אני לא אגיד כוחות וכל זה),ואני אפילו ראיתי מישהו כזה .. והיכולות שלו בהחלט יקלו עליו ללא ספק בתרגילים , וההתקדמות שלו תהיה אולי גם יותר מהירה מאחרים (תלוי בו ובאופן שהוא משקיע), אבל למרות זאת העובדה שהוא ניחן ביכולות טבעיות ,לא פוטרת אותו מתרגילים ומדיטציות ועבודה קשה , כי הוא פשוט צריך לפתח את זה ואת מה שיש לו, כדי להיות 100 אחוז טוב ולא רק 99 אחוז.. זה כמו שבנאדם ניחן בכישרון טבעי למתמטיקה והוא זוכר נוסחאות טוב, אבל זה לא אומר שבגלל שיש לו ראש טוב למתמטיקה אז הוא יקבל 100 בבגרות בלי להתאמץ לתרגל ולהשקיע כי זה בכלל לא הגיוני.

למעלה