יש לי שאלה..

amitasafzabida

New member
יש לי שאלה..

האם בעונה הראשונה היו שילובים? לדוגמה גריימון מלחמתי והזאב המתכתי?

lori4

New member
זה בסרט....

של דייג'ימון(במקור יש שלושה סרטים שהאמריקאים הפכו לאחד). והדיג'ימון שאתה זוכר הוא אומנימון, שהוא שילוב של גריימון מלחמתי וגרורומון מתכתי.

lori4

New member
אין חיה כזאת....

בעונה הראשונה. אבל יתכן ומזכירים את כל הסיפור בעונה השניה בפרק (שאת שמו אני עדין לא מצליחה לזכור ><) שבו הילדים החדשים (דיוויס, יולי וקודי) נזכרים איפה הם ראו דיג'ימון בפעם הראשונה והדגש הוא פה הוא על -מראים-, לא מספרים.

amitasafzabida

New member
את השניה לא ראיתי.

אז איך הם חיסלו את פיידמון? כאילו מי חיסל אתו?

lori4

New member
מנגה אנג'מון....

הדיג'יגדילה של פאטמון עם הסמל. ואם לא ראית את השניה אז בטוח ראית את זה בסרט או באיזה אתר אינטרנט.

קיבלתי אותו עכשיו../images/Emo153.gif

נראה לי שהייתה "תקלונת" בתפוז, אז רק עכשיו זה הגיע...

amitasafzabida

New member
אהה.

אז זה לא היה משהו בין גארורומון מתכתי וגרימון מלחמתי? ועוד שאלה קטנה, איך החתולה ההיא ישר גדלה עם הסמל, הרי קודם היא היתה צריכה לגדול עם המכשיר לא?.

lori4

New member
יש משהו בין גרורומון מתכתי.....

לגריימון מלחמתי פשוט לא רואים את זה בעונה הראשונה. אתה מתכוון לגאטומון, שהיא כבר בצורת האלוף שלה אז היא לא צריכה לגדול עם המכשיר כי עקרונית היא כבר גדלה בעזרת המכשיר (למרות שלא בדיוק רואים אותה גדלה בעונה הראשנה- חוץ מפעמים בודדות, פוגשים אותה כבר בתור גאטומון).

amitasafzabida

New member
אז רגע.

גאטומון כבר בצורה הרביעית שלה ואיך יכולה לעשות גדילה לחמישית? זאת אומרת שאפשר להשוות אותה לגרימון?

כן

כן,היא בצורה הרביעית(אם אלוף זאת רביעית) שלה וכי מהצורה הרביעית גדלים לחמישית תסתכל על כל הדיג'יגדילות של הסמלים האחרים הם כולם מהצורה של האלוף ולא משל הטירון גריימון משתרין גם קבוטרימון גרורומון מקבל את היכלת לעמוד על שתים טוגמון פורחת אנג'מון מקבל עוד כנפים וקסדה גדולה יותר בקשר לבירדרמון והיקקומון לא יודע איך להסביר את זה הם פשוט נשרפים וטובעים^^ וכן היא כמו גריימון אולי אפילו יותר חזקה לפחות אני זוכר שהם כל הזמן דיברו שהיא ניצחה אותם פעם (תמיד פספסתי את הפרק הזה)

amitasafzabida

New member
אהה אוקיי. אפילו שהיא נראית קטנה

היא העוצה שלו. איזה מצחיק
..

שמע

ראיתה את מרין אינג'מון הוא מגה ניראה לי והוא פיצי הוא רבע ממנה אבל הוא הציל את ריינמון וטריירמון

amitasafzabida

New member
ראיתי רק את הראשונה.

היא היתה העונה הכי מצוינת!. אבל למה רק לאגומון וגאבומון הגיעו לצורת מגה?

../images/Emo153.gif

אם ראית רק את הראשונה איך את קובעת שהיא הכי מצוינת?0.- ורק אגומון וגבומון הגיעו לדרגת מגה כי הם הכי חזקים...

למעלה