יש לי שאלה..

amitasafzabida

New member
כי שמתי לב לדג'ימונים.

העונה השניה ראיתי שיש צורות שילוב מוזרות. דיג'גדלים מוזרים וכו'.

lori4

New member
ממש לא.....

גאבומון ואגומון הצליחו להגיע לצורת מגה בגלל כוח האור והתקווה שהיה טמון בחצים של אנג'וומון ואנג'מון ולא בגלל שהם הכי חזקים כי זה ממש לא נכון גאטומון הצליחה לנצח שישה(או חמישה, לא זוכרת בדיוק) אלופים(למרות שגם היא אלופה בעיקרון) בלי להתאמץ והיא גם מסוגלת לשמור על צורת האלוף שלה לאורך זמן(מתי בפעם האחרונה ראינו את סלאמון?). עקרונית זה הם בגלל הנבואה והקשר שלהם לטי.קיי וקארי.

amitasafzabida

New member
אהה אוקיי.

ועוד שאלה קטנה - אם אנג'וומון ומגנה אנג'מון הם בכוח מגה? כי הרי מגנה אנג'מון הצליח להביס את פיידמון וגאבומון ואגומון בצורת מגה ביחד לא הצליחו.

lori4

New member
אה....

אנג'וומון ומגנה אנג'מון נמצאים באותה רמה- Ultimate, ואילו גריימון מלחמתי וגרורומון מתכתי נמצאים ברמת Mega שהיא רמה אחת מעל ה-Ultimate. ההבסה של פיידמון הייתה שילוב כוחות מצידם של גרורומון מתכתי, גריימון מלחמתי ומגנה אנג'מון. שתי המגות התקיפו אותו חזיתית ומגנה אנג'מון שלח אותו לאבדון. עקרונית מגנה אנג'מון הביס אותו כי הוא הרס אותו אבל זה תלויה בהשקפה.

amitasafzabida

New member
אז זאת אומרת שמי שגרם לחיסולו

היו צורות המגה? והעונה השניה של דג'ימון שודרה רק בפוקס קידס?

lori4

New member
כן זה בערך....

מה שאני מנסה להגיד. העונה השניה של דיג'ימון שודרה גם בערוץ אחד, העונות השלישית והרביעית שודרו רק בפוקס קידס.

lori4

New member
.............

צורות המגה הם הצורות האחרונות בעץ ההתפתחות של הדיג'ימונים בעונה הראשונה. בעונה השניה נוספות עוד שתי דיג'יגדילות(שיריון) אני מצרפת קישור להודעה של עדי שמראה את עץ ההתפתחות של וימון(אחד מהדיג'ימונים החדשים).

amitasafzabida

New member
קפוץ!.

.

למעלה