נו שרשור על הנוע"ל ולא נגיב ?! ../images/Emo3.gif
למשה וטל, אני אישית ברגעים של יאוש, רציתי נורא לפתוח קן של השמו"צ. אבל מסיבות כאלה ואחרות זה לא יצא לפועל ! אני יודע שאתה לא יכול להגיד כמה שמאלנים יש ! כי לבחירות לממשלה אולי יש אנשים שהם שמאלנים בדעותהם אבל אין מפלגה שמצייגת אותם ! אמיר (AXRR) שאל אותי לא מזמן אם היו עכשיו בחירות למי הייתי מצביע, ובכן התשובה שלי הייתה: רע"ש (זכויות הגבר במשפחה). אין מפלגה כיום שאני תומך בה או סומך עליה ממש שתצייג את הדעות שלי בכנסת, אז למה לא לתת אותם למפלגה כמו: רע"ש, הירוקים, וסתם מפלגות שלא יכולות להזיק יותר מידי ! בעקרון אידיאולגית שינוי היא המפלגה שהכי קרובה לדעות שלי, אבל אני לא ממהר להצביע בשבילה, מסיבות כאלה ואחרות. ובחזרה לנושא, אני חושב שבהחלט יש מקום לעוד תנועות של חולצות כחולות בעיר כמו שטל אמרה. אומנם אני לא יודע כמה חניכים יהיו להם אבל אני אשמח להגיע יום אחד לביה"ס ולראות חולצות של השמו"צ מגייסים בעיר, בדיוק כמו שאני אשמח לראות ח'ברה ממכבי צעיר באים לגייס בביה"ס שלי. ובנושא הבדלי האידיאולגיה בין השמו"צ לנוע"ל. יש הבדל, אומנם לא הבדל ענקי שאי אפשר לגשר עליו, אבל בהחלט הבדל שגרם לכך שתנועת השמו"צ שפעם הייתה תנועת אחות לנוע"ל (כמו חטיבת בני המושבים היום) התפלגה מהנוע"ל. בכל מקרה שוב אני אומר: הלוואי, שבית שמש תהיה עיר מלאת תנועות נוער !