יש לי שאלה...

חני 21

New member
יש לי שאלה...

אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון לשאול אבל לפחות ניסיתי..... פעם אמרו לי שכשהעין קופצת זה סימן שמשהו טוב\הפתעה עומדת להיות לי... זה נכון????????

BunnyL0VE

New member
לא

שהעין קופצת, זה אומר שיש בעיה בוריד ליד העין (קשה לדם לעבור בוריד) אז העין קופצת לכמה שניות ומפסיקה

BunnyL0VE

New member
קראתי

במדור אחד בנענע, של אחד שמדביר כל מיני דברים שאנחנו עושים וכאלה, שולחים לו שאלה, והוא מסביר

ToryMaster

New member
אה.

כל הכבוד. באמת. אף פעם אל תסמכי על מקור אחד, זה לא חכם

צלמגור

New member
אז זהו שמה ארנבתי החביבה ?

התגובה שלך נמחקה לפני שהספקתי לקרוא את ההוכחה לידע הרב שלך וחוכמתך האינסופית.

Bartal j

New member
לי יותר נראה שמישהו מדבר עליך

וזה דווקא כמעט בדוק תמיד שהעין קופצת לי סתם ככה בלי שום סיבה מתברר שמישהו מדבר עלי אבל מצד אחד זה אמונה אז כל אחד יכול לומר משהו אחר כי זה לא הוכח מדעית..

Bartal j

New member
חח אם יונה תחרבן עליך זה אומר מזל:-

ואני נשבעת אם כמה שזה נשמע מגעיל אבל זה גם עובד כאילו ככה אומרים אם יונה או ציפור מחרבנת עליך אז זה אומר מזל טוב והצלחה אבל שוב הכל עינין של אמונה (אני אישית מעדיפה שאף ציפור או איזו יונה לא תחרבן עלי ואני כבר אגרום למזל שלי לבוא בכוחות עצמי)

BunnyL0VE

New member
אמונות תפלות

זה שהעין קופצת שמדברים עליך, או שמחרבנת עליך יונה, זה הכל אמונות תפלות

Bartal j

New member
יכול להיות

אבל לא סתם אנשים המציאו אמונות תפלות זב בטח אמור להיות מבוסס על משהו מסויים שקרה את לא חושבת כך? כאילו למה שמישהו יגיד ככה סתם כי מתחשק לו ויפיץ את זה אני אישית לא מאמינה בזה הכי הרבה למרות שזה נחמד לאללה אבל אני גם חושבת כמוך שזה בהחלט קטע של אמונה אבל צריך לשלב בין הגישה המדעית לבין האמונה ולהגיע לדרך ביניים לא?

BunnyL0VE

New member
יכול להיות

שקיים קשר, ואני מאמינה שקיים קשר, לכל אמונה תפלה... למשל, האמונה המפורסמת, על חתול שחור... בכל פעם שעובר חתול שחור, יורקים 3 פעמים, וזה בגלל שבעבר (הרחוק) כשהיו מכשפות, אז אמרו שלמכשפה יש חתול שחור והולך אחריה. ובכל פעם שרואים חתול, אז המכשפה נמצאת בסביבה... לכל אמונה יש בסיס, זה ברור

CAT4

New member
תגידו אתם לא יודעים

להאמין באמונות תפלות זה מביא מזל רע

BunnyL0VE

New member
אה...

אז אני רואה שיש לך בעיה עם השם שלי...? אולי במקום להגיד את השטויות האלה...(אני יודעת שמיקי זה שם יפה) לא חשבת לנסות אפילו להגיד משהו חכם אחד? לרדת- בסדר....אבל על השם???!!!! אוי אלוהים לא ידעתי שעד כדי כך אין לך מה להגיד

למעלה