יש לי שאלה...

בלבלונת

New member
דותןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אני פשוט מתה עליך!!! ואתה צודק... חבל שאני צריכה להיפלט מהעיר בגלל שאני לא יכולה להרשות לעצמי לגור בה... ועדי, אפשר להעלות פה את רמת החיים לאין שיעור... אבל בעיקר אפשר להוריד מחירים... אולי זה ידרבן יותר צעירים ויותר אנשים לחיות פה... בינתיים הירושלמים משלמים על לגור ב"ירושלים" השם וה"מותג" רק חבל שבמפרט ה"טכני" הכל ריק... משלמים סתם על שם

היתה תקווה מסויימת........

לאיש הזה
אבל החילוניים החליטו לשבת בבית במקום ללכת להצביע. אני מקווה שהם למדו את הלקח .........רוצים ראש עיר ח-י-ל-ו-נ-י אני שונא את ראש העיר הנוכחי,בהמה,טינופת, מלוכלך....ויסלחו לי תומכיו

אממממ לכל מי שיש דיעה שיכנס רגע ...

תשמעו כולם , אני גם לא מתומכיו הנלהבים של לופליאנסקי . אני לא חושבת שהוא משהו בכלל ,אבל אפשר להמנע בבקשה ממילים כמו :בהמה טינופת מלוכלך וכו'... (סתם לקחתי את ההודעה של דותני מעלי..) אני באמת חושבת שאפשר לנהל את הדיון הזה בלי לרדת לגינויים . זה דיון שבאמת יכול להיות מעניין ,רק בואו נמשור עליו בקווים מכובדים אוקי?

בלבלונת

New member
חבל להשקיע

אנרגיות בלשנוא בנאדם... זה מראה שאכפת לך לשלילה... אבל להבא, כל מאוכזבי לופליאנסקי, במקום לשנוא פשוט צאו לקלפיות. בירושלים יש רוב חילוני!!! אבל רוב שיודע להתלונן ולא ל עשות כלום... לצערי לא יכולתי לבחור בבחירות הקודמות כי לא הייתי תושבת ירושלים, אבל אני בטוחה שבבחירות הבאות לעיריה הכל מבחינתי יהיה אחרת!!

הבעיה של ראש העיר

הוא מנסה לשים את עצמו במצב ניטרלי . הוא לא רוצה להצטייר כדוס משולם בעיני החילונים (קצת מאוחר לא ?) ולעומת זאת הוא לא רוצה להצטייר כוותרן מידי כלפי החרדים בעיר . כך נוצר מצב שהוא פשוט לא עושה כלום !! הוא לא עשה כלום לשנות את חיי הלילה למשהו שהם לא , מקומות לא נסגרו ניצול שעות הפנאי ? לא נראה לי שיש לו משו בעניין ... וחבל כי אפשר להזיז בעיר הזאת דברים רק צריך ראש פתוח טיפה ויוזמה ..

או קיי מורי, אני מצטער, אחרי שכבר..

שלחתי את ההודעה ראיתי שבאמת לא היה מקום לגינויים מסוג זה אני כמובן מתנצל בפני תומכיו,לקחתי את זה קצת קשה כי אני שונא אותו בדם וגם מעורב קצת הרבה בפוליטיקה וראש העיר הזה הוא לא בדיוק "כוס התה שלי"

או קיי מורי, אני מצטער, אחרי שכבר..

שלחתי את ההודעה ראיתי שבאמת לא היה מקום לגינויים מסוג זה אני כמובן מתנצל בפני תומכיו,לקחתי את זה קצת קשה כי אני שונא אותו בדם וגם מעורב קצת הרבה בפוליטיקה וראש העיר הזה הוא לא בדיוק "כוס התה שלי"

בלבלונת

New member
../images/Emo7.gif דותןןןןןן

אולמרט היה ראש עיר חילוני... מה הוא בדיוק עשה??? אוף דותני כולי בוכה וכל הטישו שלי בבית נגמר... מה יהיה? לא אכפת לך אפילו טיפה?

../images/Emo46.gifאז מה אם הוא היה חילוני?

גם ראש עירית ת"א הקודם היה חילוני והוא הצעיד את תל אביב היישר אל העולם השלישי בהזנחה, בחינוך,בהכל. אבל מחליפו חולדאי הוא מצויין ותיקן את הכל אין לי בעייה עם ראש עיר חרדי/דתי אבל שיהיה ניטראלי בולבולונת , הסלולארי לא לידי, אני אצל אחותי כרגע. אני אתקשר אליך כשאני אהיה בבית או קיי?

בלבלונת

New member
אני עדיין בוכה...

תתקשר אליי לנייד בבקשה... אולי נשכנע את חולדאי לבוא לירושלים??? בשבוע שעבר יצאנו מורי ואני למרכז העיר... הרגשנו בעיר רפאים, חצי מהמקומות סגורים בין אם זה מפחד לפיגועים ובין אם זה בגלל הכפייה הדתית, עצוב לראות איך העיר התדרדרה לכזה מצב... אחרי כמעט 4 שנים שלא גרתי פה, ואחרי 4 שנים שלא יצאתי למרכז העיר, להיזכר בכמה שוקקת חיים היא הייתה אז ולראות איזו עיר רפאים היא כרגע שבר לי את הלב... המצב רק מתדרדר... העיריה במקום לעזור רק הורסת, סוחטת מהעסקים בעיר מיסים שערוריתיים בשביל לנפח משכורות של אנשים נטולי כל הכשרה שיושבים ומחממים כיסאות. המיסים שמשלמים אזרחי ירושלים גבוהים לעין שיעור, ה"תמורה" שאנחנו מקבלים בעדם היא לא רק מזערית היא בכלל לא קיימת! הלוואי וברקת יעשה את השינוי והלוואי וניתן לו את הכוח בבחירות הבאות...

בשביל אולמרט...

ירושלים היתה רק תחנת ביבים כדי לחזור לכנסת ולכן הוא השקיע יותר בקשרים עם אנשים חשובים מאשר להשקיע בעיר.

כמה שאתה צודק , אגב........

מה דעתכם/ן על טדי קולק? איך הוא תפקד לדעתכם/ן? אני מתגעגע לשמוע אותו אומר "ירושולים"

בלבלונת

New member
זה היה באמת גבר...

הוא אמנם היה מאוד מבוגר אבל נתן את כל כולו בשביל העיר הזו... הוא נמצא רחוב מעליי, אתה יכול לבקר אותו ולשמוע אותו אומר "יורושלים" לדעתי חייבים מישהו עם ראש פתוח בתור ראש עיר, מישהו שרוצה לשנות ובאמת אכפת לו, השינוי חייב להיות מהשורש... הרי פלא שהמדינה שלנו כולה מתנהלת כמו רפובליקת בננות? תסתכלו לשניה מהצד ותבינו שכל מי שמתעסק בפוליטיקה בארץ מעוניין אך ורק בריבוע הקטן שלו... אם היו עומדים בראשינו אנשים שבאמת אכפת להם ורוצים לשנות ולעשות טוב (לנו האזרחים לא לעשות טוב לכיס שלהם), מצבנו היה אחרת! אבל כאן כולם טובים בלהבטיח ולהיות פוליטיקאים טובים לפני הבחירות, אחרי הבחירות אין שום זכר להבטחות...

טדי קולק

אם הוא היה רץ היום לבחירות היתי מצבע בעדו. אני חושב שהוא היה קונצנזוס ביורשלים.

אני לא יודע, אני דווקא מאמין ......

שירושלים תגיע לשיא ביום מן הימים, אני מאוד מאמין שיגיע זמנה להשתפר אבל הכל כאילו תקוע שם,לא יודע איך להסביר את זה,חסרה "קצביות", השם ירושלים מעורר מחשבות על דת ועל משהו מסוכן ומשונה, אתמול דווקא משהו אמר "צפת היא עיר כמו שיש חיי לילה בירושלים" .......מרגיז, כמה פוטנציאל יש לעיר הזאת והוא מתבזבז

בלבלונת

New member
אני משווה את ירושלים

בזעזוע / שעשוע לטבריה, שגם היא עיר מלאה בפוטנציאל אבל לפני 200 שנה הפסיקו לטפח אותה... לטבריה יש פוטנציאל להציע הרבה יותר מאילת אבל טבריה חרדית ואילת חילונית ונאורה ומתפתחת... זו הדוגמא המובהקת בעיני בין רצוי למצוי... חייבים לעשות משהו עם ירושלים! לשפר את שמה הטוב ולדאוג לאחלה מוניטין אבל שלכל יהיו קבלות שיהיה על מה לטעון שירושלים זו אחלה עיר!

בלבלונת

New member
לצערי אני חייבת

לפרוש ללילה זה... לילה טוב וכולם, גם ככה אני נורא עצבנית והתחרבן לי המצב רוח כך שאין שום טעם לכך שאני אמשיך בדיון הזה..

למעלה