יש לי שאלה........ מזה אולטראס?
B BinBaR New member 23/5/04 #2 הגרעין הקשה.. אוהדים שרופים.. בהפועל זה שער 5, במכבי שער 11, בחיפה יציע ג' וכ'ו. האוהדים שמעודדים ברוב שלהי המשחק, מכינים שלטים, ניירות וכ'ו. נו, נראה לי שכבר הבנת.
הגרעין הקשה.. אוהדים שרופים.. בהפועל זה שער 5, במכבי שער 11, בחיפה יציע ג' וכ'ו. האוהדים שמעודדים ברוב שלהי המשחק, מכינים שלטים, ניירות וכ'ו. נו, נראה לי שכבר הבנת.
ה הראפר מהמושב New member 23/5/04 #3 לא בדיוק הגרעין הקשה הקיצוניים זה האולטראס.. בהפועל הם גם מארגנים את הציוד וכ'ו.. רק שלאולטראס מכבי אני לא קורא אולטראס שהם בוכים כל משחק ששרים שואה למכבי .
לא בדיוק הגרעין הקשה הקיצוניים זה האולטראס.. בהפועל הם גם מארגנים את הציוד וכ'ו.. רק שלאולטראס מכבי אני לא קורא אולטראס שהם בוכים כל משחק ששרים שואה למכבי .
ה הראפר מהמושב New member 24/5/04 #5 אני לא מתבלבל השחקן ה12 ממש קיצוניים! אור שפנדריק השמן הזה יכול לחנוק מישהו אם הוא יקפוץ עליו ... ממש אני מפחד ממנו ...
אני לא מתבלבל השחקן ה12 ממש קיצוניים! אור שפנדריק השמן הזה יכול לחנוק מישהו אם הוא יקפוץ עליו ... ממש אני מפחד ממנו ...
נ נדב האורגינל New member 24/5/04 #6 מה הקשר? אצלנו האולטראס יותר קיצוניים מהשחקן ה-12 אבל הם לא הכי קיצוניים