יש לי שאלה...

לדונה

New member
יש לי שאלה...

אם אני ילדה בת שלוש עשרה ואני מאוד מתעניינת בכישוף ומאמינה בו- אבל אני ממש לא מבינה אותו ואת העוצמה שלו, אני אוכל ללמוד להישתמש בו? להתחיל בתהליך כבר עכשיו?

Monsieur D

New member
כן, וכן.

<quote>אבל אני ממש לא מבינה אותו ואת העוצמה שלו</quote> הכוונה היא למעשה "אני לא מבינה במאגיה?" אם כן, זה בסדר, כולנו התחלנו מאפס. הפתיחה של הספר "magick in theory and practice" של המאג המפורסם אליאסטר קראולי אומרת דבר חד משמעי: המאגיה היא לכל לפקיד הבנק, לעקרת הבית, לשפחה ולאדון ואפילו לילדה בת 13. אם את באמת מתענינת בדבר המורכב הזה,וזה לא עוד עיניין זמני, תוכלי להתחיל עוד עכשיו בזו השניה. אני ממליץ לך להתחיל באתרים (שאינם עולים כסף), לראות אם הנושא מעניין אותך (ולא "אני מכשפה, איזה מגניב וגותי זה!"), לתרגל מעט, להכנס לתחום ביותר רציניות, ואז לעבור לספרים ודברים ה"אמיתיים" (דהיינו, הטלת כשפים וכו').

לדונה

New member
אמממ... איך אני עושה את זה?

מה זאת אומרת...? איך אני בודקת אם התחום מעניין אותי? איך אני מתחילה עכשיו בזו השניה? איזה אתרים? איך להיכנס לתחום ביותר רצינות? ואני חושבת שמאגיה זה מגניב, אבל לא בגלל זה אני מתעניינת, ממש לא...

האפור

New member
תקראי את המאמרים...

שיש בפורום הזה והנה אתר בעיברית שיתאים לך www.magick.co.il

ToryMaster

New member
וכמובן

אם מתעוררות בך שאלות מעט יותר ספציפיות אחר כך, את יותר ממוזמנת לשאול
ברוכה הבאה.

לדונה

New member
וגם...

עוד דבר קטן אחד, שקצת הפריע לי... אם הגעתי לכל התחום של המאגיה דרך סיפרי פנטזיה (רומח הדרקון, לדוגמא)... אני יודעת שהכל שם לא אמיתי, אבל אני לא יודעת... זה אומר שמה שאני רואה בתור מאגיה הוא לא אמיתי? אני לא חושבת שמאגים זה אנשים שמדברים בשקט, לובשים גלימות ושותים שיקויים (או שהם כן שותים שיקויים...?) אבל בכל זאת... למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים "להטיל כשפים"...?

למעלה