יש לי שאלה?

zsahr1

New member
יש לי שאלה?

מה אתם חושבים על בנים שקיימו יחסים (כמובן עם בנים) עד גיל 17 וחצי בערך וקיום הם לא הולכים גם גברים אלה עם נשים . לאחד מהם יש חברה 6 שנים וכששאלתי אותו מה אתה כבר לא נמשך הוא אמר לי אל תזכיר לי בבקשה, אז מה אתם אומרים( למרות שאני חושב שזה לא דבר חולף )האם יש אנשים שמצליחים להתגבר על היצר והמשיכה לגברים או שהם משקרים.

Simbbam

New member
אני אומר שינסו גם חציל!

מכחישים... אלא מה?!? שונאי החצילים לשלטון!

matanbu

New member
לכל אחד מאיתנו

היו תקופות שונות בחיים. היתה תקופה שהייתי שומעת נירוונה והיתה תקופה שהייתי פרחה למופת. שמזכירים לי, יש מצב שאומר בגועל "לאאא אל תזכירו לי !!!". יש כאלה שתקופה מסוימת התאים להם לאכול חצילים/לשכב עם גברים וכיום כבר לא מתאים להם. זה לא אומר כלום על ההתגברות על היצר. אולי פשוט היצר השתנה. אל לנו לשפוט ולהשליך על עצמנו חוויות של אחרים.

resputin

New member
מממ.

מכיוון ואינני מכיר את אותו האדם ספציפי, אגיד כי יש שתי אופציות; האחת, שהוא היה בגיל ההתבגרות והחליט להתנסות, הוא נהנה עם בני מינו והדבר בלבל אותו והוא חשב שהוא גם נמשך אליהם, אך משיכה זו התפוגגה עם הזמן ולכן הוא הפסיק קשרי\ים מיניים אלו. השניה, שאותו אדם החליט שלמרות שהוא נמשך לבני מינו הוא עדיין רוצה לנהל אורח חיים 'נורמלי' עם אישה, ילדים וכו', ואם כך הדבר יש עליו להתרועע ולבלות עם נשים. בין אם הוא נמשך רק לגברים או גם לגברים וגם לנשים, משיכה -אמיתית- לא מתפוגגת עם הזמן. בין אם הוא נופל תחת האופציה הראשונה או השניה, זה כבר אישי שלו. לא מכיר ולא יכול לשפוט.

למעלה