אין אמת מוחלטת
אין אמת מוחלטת, כמעט אמת ואמת מוחלטת, נבדלות האחת מהשניה באין סוף של אמת, לומר שיש אמת מוחלטת זה כמו לומר שיש מספר שהוא הכי גדול שאין אחריו עוד מספרים, התהליך דומה יותר לאמת מתכנסת, לכיון זרימה יותר הרמוני של מציאות, אשר ניתן תמיד לעידון נוסף, למעשה תמונת עולם זו די דומה למה שאתה אומר "אחרון הפילוסופים" אבל היא באותה מידה גם שונה, ואנסה להסביר, מתוך תמונת העולם שלי מתברר כי עבור כל רמת מודעות מתקיים למעשה מצב דומה מאחר והדרוג הוא תמיד דרוג יחסי, זאת אומרת אם אתה מדמה מרחב בו יש עשר ספירות וצימצום היורד עד לרמתנו האדם והמציאות , אני סובר שיש מעין אין סוף ספירות והיחוס של נאמר אותן תכונות עשר ספירות הוא יחסי לכל רמת הוויה בכל ספירה שהוא, כך שלמעשה לכל דרגת אלוהות יש את העשר ספירות שלה, בדיוק כמו שלכל דרגה נמוכה כמה שתהיה נמוכה יש את העשר ספירות משלה, כמובן שהתוכן היחסי של אותן ספירות יהיה שונה, התמונה שלי מדמה את המציאות לפולינום מתמטי הפותר את עצמו בצורה של של שפיעת נגזרות כלפי דרגות נמוכות יותר , ובצורה של בניית אינטגלים מדרגות נמוכות "אור חוזר" "אורות וכלים", בכל רמה יש מתמטיקה שונה וחוקי טבע והרמוניה שונים, המתמטיקה לדעתי היא מהות חייה ומתהווה בכל רמותיה, אני לא אמשיך להכנס לזה כי תקצר היריעה, אפשר לומר על זה עוד ועוד ומסקנות המסתברות מכך, ואולם העלתי מעט מתפיסת העולם על מנת לבוא ולומר לך, שההבדל בין הדרכים מחייב אולי מסקנות שונות כלפי משמעות החיים, ראשית הרבה יותר צניעות ביחס למהות האדם ככתר הבריאה, הבריאה כולה היא כתר בכל אחד משלביה, הכתרים הם תמיד כתרים יחסיים, שום דבר בבריאה לא נברא רק בשביל האדם, אלא מנקודת יחוס זו של הוויתנו זה אולי טבעי שנראה את זה כך, הבנת דברים היא לא רק צילום של אותו אינפורמציה במודעות שלך, אלא היא קרובה יותר לבנית בריאה בצלם בתוך מהות ההוויה שלך, ולכן לבניה הנכונה יש משמעות בהזרמת האנרגיות הנכונות ובשחרור המעצורים המיותרים, יש המון נגזרות נוספות ולא אכנס לזה עכשיו היהדות היא