יש לי שאלה

אוש7יתי

New member
יש לי שאלה

אם אני רוצה לכתוב משהו על ארץ נהדרת אבל שלא קשור לקיציס
ופרידמן אז אני יכולה? למשל על הנשיא קצב א על רררררררררררררררררודריגו?

אוש7יתי

New member
אהה וגם סתם סקר

באיזה עוד פורומים אתם נימצאים? (מלאכית 16 חוץ מהארי פוטר חברתי)

מלאכית16

New member
מממ...../images/Emo110.gif|קר|

אני כבר לא בהארי פוטר חברתי.
אבל אני בקיצ'ס ופרידמן, אנ"ה ורב"י, אלן ריקמן ומאנגה ואנימה... (ולפעמים אני בפורומי מנהלים...אבל הם סתם משעממים
)

לוּבּה

New member
על הנשיא קצב ורררררודריגו

את יכולה לכתוב בפורום אלי ומריאנו

ElinorL

New member
נכון אבל אפשר לפעמים לרשום גם הודעת

זה לא שיהרגו אותה אם היא רוצה לחלוק איתנו משהו... בכל אופן אני בפורום שאני מנהלת (קשרי משפחה) ועוד פורום אחד...

~*~gaL

New member
כמובן,

אחרי הכל זה קשור לתוכנית שהם מופיעים בה... א-ב-ל - כמו ששלי אמרה, יש גם לאלי ומריאנו פורום בתפוז.

אוש7יתי

New member
טוב...

אז רק רציתי להגיד אם ראיתם שכימעט לכל מי שיש סלקום שלחו דיסק למחשב עם מערכונים לכבוד פורים (קצת מאוחר מידיי לא?
) שיש בהם את ררררררודריגו הנשיא קצב החצילים (זוכרים אותם מלא נפסיק לצחוק של יום טוב? אלה שמשלימים את המשפטים אחד של השני?) ואודי ואביעד. דווקא יפה שהם עשו את זה לא? זה מה זה מצחיק! אם מישהו רוצה שמרתי את זה במחשב ואני יכולה לשלוח באי סי קיו למי שאין סלקום...

Kido2222

New member
סורי לאכזב... גם לי יש את הדיסק...

הוא לא משהו... אלי פיניש הרבה יותר מצחיק שהוא עושה את הנשיא קצב בסט של ארץ נהדרת ולא בסט של סלקום.... וכשרואים את הפיספוסים בסוף מבינים שהוא עושה את זה רק בשביל הכסף... סורי... הדי וי די הזה ממש גרוע ומפוצץ בפרסומות של סלקום... הדבר הכי מצחיק של זה החצילים.

אוש7יתי

New member
למה לאכזב?

ודיי ברור שזה יהיה מפוצץ בפרסומות לסלקום לא? זה פרסומת לסלקום אולי? ולמה עוד הוא יכול לעשות את זה? זה לא לצדקה הרי וחוץ מזה אם אתה חושב שהוא עשה את זה רק ביגלל הכסף כי הוא קילל כל הזמן אז לדעתי הוא קילל כי הוא התבלבל...

Kido2222

New member
כל מה שאמרת זה ברור מאליו...

אבל עדיין... זה מעצבן לראות משהו מפוצץ בפרסומות... זה הופך את זה לפחות מצחיק והרבה יותר מעצבן... ואני מדבר על הפיספוסים בסוף.. אלי בכלל לא נהנה... בסט של ארץ נהדרת כשהוא היה עושה פיספוס הוא לא היה מפסיק לצחוק... ואם לא היה צוחק היה אומר איזו בדיחה... בדיסק הזה... כלום... הוא כאילו לא נהנה בכלל... ולא משנה שהטקסט לא מצחיק בכלל... הדבר היחידי שסלקום השאירו זה הפיגור של הדמות... אבל זה בכלל לא מצחיק... במשפט אחד... א-כ-ז-ב-ה! :)

אוש7יתי

New member
הודעה למי שאין את זה

אתם רוצים שאני אשים פה תמונות מתוך הדי וי די?

luli pop

New member
תשימי בפורום אלי ומריאנו../images/Emo2.gif

ותשימי פה קישור של זה..

למעלה