יש לי שאלה...

ashkeloni

New member
כי

בקו הזמן שלו טראנקס השמיד את האנדרואידים, אז הוא חזר בזמן לקו זמן שבו לא השמידו את האנדרואידים...

omrisupersayan

New member
ואז הוא יוכל לצבור כח ?

ולשאוב את האנדרואידים ולנצח את כולם???????????

ashkeloni

New member
נכון חלקית

לשאוב את האנדרואידים- נכון לנצח את כולם- לא נכון, גוהן יביס אותו

ashkeloni

New member
כי

הוא בלע את הטראנקס מהעתיד הוא לקח את המכונת-זמן שלו וחזר לעבר, שם הוא בלע את האנדרואידים, הפך למושלם, הוא הרבה יותר חזק מרוב הדמויות, אבל גוהן הופך לסופר סאייאן 2 ופותח אותו

URNFS

New member
זה באמת דיי קשה להסביר

הפיתרון : חייכו ותהנהנו כשאתם רואים ^^;; כי זה לא הגיוני בעליל...הרי הרעיון הוא שאם סל מקו הזמן של סל הלך אחורה בזמן,אז הוא היה צריך להגיע לעבר של קו הזמן שלו ולא לקו הזמן של הסדרה.לא הגיוני.לפי ההגיון הזה,יש מאות אלפי סלים ברחבי הזמן @@...מחשבה מפחידה,הא? (לא ממש...)

ashkeloni

New member
אתה דיי צודק

את האמת, שאקירה טוריאמה גאון, הזרימה של העלילה מושלמת, וגם אם מישהו "הורס" לך ומגלה לך מה הולך לגרום, עדיין יהיה לך קשה להבין בלי לראות את הסדרה, גאונות...גאונות...

king kazabubu

New member
טעות קטנה..

סל לא בלע את טראנקס.. הוא אומר שהוא לא היה צריך כי היה בו כבר מספיק גנים של סייאנס. לכן עוד זה סתם טיפשי. סל הגיע לעולם כשהוא לא מצא את אנדרואיד 17 ו18. הסיבה שטראנקס רצה לחזור היא כדי לספר לחבורה שהוא הצליח להביס את האנדרואידים בזמן שלו. זה בעצם מה שקרה. סל שמע את זה והשתמש במכונת זמן הזו.

ashkeloni

New member
המממ

וואלה אתה צודק

Piccolo

New member
מה שהכי מעצבן אותי

זה שבכל הודעה של מישהו שכותב על זה משהו אחד נורא מובן לי ומשהו אחר בכלל לא :< אוקיי אז אם מסתכלים על הכל - בהתחלה גוקו מת וכולם מפסידים ל17 ו 18 (מה שקורה בעצם בהיסטורי של טראנקס). אחרי זה טראנקס חוזר לעבר, מביא את התרופה לגוקו, ומכאן הוא חוזר לעתיד שלו ואז הוא הורג את האנדוראידים (?) סל מגלה את זה, הורג את טראנקס או סתם גונב לו את המכונת זמן, הופך לביצה הזו, נכנס, חוזר כמה שנים לפני שטראקנס הגיע בהתחלה בהתחלה כשהוא הביא לגוקו את התרופה, וזה כל העניין? כלומר, עכשיו זה בעצם התקופת זמן שמראים בערוץ הילדים והכל? ואם זה באמת ככה, אז איך באמת הקשר של האנדוראידים שטראקנס לא הכיר (19 ו 20) ובנוסף, העוצמה החזקה יותר של 17 ו 18 קשורים לחזרה של סל? כלומר, מה סל עשה שהוא גרם לשינוי הזה?

RBD1

New member
לא אחי בילבלת הכול

יש 3 קוי זמן כמו שאמרו כאן: קו הזמן של הדמויות- שלנו שגם להם יש סל אבל הוא עדיין לא נוצר הוא עוד תא וקרירין וטראנקס העתידי הורסים את המעבדה לפני שהוא נוצר קו הזמן של טראנקס-בקו הזמן של טראנקס האנדרודים הרגו את כל לוחמי הזי חוץ מגוקו שמת ממחלת לב אותו טראנקס בא לקו הזמן של הדמויות שלנו שמה הוא מחסל את פריזה ומזהיר את כולם מהאנדרואידים ואז עוברות 3 שנים והוא חוזר עוד הפעם לקו הזמן הזה כדי להלחם עם החבורה באנדרואידים קו הזמן של סל-סל בקו זמן אחר משלו בקצרה אני יספר גונב את המכונה של טראנקס מהזמן שלו(לא טראנקס העתידי) וחוזר לקו הזמן של הדמויות שלנו הבנת?

URNFS

New member
הושדה.הנה משהו לא מובן

בקו הזמן של הדמויות.אז וג'יטה הורס לגמריי את המעבדה של גירו,ואח"כ רואים את 17,18 ו16 (בקופסא) עומדים סתם על תל כזה על ההר שבו היתה המעבדה,אבל אחרי זה שהם חוזרים להשמיד את סל לפני שהוא נולד,המעבדה שלמה כאילו לא נגעו בה...

Brolly

New member
טוב, אולי פשוט לעשות רשימה של קווי

זמן ואז זה יהיה ברור יותר 1) העתיד של טראנקס כשגוקו מת והאנדרואידים עדיין חיים 2) קו הזמן הרגיל של הסדרה 3) קו הזמן שבו סל הורג את טראנקס וחוזר במכונת זמן שלו 4) קו הזמן שטראנקס חוזר והורג את האנדרואידים ואת סל נראה לי שזה כל הקווי זמן

RBD1

New member
אחרי הפיצוץ הם חוזרים לשם ומגלים

חור עם סולם הם יורדים לשם (עפים לא משתמשים בסולם) ואז מגלים מרתף עם המעבדה שיש שם את התאים שמורכה מהם סל ותוכניות לכיבוי האנדרוידים

Piccolo

New member
זה עדיין לא מסתדר..

כלומר בזמן של סל, הרי סל חזר בזמן רק בגלל שלא היו את 17 ו 18. השאלה שלי זה האם זה בגלל שטראנקס והחבורה הרגו את 17 ו 18? אם כן למה היתה בכלל מכונת זמן בעתיד הזה? הרי בעתיד הזה טראנקס כבר לא נמצא, הוא חזר לתקופה שלו. זה דבר ראשון. דבר שני - איך החזרה של סל לעבר שינתה את הזמן ממה שטראנקס הכי? למה 17 ו 18 יותר חזקים בעצם?

Brolly

New member
המממממממממממממממממממ

קאמי אמר שהוא הרגיש יישות אפלה בעולם אולי התוספת של האפלוליות של סל גרמה להעתצמות הכח של 17 ו18? וגם כי הם נעשו אחרי 16, ולא היה 16 בעתיד. 16 בהרבה יותר חזק משניהם אבל הוא יצא אדיב מדי, אז יכול להיות שבגלל זה ג'ירו עשה את 17 ו18 אכזרים במיוחד

למעלה