יש לי שאלה...

motihg

New member
יש לי שאלה...

איזה צורה היא החזקה ביותר מבין צורותיו של בו?!

motihg

New member
זה בדיוק מה שאני רוצה לדעת...

מי יותר חזק קיד בו או סופר בו?!

פחחחחח עלאק סופר בוו

גוקו אפילו אומר שהוא לא מוצא נקודת חולשה בקיד בו "אתה מהיר יותר , חזק יותר ואתה מסוגל להתחדש (מצטער על התירגום העני) יותר מהר מקודם...איפה נקודות החולשה שלך?!".

Cat Sh0p

New member
אני אומר שסופר בוו הוא לא החי חזק

יש את בוו הילד יותר חזק מסופר בוו

ashkeloni

New member
אני אגיד לך בדיוק

סופר בו למה? גוקו בצורת ס"ס שלוש לא יכל לנצח אותו אבל, כל מי שראה את הפרקים האחרונים בעיון היה שומע את גוקו אומר לוג'יטה שהוא יכל לנצח את בו אבל הוא רצה לתת לוג'יטה הזדמנות להלחם (פחות או יותר מה שהוא אמר...)

Brolly

New member
גוקו גם לא הצליח לנצח בסופר סאיין 3

את קיד בוו והוא היה צריך לעשות גנקי דאמה בגודל של כוכב וגם זה לא הכי עזר עד שלבסוף החזירו את הכח ואז הוא הצליח לנצח קיד בוו זה הצורה הכי רשעית של בוו, הרשע הטהור זה מה שהופך אותו להכי חזק מבין כל הצורות

ashkeloni

New member
אני מודע לכך

אבל תשים לב טוב טוב למה שאמרתי אם גוקו לא היה מבזבז את האנרגיה שלו הוא היה מנצח את קיד בו גם בלי הגנקי דאמה טוב, אני עדיין בדילמה על כל העניין הזה... הגעתי למסקנה, לא משנה לי ממש מי יותר חזק, העיקר שניהם דיי חמודים

GLADIATHOR

New member
עוד דעה

יש בסאגת בו ( כמו בכל הסדרה ) הרבה סתירות כנראה שהבמאים תמיד מתחרטים לגבי התסריט ומשנים אותו בגלל זה יש כל כך הרבה שאלות

king kazabubu

New member
קיד בו היה הכי חזק...

אמנם גוקו הצליח להתמודד איתו בתור סופר סייאן שלוש אבל הוא לא היה מסוגל לנצח אותו. בו גם שיחק עם גוקו ולא נלחם באמת. למען האמת הסיפור שבו בלע את הקאיושינס והפך אותם לחלק ממנו מסבירים את העובדה שלמרות שהוא קיבל את הכח שלהם הוא קיבל גם את האופי שלהם ותכונות שלהם ובגלל זה הוא נחלש. הנקודת שיא הייתה כשהוא בלע את הקאיושין העליון.

Brolly

New member
-_- הוא לא בלע את הקאיושין העליון

הוא בלע 2 מתוך הקאיושינים הדרומי והמערבי אם אני לא טועה את הצפונית הוא הרג ונשאר רק המזרחי שזה הקאיושין שמראים בסדרה :)

king kazabubu

New member
בלע גם בלע...

אתה לא זוכר שהוא ניסה לבלוע את הקאיושין המזרחי והקאיושין העליון נלחם בו... ובגלל זה הוא הפך לשמן

Brolly

New member
-_- זה לא היה הקאיושין העליון....

הקאיושין השמן היה הקאיושין הצפוני הוא היה שמן והיה הכי רחום מבין כל הקאיושינים זה מה שהפך את בוו לילד קטן שכזה(באופי) אין דבר כזה קאיושין עליון בסדרה אין דמות שנקראת grand kaioshin...

bebi vegeta1

New member
זה היה כשהוא דיבר על fat buu לא על

סופר בו ודווקא קיד בוו כי בוו בכלל תלוי בחוזק ובאופי של היצורים שהוא סופג(לדוגמה שזה היה פיקולו הוא היה יחסית חלש...

Piccolo

New member
יש לי גם משהו ששכחתי כבר..

אבל זה מהסאגה של סל - גוהאן וטראנקס בפרק של אתמול מצאו את הביצה של סל בתוך החללית, נכון? איך בעצם סל הגיע לחללית? לפי מה שאני זוכר, טראקנס כאילו חזר לעתיד אחרי שהוא נתן לגוקו את התרופה ואז סל חזר בטענה שאין 17 ו 18 בעתיד שלו. אז ממה שמבינים, בזכות חזרתו של גוקו עם התרופה, הם ניצחו את 17 ו 18. אחרי זה טראנקס חזר לעתיד, סל הרג אותו, לקח את המכונה וחזר בזמן. זה נכון? אם לא אז מה כן נכון? ואיך יש שם ביצה? הרי סל נכנס לחללית כסל, איך הוא חזר להיות ביצה?

ashkeloni

New member
הסבר../images/Emo58.gif

אוקיי יש שלושה קווי זמן בסידרה קו הזמן הרגיל קו הזמן של טראנקס קו הזמן של סל בקו הזמן הרגיל אתה יודע מה קרה בקו הזמן של סל, טראנקס השמיד את האנדרואידים והוא בדיוק התכונן לחזור לקו הזמן הרגיל (כנראה שגם שם הוא חזר לעבר) ואז סל בלע אותו, עכשיו, סל בצורתו הרגילה לא יכול להיכנס למכונת הזמן, אז הוא חוזר לצורת הזחל שלו ואז הוא נכנס לשם. בקו הזמן של טראנקס, טראנקס משמיד את האנדרואידים ואז את סל בדיוק לפני שהוא חוזר בזמן

omrisupersayan

New member
מזתאמרת?

הקו זמן של סל הוא בעיקרון אחרי הקו של טראנקס<????????? ומה טראנקס מת בקו של סל???

ashkeloni

New member
לא

יש כמה קווי זמן קווי זמן חדשים נוצרים כאשר יש מצבים שונים שקורים נגיד, מתי שטראנקס חזר לעבר והזהיר את החבר'ה, נוצ רקו זמן חדש, הבנת?

למעלה