יש לי שאלה..

Miss Understood

New member
סליחה שי...קצת גלשנו:) אבל תשים לב

שאנחנו לא מדברות על סתם שטויות אנחנו מדברות על התנועה ועל כל מיני דעות שלנו...סליחה פשוט זרמתי קצת יותר מידי... לנורית(נדמה לי שזה השם שלך אפילו לא שאלתי סליחה!)אני? בכל מקום? איפה ראית אותי כבר? ואם את רוצה להמשיך את השיחה את מוזמנת לאייסי שלי:)

אממ טיול חנוכה

ואת גם יצאת לכל הטיולים לפי מה שאת אומרת ויש לך גם המון תמונות וזה שמעי אין הרבה אנשים שאני לא מכירה אבל משום מה אני יודעת מי הם (זה מצחיק בטיול חנוכה יצא לי להגיד דווקא כמה פעמים לאנשים "איי אתה זה מהתמונות לא?")

Miss Understood

New member
חחחחחחח....טוב טיול הבא אני מחפשת

אותך! חחחח....היה לי את אותו דבר עם עדי דיברנו באייסי ואז נפגשנו בחנוכה

לא אני פגשתי אותה קודם

אבל אני הייתי חצי ישנה אני לא כל כך זוכרת אותה גם ככה וגם היא לא זוכרת אותי במיוחד

Miss Understood

New member
אווי מפגשים בטיולים זה הכי מצחיק!

חברה שלי בלילה הראשון של יוסי הכירה לי מלא אנשים ובבוקר לא זכרתי אף אחד מהם...למרות שאני לא חושבת שהם גם זוכרים אותי:)

kedeman

New member
חחחח עשיתי את זה כבר

"איך קוראים לך?" "אה! אז דיברתי איתך באייסיקיו!! מה נשמע?"

Miss Understood

New member
חחחחחח.....תשמע אני רק מתחילה את כל

הקטע הזה...אני רק טרומפית...הכל חצי חדש לי תתחשב:) ואגב אמרת לנו בשרשור שאלות לטרומפים לשאול שאלות ואף אחד לא ענה(למרות שרק אני רשמתי שם אבל לא משנה..)

נ ו ם

New member
חח קרה לי סיפור כזה כמו שכתבת

אחרי המד"צים דיברתי עם איזה מד"מ אחד באייסיקיו כמעט חצי שנה. ואז היתה השתלמות ארצית בהדסים (על הנושאים של המחנות קיץ). ישבתי בחדר אוכל עם ידיד שלי וחברים שלו. אחד מהם אמר שהוא מברנר אז שאלתי אותו אם הוא מכיר את רואי מקידרון. ואז אחד אחר ,שישב מולי, אמר שזה הוא ושאל איך אני מכירה אותו אז אמרתי שאני נעם-ירח.

רואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה מצחיק שאת אומרת דווקא אותו ווי!!!!! איזה חמוד!!!!!!!!!! הוא היה הגרעינר שלי שנה שעברה והגרעינר הכי מקסים בעולםםםםםםםםם!!!!! איך התכתבת איתו?! הוא מגוייס כבר מזמן ולפני זה גרעין עודד .... ו ... לרואי יש איי סי קיו?!?! ואגב שמרי על קשר עם הילד הזה- מקסים פשוט!!!!! מהאנשים היותר טובים שיש בעולם!!!!

נ ו ם

New member
כמו שאמרתי זה הה כשהוא היה מד"מ

ואני מדצית (אני בי' הוא בי"א). או כמאמר המשורר - "מזמן מזמן אחור אחור"

אוי רואי קטן חחחחחח איזה חמוד!

מצאתי תמונה שלו באתר מהקורס מדצים (מזמןןןןןן) איזה מאמייייייי!!!! אני לא בטוח שזה הוא, לפי השנה זה מתאים וגם שאלתי אותו (אבל הוא לא ראתה אותו לא בדיוק היה מחשב בחג מעלות) וגם הרבה חושבים ככה עכשיו התמונה כבר מאוד מפורסמת כמובן ;) חחחח זה כמו שכשלמדתי תמילים של "תקועה לי בבאגז'" (והזכויות שמורות ליפתח שמי שלא יודע זה מילים ולחן שלו!) ועכשיו ילדים קטנים שבקושי בתנועה פתאום זוכרים הכל באל-פה

THE sky angel

New member
זו פשוט חוצפה לשמהההה!!!!!!!

הזכויות שמורות לאחי ולחבר'ה שלו (יפתח אחי ולא זוכרת מי עוד..) ואחי כתב 2 בתים מהשיר ואולי יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה שיפתח החליט שזה שלו הוא עוד יחטוף על זה!! כל הזכויות שמורות למחזור של אחי!! (מחר אני ייזכר מהו!)

איי איי איי תרגעי!

אם את מכירה את יפתח את יודעת שהוא לא מסוגל לשום דבר רע אז תרגעי דבר ראשון! את זה שהוא כתב את זה 1 לא שמעתי ממנו ו2 ידעתי שזה לא רק הוא אבל לא ידעתי מי השאר ובאמת בדרך כלל אני אומרת "וחבר שלו" (אז סלחי לי לא ידעתי שהיו כמה) אבל שכחתי.. סליחה! ואם אח שלך כתב חלק מהשיר תמסרי לו צל"ש רשמי ממני ודבר אחרון ... עד יפתח!!!! אני חייבת לציין שפעם ראשונה שאני שומעת מישהו אומר על יפתח שהוא יחטוף!!!!!!!! מי שמתקרב ליפתח יש לו עסק איתי!!!!! ואני זה עוד כלום כי זה ממממממממממש לא נגמר שם!!! (ואל תקבלי את זה כאיום זה ציני לגמרי אבל כל מילה אמת!)

נורית אני לא בטוחה שבסמינר יבחרו

דווקאר אותך.. חח סתם זה מי שהמורים אוהבים והציונים שלהם מעולים... בכל אופן בהצלחה!! הרי לפחות אנגלית את יודעת.. רציתי להגיד תודה לכל מי שענה לי...!!!!!! וואי מבפסחס הולך להיות גדוול וגם בסמינר של הקורס מדצים!! שמתי כל כך הרבה דברים על זה!!!!! רגב... מישהו יודע על איזה טיול שיהיה לנו???? חוץ מפסח (טיול אזורי)?

kedeman

New member
לא הבנתם?

בשביל כל השאלות שלכם על טיולים ועל המד"צים ועל כל שאר הדברים שבא לכם פתחתי במיוחד בשבילכם שרשור טטניקים!!

ניראה לי שאמרתי את זה כבר אבל

אני באמת לא יודעת אם הייתי נבחרת, ואני בכלל לא חושבת שכן, אבל יכלתי לנסות לוקחים כולה 60 מכככככללללל הארץ ואולי אני יודעת אנגלית אבל חוץ מזה.... אבל אני בכלל לא מנסה! זה על המסע חוף ואולי אני גם טסה לאמריקה בקיץ בלי זה אז יותר טוב!

למקרה שלא שמתם לב..

שלחתי אח"כ הודעה "למקרה שהתבלבלתם" ואמרתי שם שגם מעניין אותי לדעת איך זה הולך.. בעיקרון אבל זה היה על בקורס מד"צים.. ו.. אור.. אז מה אם אני לא הגעתי לשם? מותר לי להתעניין נכון?!

למעלה