יש לי שאלה..

s h e e p i t

New member
כמו ששי אמר... תיהי טבעית

וואי בערך פעם ראשונה נראה לי שאני מסכימה עם משהו ששי אומר... בכל מקרה... התנהגות זה חלק ממה שהם רוצים לראות... ולהיות מופרע לא אומר להיות מדריך לא טוב... וזאת לא סיבה שלא יקבלו אותך.... עובדה שאותי קיבלו....
ואני עושה הרבה בעיות... הרבה מאוד =)

אם כבר מדברים על זה ...

אז כשחושבים אם לקבל אותך למדצים וגם לגרעין עודד מסתכלים על התעודה שלך? כי בדיוק קיבלנו תעודות ובואו נגיד שזה לא הכי טוב שבעולם (6 נכשלים ויש גם ציון בשקידה והתנהגות שגם הוא לא הכי מזהיר בעולם) יכולים לא לרצות אותי למדצים בגלל זה? או בהמשך לגרעין?

kedeman

New member
לא

אצלנו בראיונות האישיים שאלו איך אנחנו בלימודים כי הם מעוניינים כביכול שזה שאת בתנועה לא יפגע לך בלימודים אבל כבר היו כאלה דברים כמו מדריכים שפרשו מבית ספר ואפילו גרעינרים שפרשו מבית ספר או סיימו אותו בלי בגרות

s h e e p i t

New member
אממ...

כמו ששי אמר (שי אתה צריך לתת לי להתחיל להגיב לפנייך זה לא הולך ככה ...) הם שואלים את המצב שלך בלימודים... בשביל שהלימודים לא יפגעו... אבל אני חושבת שזה לא הכי משנה... יש כאלה שהיו שנה שעברה תלמידים גרועים והשנה ממש משתפרים... ויש כאלה (כמוני) שהיו שנה שעברה תלמידים טובים והשנה.... השנה...

אבל ....

הם לא חושבים בגלל זה שאת לא רצינית או משהו כזה? אני יודעת שהיתרון פה זה שהם בסך הכל מכירים אותנו ויודעים שאולי לגבי הלימודים אנחנו לא רציניים אבל לגבי התנועה כן אבל בכל זאת לא יודעת ... מבוגרים והשטויות שלהם ...

נ ו ם

New member
בתור אחת שהולכת לחרוץ גורלות בקטע

של מי יצא למד"צים זה כל כך לא משנה לי מה המצב שלהם בלימודים... ובמיונים של גרעין עודד אף אחד לא הסתכל בתעודה שלי (קצת באסה כי אז הם היו מעריכים אותי אפילו יותר! - חרשנית כמוני!)

לא יודת איך ה אצלכם אבל אצלינו ...

אם אנחנו הטרומפים רוצים להדריך או בכלל מי שרוצההציעו גם למשצים או למדריכי קבוצות אחרות ואפילו כניראה תצטרף ילדה בכיתה ח' לזה אז נותנים לנו להדריך את א'-ג' האמת שאני לא הכי בטוחה מה נסגר עם זה בכפר כי לא רציתי ועכשיו כניראה אני מצטרפת אז לא יודעת אם עשו את זה בסוף או לא אבל במושב השני שבו אני פעילה המדריכי תרבות ואלה שעושים תטקסים (או שזה אותו דבר לא יודעת) והמד"חים וכל האנשים שלא עברו שום קורס אבל רוצים להדריך עושים להם פעולות פעם בשבועיים (ויש 4 מדריכים כשכל פעם רק 2 עושים תהפעלה ככה שיוצא שכל אחד עושה פעולה פעם בחדש או משהו כזה) זה לא בדיוק כמו להדריך קבוצה כי זה לא הופך אותך למדריכה בצוות הדרכה הרגיל אז את לא יוצאת לסמינרים בגלל זה ואת מדריכה אותם כולה פעם בחודש, את לא יושבת עם משצ להכין תפעולה וגם הפעולות זה עם קבוצה גדולה שהכיוון הוא יותר משחקי כדור וכאלה לא פעולות עם מוסר השכל וכל זה כמו אצל הבוגרים יותר (נ.ב. לא יודעת אם זה מעניין אותך בכלל אבל עירבבתי כל מיני פרטים שאני יודעת מ2 המושבים כי אני יודעת רק בערך פלוס על איך שזה הולך בכל אחד מהם אבל זה פחות או יותר הכיוון של זה) אז תבררי לגבי זה כי גם לא בטוח שיש אצלכם את זה אין בכל מקום ולגבי האנשים מהשכבה שלך שמדריכים ... זה בגלל שחסרים מדריכים כאילו? וחוץ מזה אם נתנו להם להדריך למה שאיתך זה יהיה שונה? וכמו שהשנייה אמרה אני בטוחה שלאף אחד לא תיהיה התנגדות לעזרה :)

מה קורה במיונים שאלת?

אז ככה.... מה שאני יודעת זה שיש עלייך שני תצפיתנים שבודקים את ההתנהגות שלך כל הזמן, בקבוצה גם בהשתתפות, שיתוף פעולה וכו' וגם את צריכה להעביר איזה פעילות... דרך אגב מי את?

אממ.. נעים מאוד..

אני עדי ויינר (כמו חן ויינר.. שהיא במקרה אחותי למקרה שאתה מכיר אותה.. גרעינרית במרום גליל!!) טרומ"פית.. אמ.. בעיקרון שייכת לגן רווה.. אבל עברתי לפני משהו כמו כמעט חודשיים.. ואני עדיין נשארת בתנועה.. למה!? כי אני רוצה! :) אגב.. מי אתה..??
ו.. תסלח לי על הבורות

Miss Understood

New member
עדי דיברה על המיונים לקורס מדצ"ים ל

גרעין עודד היא עדיין לא הגיעה...יש לה עוד כמה שנים לפני זה:)

Miss Understood

New member
גם אני:) חוץ מזה מישהו כאן יודע אם

יש עוד טיולים עד לפסח? חוץ מחרמון הכוונה...

לנו היה טיול טרומפים מכוזי

כאילו הוא נדחה אבל היה אמור ליהיות .... חלק יצאו אליו לפי מה שהבנתי ואני יודעת שגם לצורן היה טיול טרומפים אבל רק שלהם לבד

ויש עוד כל מיני דברים של הטרומפים

אם חושבים על זה, כמו איזה מפגש טרומפים של יומיים או משהו כזה לא כ"כ הבנתי ויש לנו גם מסע חוף ולא יודעת ... לט'ניקים יש אל זה לבד רק השכבה שלנו זה פחות שווה ..

Miss Understood

New member
אל תזלזלי בט'ניקים......

חחחח...נכון פחות שווה אבל עדיין מה שמספרים לי על המדצים והמסע חוף אמור להיות מעולה...אני בטוח יהיה שם....כבר כמה שנים שאחותי מאיימת עלי בנתק אם אני לא יוצאת חחחחחח...

לא מזלזלת פשוט אני לא מכירה אותם

אז זה פחות שווה וחוץ מה גם אם הייתי מכירה זה אומר שרק חלק מהאנשים שהכרתי יהיו וזה כבר הופך את זה לפחות שווה וברווווווור שאני יוצאת למסע חוף וקורס מדצים!!!! 1 גם אני שמעתי שזה פשוט ענקקקק 2 אני יוצאת להכל! פעם לא הייתי יוצאת לכלום אבל מהטיול בקיץ עד עכשיו יצאתי לכל טיול ובכלל פעילות שהייתה 3 אפילו ניסו לשכנע אותנו להכנס לפרוייקט שלם כזה עם ערבים (זרעים של שלום בטח גם איתכם דיברו על זה) וישר שאלתי אם ה3 שבועות של המחנה שהם מציעים בחינם בארצות הברית+ שנה שלמה אחרי זה של סמינרים (ועוד ועוד ...) יוצא על הכמה ימים של מסע חוף ובשנייה שאמרו לי שכן ירדתי מזה! ודווקא אני חושבת שהיה לי איזשהו סיכוי ... כי חלק גדול מזה זה ידיעת אנגלית ואנגלית אני מדברת שוטף (טוב שנתיים באמריקה ... זה לא ממש מפתיע ...)

Miss Understood

New member
האמת זה נכון...אבל אין טעם לחשוב

כמה לא שווה זה יהיה אלה לחשוב על הצד היותר טוב(מה פתאום נהייתי אופטימית?!)אני פשוט אוהבת לטייל מאז שנכנסתי לתנועה בכיתה ד' לא היה טיול אחד שהפסדתי ואני לא מצטערת על זה לרגע כל טיול שווה את זה אפילו כשהייתי בד'! ולא דיברו איתנו על הפרוייקט הזה האמת לא שמעתי עליו בכלל אבל אני לא מפסידה טיולים בשביל שומדבר! אני שמחה למצוא פה עוד אנשים כמוני:)

רוצה הסבר? (שווה קריאה לדעתי)

כי אולי בכל זאת זה יעניין אותך ... תשאלי את המורה שלך על זה כי זה לא הגיוני דווקא זה נשמע מצויין האמת שאני לא ממש בקטע של ערבים וכל זה (אני יודעת שזה לא בסדר אל תטיפו לי מוסר אבל עדיף שאני יגיד את זה מאשר ליהיות צבועה לא?! אני גם לא בקטע של נגדם אבל בטח שלא בעדם!) אבל הם מביאים לך טיסה חינם לארצות הברית למחנה outdoors שווה כזה כמו בסרטים (הייתי בכזה זה הכיייייייייי מגניב בעולם!!!) ל3 שבועות ואחרי זה יש מפגשים וכל מיני דברים כאלה ויש גם אפשרות לצאת לזה שוב אנשים שהיו שם ממש התאהבו בזה והם טוענים שזה שינה אותם לגמרי והפך אותם לאנשים טובים יותר ושינה להם את כל הגישה והם ממש אבל ממש חזק בתוך זה אבל זה על מסע חוף ... על קורס מדצים לא אבל על מסע חוף כן, אני בחיים לא יפסיד תמסע חוף אבל הכל עניין של סדר עדיפויות ואם שלום עם ערבים וכל זה היה איכשהו מעניין אותי יכול ליהיות שהייתי חושבת על זהכי זה באמת נותן לך הרבה יותר ממסע חוף טוב מה זה משנה גם ככה מי יודע אם הייתי נבחרת? יוצאים משהו כמו 60 מכל הארץ ו ... מכיתה ד'?!?!?! לא ברור לי בדיוק בכמה טיולי ד-ו הייתי אני זוכרת בטוח רק אחד ... או אולי שניים ... רק מסוף ח' אני בכלל בתנועה! אבל את גדלת על זה (לפי איך שאני מבינה) בגלל אחותך וכל זה האחים שלי לא שרדו הרבה בתנועה (אבל זה כבר סיפור אחר שלא כדאי להכנס אליו בכלל כי הם נדפקו בצורה היסטרית שניהם! ועם שניהם זה היה בהתחלה ובתור טרומפים הם עוד היו בתנועה אז לכי תדעי מה יקרה איתי ...האמת זה די מפחיד אותי) איך לכל דבר יש לי סיפורים זה מדהים אבל את זה אני כבר יחסוך מכם, בשמחה אני יספר למי שרוצה בטיול חרמון אבל להכנס לזה עכשיו לא בא לי ממש

Miss Understood

New member
האמת הייתי שמחה אם יהיה שלום

אבל אני לא הבנאדם שאם הוא יצא למשהו כזה ישנה משהו אני לא יודעת יכול להיות שאני טועה לגביי אבל ברור שאני רוצה שלום אבל לדבר כזה לא הייתי מפסידה את המסע חוף כי בעצם אני לא עד כדי כך מאמינה שזה ישנה בהרבה...יכול להיות שאני סתם פסימית. ואני בטוחה שאת תהיי בסדר גמור כי מההודעות שכתבת שקראתי עד עכשו אני חושבת שאת בנאדם ממש מתאים לתנועה הזאת את נשמעת מהאנשים הערכיים פה(יכול להיות שאני טועה פשוט ככה נראה לי)והייתי שמחה לשמוע את הסיפורים שלך אבל המועצה המקסימה שלי חייבת תמיד לצאת לבד...אנחנו יוצאים ב-20

למעלה