יש לי שאלה..

חחחח בואי לגרעין של אחותך

כשיהיה חופש ביום שני ובאמת התאכזבתי שלא תיהיו בטיול ... היו כמה אנשים שאני עוד חייבות להם מכות!!!! (ואם אני יעשה את זה במחנה פסח הם לא יבינו מי אני ומאיפה נפלתי עליהם חחחח) ולא אני לא מתאימה לזה, אני מכירה תצמי וגם יש לי מודעות עצמית ... אני לא מהאנשים הטובים האלה אני לא עושה מחאות שינוי וגם אין לי איזשהי אהבה מיוחדת לערבים (חחחח אלא אם כן להכיר מלצרים ערבים בטיול שנתי נחשב, למרות שלזכותי יאמר שהיינו בטוחות שהוא רוסי!!!!! ואחרי שגילינו שהוא ערבי זה שהוא התחיל איתי נהפך לבדיחה כיתתית מדוברת) וערכים? לא ממש ... ההבדל הוא שאני לא צבועה, יש בתנועה הרבה אנשים שרק משחקים אותה טובים אבל זה לא באמת ככה וגיליתי את זה על בשרי אנשים כאלה שאת בשוק שקיימים אנשים כל כך טובים וחמודים ומקסימים הם לא באמת כל כך טובים כמו שאת חושבת, חלק כן, אבל הרבה זה רק הפוזות שלהם ומה שאת לא יודעת זה שמאחורי זה יש היסטוריה של סמים ושהם אפילו לא באמת נחמדים לכולם כמו שהם נחמדים אלייך או כמו שאת חושבת היו פשוט כמה מקרים שגיליתי על אנשים דברים שתאמת שלא הייתי רוצה לדעת וצביעות ממש אבל ממש מגעילה אותי!

Miss Understood

New member
חחחחח למה יום שני? מה כל כך מיוחד

בו? וגם לא יום שני אני לומדת אז אני לא כל כך רואה את זה קורה...חבל זה נכון יש הרבה כאלה...אני יגיד לך בכנות אני לא יודעת עד כמה ערכית אני...את הערכים של התנעה הזאת אני עוד לא מכירה כל כך טוב כי מה לעשות אף אחד לא טרח ללמד אותי וחבל אבל בשביל זה יש לי האת הקורס מדצים והטרומפים...אני בתנועה הזאת כי אני נהנת ואני חושבת שהיא כן שינתה אותי כי פעם כשהייתי רואה לכלוך לא הייתי מרימה ולא היה אכפת לי היום זה ממש אחרת וליוסי יפה אולי הייתי יוצאת אבל לא הייתי נהנת לעזור ולעבוד!! ואפילו לשלם על זה כמו שהיה לי בטיול הזה אז נכון לא כולם ערכיים כל כך במושגי התנועה אבל אני חושבת שאצל כל האנשים שנמאים בתנועה היא שינתה משהו...אולי אפילו רק קצת קצת אבל בטוח ששינתה משהו...לפחות ככה אני מקווה!

זאת גישה אופטימית ...

נכון שהקטע של הליכלוך נכון, גם פחות ליהיות מפונקת וגם פחות שיטחית אני חושבת שהתנועה יותר מלמדת ללמד שדברים אסורים ולא באמת ללמוד מזה לעצמך כל הזמן אומרים לך לא להתקרב לסמים (ועוד כל מיני דברים אבל הסמים זה מה שבעיקר בולט) וזה מה שהם אומרים ואת כאילו מסתכלת עליהם וחושבת "איזה אנשים טובים הם אשכרה צדיקים והם באמת מאמינים במה שהם אומרים" אבל באמת זה לא ככה וזה עצוב ... יודעת מה? עצוב זה לא הגישה הנכונה ... בכנות, זה מאכזב! כי אנשים כמו גרעינרים ומדריכים ואנשי תנועה בכלל שאני באמת הערצתי!!! ראיתי אותם כמודלים לחיקוי והשראה!!! (וכמה שזה מרגש ביותר ולא מתאים לי זה נכון) אנשים מקסימים שאין כמותם!!! והם לא באמת כאלה ... לא תמיד ... והיה לנו איזה קטע, אני לא יפרט ואתם בטח מכירים תסיפור, זה סיפור עם סמים ... ואני לא הייתי נגד אותם אנשים שעישנו, אני הגנתי עליהם! כי כולם היו מזה מעצבנים שיחקו אותה מאוכזבים והחרימו אותם וכאילו שכחו כל מה שהיה קודם וכמה שהם אוהבו אותם והפנו להם תגב בצורה ממש מגעילה. אז אולי אני סוטרת את עצמי אבל אם הייתי נכנסת לפרטי הסיפור היית רואה שזה לא ממש ככה. אותם אנשים עשו טעות, שלא הייתה כזאת גדולה כמו שעשו ממנה, גדולה ללא ספק כי הם נגעו בסמים שזה דבר שבחיים לא הייתי עושה אבל ... המקרה באמת שלא היה עד כדי כך חמור והם שילמו עליו ביוקר ואני הייתי יותר עצובה מזה שאני נאלצת להפרד מהם מאשר שעניין אותי דברים פרטיים שהם עשו שאני לא יכולה להגיד לך שכל מי שאני מכירה אני יכולה להגיד לך במאה אחוז שלא עשה ואני לא ישכח כמה שאהבתי אותם בגלל קטע כזה ואני בחיים(!!!!) לא יתנהג אליהם כזה מגעיל!!!!! זה באמת היה מקרה טראומתי אבל אני חושבת שזה חיזק אותי (הייתי מוותרת על החיזוק הזה בשמחה אבל זה לא תלוי בי) וגרם לי ליהיות הרבה יותר אנטי סמים ויותר להתרחק מזה, לא שקודם הייתי קרובה אבל פחות התעסקתי בזה וסליחה שההודעה ארוכה ... אבל אני חושבת שאם תשאלי את אחותך על הסיפור הזה יהיה לה גם הרבה מה להגיד, וזה אפילו מתקרב לחצי ממה שיש לי להגיד על זה אבל זה לא רלוונטי לדבר על זה פה בפורום

Miss Understood

New member
שמעתי על הסיפור הזה והאמת אני לא

כל כך יודעת מה בדיוק היה שם אבל את צודקת במה שאמרת...אני אישית תמיד הייתי אנטי (ממש אנטי) סמים, סיגריות ואפילו נרגילה ואני מבינה על מה את מדברת. לי אישית אין גרעינרים(בכלל במועצה שלנו אין) אז אני לא בדיוק יודעת על כל הקרבה הזאת כי לנו יש רק מדבית וזהו. אבל כל הקטע שאני אוהבת בתנועה הזאת שחוץ מהערכים שלא הרבה מכירים וזוכרים אותם היא הופכת אנשים יותר טובים שכל מיני מובנים, ללמוד להתייסח לטבע לא ללכלך ולהיות פחות שטחיים שזה לא דברים ענקיים אבל שמאוד משנים לדעתי

אז זהו שאני הייתי מאוד בתוך כל זה

כי כולם צחקו על כל העניין הזה (את בטח מבינה איך זה יכול להראות נורא מצחיק, רק האבסורדיות שבדבר ..) והקטע שהיה עם זה סיפורים של מה שאחרי את יודעת כל ההתיחסות של האנשים פה ומשהו שקרה עם אחד המד"בים או איך שהחניכים של אחד מהגרעינרים קיבלו את זה (כפוסטמיות גמורה!!!!! אני רבתי ממש עם כמה חברות מאוד טובות כי הם התנהגו כמו חבורת מפגרות בקשר לזה!!!) והקשר עם הגרעינרים זה באמת דבר מקסים, אני מאוד מקווה בשבילך שתקבלו גרעין מתישהו (למרות שלפי מה ששמעתי סביר להניח שזה לא יקרה, לפחות לא בקרוב) וגם היה לי דיון על זה עם אחת מהגרעינריות מה עדיף גרעין או מד"בים וכשהם חוזרים מהרגילה אני יזכיר את זה שוב באמת כי משום מה לא חשבנו על זה שיש לנו מצד אחד גרעינרית מדרום שרון ששם אין גרעין ומצד שני גרעינרים מאשכול ששם אין מד"בים (איך לא חשבנו לקרוא לה לשיחה הזאת אין לי מושג) ומצד שלישי שתיהן פה וחווץ את ההתנסות של ישוב עם מד"ב וגרעינר וגם של גרעינר לבד או 2 גרעינרים במקום מד"ב

Miss Understood

New member
כלהקטע של הגרעין מאוד תלוי במועצה

אני חושבת שכל מועצה צריכה גרעין אבל יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות...אנחנו למשל מועצה מאוד חזקה ועם הרבה חניכים ואני מתפקדים טוב בלי גרעין למרות שאני בטוחה שזה מאוד מאוד יעזור אבל אנחנו לא זקוקים לזה נואשות ויש מועצות שהפעילות של הגרעינרים היא מאוד מאוד חשובה לנוער במועצות חלשות יותר וקשות יותר, יש מועצות שזה מה שיש לילדים לעשות אחרי הצהריים אז כל הקטע של המדבים והגרעינרים זה נורא תלוי במועצה עצמה...ככה לפחות אני חושבת...

כן אבל זה נורא כיף גרעינרים

זה האנשים הכי חמודים בעולם!!!!!!!!!!!!!!!! ואני אישית נכנסתי לתנועה בזכותם (גם כן סיפור ארוך ושטחי אבל הכל התחיל מהם, או יותר נכון מאחד ספציפי שממנו זה התחיל, ועכשיו אני ממש בתנועה אחרי כל האנטיות שהייתה לי פעם, ואיפול לא מטעמים שטחיים כמו בהתחלה)

Miss Understood

New member
אני יודעת אחותי אחת מהם חחח...

ואפילו הדברים הכי קטנים כמו צ'ופרים שראיתי שהם הכינו לחניכים שלהם גרם לי לרצות גרעינרים...גם עזרתי להם פעם לעשות ערב טרומפים וזה נורא יפה איך שהם טרחו(גם אני עזרתי)בשביל החניכים שלהם...

אוי הפינוקים של מטה אשר!!!!

איזה חמודים הם!!!!! ראית תפינוק הזה שהם הכינו "אויר מהבית"??? זה הפינוק הכי מגניב בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כל כך התלהבתי מזה! בעצם אולי זה היה של מעלה יוסף ... היו 3 שמאוד התלהבתי מהם בטיול חנוכה אחד של מטה יהודה אחד של מטה אשר ואחד של מעלה יוסף אבל אני כבר לא זוכרת בדיוק מה זה היה

Miss Understood

New member
כן!!! גם אני ממש אהבתי אפילו הדר

נתנה לי אחד....זה כזה חמוד! והיו להם עוד מלא צ'ופרים מגניבים...אנחנו לא קיבלנו כלום! כי אין גרעינרים...והם ממש השיעו לזה תחשבי כמה קופסאות פילים צריך לזה!!!

נשארו להם כאלה?

אני גם רוצה כזה! זה היה כזה נחמד! חחחחחח "אויר מהבית" חמוד לאללה! זה באמת היה של מטה אשר? ומי זאת הדר?

Miss Understood

New member
בטיול נשראו אני לא חושבת שיש עוד

עכשו כאלה...זה באמת היה חמוד! הדר זו אחת הגרעינריות ממטה אשר ממש חמודה! במקור מעמק חפר

Miss Understood

New member
חחחחח למה יום שני? מה כל כך מיוחד

בו? וגם לא יום שני אני לומדת אז אני לא כל כך רואה את זה קורה...חבל זה נכון יש הרבה כאלה...אני יגיד לך בכנות אני לא יודעת עד כמה ערכית אני...את הערכים של התנעה הזאת אני עוד לא מכירה כל כך טוב כי מה לעשות אף אחד לא טרח ללמד אותי וחבל אבל בשביל זה יש לי האת הקורס מדצים והטרומפים...אני בתנועה הזאת כי אני נהנת ואני חושבת שהיא כן שינתה אותי כי פעם כשהייתי רואה לכלוך לא הייתי מרימה ולא היה אכפת לי היום זה ממש אחרת וליוסי יפה אולי הייתי יוצאת אבל לא הייתי נהנת לעזור ולעבוד!! ואפילו לשלם על זה כמו שהיה לי בטיול הזה אז נכון לא כולם ערכיים כל כך במושגי התנועה אבל אני חושבת שאצל כל האנשים שנמאים בתנועה היא שינתה משהו...אולי אפילו רק קצת קצת אבל בטוח ששינתה משהו...לפחות ככה אני מקווה!

אה ולגבי יום שני ...

אחרי טיול חנוכה הסתבר שאבא שלי כל יום שני עובד בבית העמק שזה הקיבוץ ששם ממוקם הגרעין קטע מעצבן ביותר!!! אני מאוד קינאתי בו!!! שלא לדבר על זה שבהתחלה סתם גיליתי שהוא עובד במטה אשר באיזה קיבוץ אבל מתוך הכמה אנשים שאני מכירה ממטה אשר רק אחד קיבוצניק ו... מה הסיכויים היית חושבת שאבא שלי יעבוד דווווווווקא בקיבוץ שלו? וגם אני לומדת בגלל זה כשיש חופש(!) ביום שני ומאז טיול חנוכה זה קרה פעם אחת - השבוע והיה נורא כיף דרך אגב חחחח

Miss Understood

New member
השבוע??? מתי??? אההה לכם בטח היה

שביתה גם את זה לא היה לנו אפילו:( חחחחחח איזה עולם קטן פעם הבאה שאני יסע לשם אני יודיע לך.....למרות שעל יום שני לא נראה לי שזה יצא בזמן הקרוב...חבל

למה לא? החופש הבא ...

זתומרת לא יודעת אם זה החופש הבא אבל פורים זה ראשון שני או שני שלישי לא יודעת משהו כזה וזה לא עולם קטן זה ארץ קטנה וזה מה שיפה בה (עוד משהו שלמדתי בתנועה, איכשהו נעשיתי נורא ציונית וזה מוזר כי תיעבתי כל דבר ישראלי, כמו מוזיקה טלויזיה וכאלה כי באמת לנו יש פחות תקציב וסדרות אצלם זה איכות אבל איכשהו ... לא יודעת ... אני שומעת עכשיו מלא שירים על המצב וכאלה ... למרות שאני ממש לא מודעת למה שקורה אני מודה אבל יש התקדמות) וחוץ מזה כולם מכירים מהקיבוץ הזה משום מה זה מוזר כולה קיבוץ אבל כולם מכירים! וכן אפילו סבתא!

Miss Understood

New member
פורים לא נראה לי שאני יבוא כי זה

היום הולדת שלי (כולם לזכור ה-7.3)...ומה שדווקא אני למדתי מהתנועה האת שהארץ הזאת ענקית!!!! אבל אין לדעת אולי נפגש מתישהו בויתקין באיזה קטיף חחחחחח....:)

מזל טוב!

ועאלק ענקית! את בעצמך רואה שמצאתי לי קשרים עם שתיכן וגם עוד כמה פה ותאמיני לי אני ימצא עם כל אחד ואני גם יכולה למצוא יותר מצאת לי גם עם הגרעינרים וכל מיני אנשי תנועה! הארץ שלנו ממש ממש קטנה! היית מאמינה שאני אשכרה מכירה מלא ישובים? זה נורא מצחיק אותי! מקומות נידחים שכאילו למה לעזאזל שאני יכיר פתאום "אה נו ברור הייתי שם" ו"אני מכירה משם אנשים" וזה ... זה מצחיק! הכרתי אנשים בטיול חנוכה ופתאום הם אומרים לי שבחופש הגדול הם היו במושב שלי ושיש להם שם חברים ומי לעזאזל אמור להכיר חור כזה?!?!

kedeman

New member
שיחות אישיות?

אין לי בעיה שאתן מדברות פשוט פתאום קלטתי שלא נוח לי לקרוא את ההודעות שלכן כי אני מרגיש כאילו אני מציץ לשיחה פרטית אז אם היא באמת כזאת... תעבירו אותה לערוץ פרטי יותר (אייסיקיו, אימייל, מסרים בתפוז)

אמממ ... אופס .. (?)

האמת שבכלל לא שמתי לב ... אבל היום באמת נורא נפתחתי כל הזמן ... אבל זה בסדר (כל עוד לא דיברנו פה על בנים אין דאגה חחחחח סתם) אוף בעיקרון כל הקטע של הפורום הזה זה נורא מוזר! כי כאילו חלק מהאנשים פה אני מכירה (וחלק מהאנשים שהיו כמו הרוז'יוינסקי שטלי אם את קוראת- שמת לב שהוא הפסיק להכנס כשהצטרפתי לפורום?! חחחחח חוצפן!) אבל מי שלא אז טוב שאני לא מתכתבת איתכם פה מלא ולמי לעזאזל יש מושג בכלל מי אתם? (כאילו אור במקרה אני יודעת מי היא אבל אני לא מכירה אותה למרות שסביר להניח שאני עוד יכיר, היא בכל זאת בכככללל מקום) תחשוב נגיד שאני יתקל פתאום כשאני יהיה באיזה מועצה ויכיר שם ילדים ואוי שם מוכר ו ... איי התכתבתי איתך! זה מוזר כזה ובעיקרון כאילו לא פוגשים אנשים מהאינטרנט! אבל זה פורום של התנועה, של אנשים שנמצאים איתם באותו מקום כל טיול וכל קורס וכל הכל!

למעלה