רוצה הסבר? (שווה קריאה לדעתי)
כי אולי בכל זאת זה יעניין אותך ... תשאלי את המורה שלך על זה כי זה לא הגיוני דווקא זה נשמע מצויין האמת שאני לא ממש בקטע של ערבים וכל זה (אני יודעת שזה לא בסדר אל תטיפו לי מוסר אבל עדיף שאני יגיד את זה מאשר ליהיות צבועה לא?! אני גם לא בקטע של נגדם אבל בטח שלא בעדם!) אבל הם מביאים לך טיסה חינם לארצות הברית למחנה outdoors שווה כזה כמו בסרטים (הייתי בכזה זה הכיייייייייי מגניב בעולם!!!) ל3 שבועות ואחרי זה יש מפגשים וכל מיני דברים כאלה ויש גם אפשרות לצאת לזה שוב אנשים שהיו שם ממש התאהבו בזה והם טוענים שזה שינה אותם לגמרי והפך אותם לאנשים טובים יותר ושינה להם את כל הגישה והם ממש אבל ממש חזק בתוך זה אבל זה על מסע חוף ... על קורס מדצים לא אבל על מסע חוף כן, אני בחיים לא יפסיד תמסע חוף אבל הכל עניין של סדר עדיפויות ואם שלום עם ערבים וכל זה היה איכשהו מעניין אותי יכול ליהיות שהייתי חושבת על זהכי זה באמת נותן לך הרבה יותר ממסע חוף טוב מה זה משנה גם ככה מי יודע אם הייתי נבחרת? יוצאים משהו כמו 60 מכל הארץ ו ... מכיתה ד'?!?!?! לא ברור לי בדיוק בכמה טיולי ד-ו הייתי אני זוכרת בטוח רק אחד ... או אולי שניים ... רק מסוף ח' אני בכלל בתנועה! אבל את גדלת על זה (לפי איך שאני מבינה) בגלל אחותך וכל זה האחים שלי לא שרדו הרבה בתנועה (אבל זה כבר סיפור אחר שלא כדאי להכנס אליו בכלל כי הם נדפקו בצורה היסטרית שניהם! ועם שניהם זה היה בהתחלה ובתור טרומפים הם עוד היו בתנועה אז לכי תדעי מה יקרה איתי ...האמת זה די מפחיד אותי) איך לכל דבר יש לי סיפורים זה מדהים אבל את זה אני כבר יחסוך מכם, בשמחה אני יספר למי שרוצה בטיול חרמון אבל להכנס לזה עכשיו לא בא לי ממש