יש לי שאלה

Unflushable

New member
יש לי סיפור על זה

פעם, הייתי מאוהב במורה שלי, והיא בטעות ראתה אותי עירום במימדיון, והרגשתי שזה לא החמיא לי, אז יום אחד באתי לבי"ס בלי תחתונים, והבאתי את עצמי לזקפה (כשאני בזקפה אני מאוד גדול, גם כשלא, אבל עדיין), אז הסתובבתי ככה, ולא היה לה ממש אכפת. גם אני מגעיל את עצמי עם הסיפור הזה.

למה שלא יפרגן לעצמו? ../images/Emo66.gif

דרך אגב, זה לא ההוא שאמר שהיתה לו חברה על בסיס סקס במשך 3 שנים עד גיל 14, ושאמר שהוא שעיר אבל כל הבנים בינתיים החמיאו לו על זה, ושאמר שהוא איזה מטר שמונים ומאה וכל זה מאז גיל 12? אז... כל אחד וההתפתחות שלו...
אבל אם כבר מדברים על אוכל!
הידעת
אם לוקחים מנגולד (?) חתוך מאודה, מוסיפים חצי כוס קמח תירס עם קצת
מים, מוסיפים גוש טופו מפורר (
) ובננה אחת
מעוכה (
) - פלוס קצת מלח ופלפל
- ואז מקררים שעתיים
, ואחרי כן מכינים מהתערובת שיצאה קציצות, ומטגנים אותן איזה 20-30 דקות על
אש נמוכה - אז |הפתעה| זהו שזה
לא
יוצא מי יודע מה!
[מסקנה - פעם באה רצוי אולי להיצמד למתכון המקורי
, או לחילופין לאכול
בחוץ..
]

Unflushable

New member
תיקון

היה לי חבר על בסיס סקס עד גיל 14. ואני מטר תשעים. ואני לא כזה שעיר. ותשאלו את כל מי שהייתי איתו, כולם מלאים במחמאות לגבי הדודל שלי. אני לא שרירי, אבל אני סקסי. אני יכול להוסיף תמונה שלי (לא בעירום, תרגעו) אם אתם רוצים

../images/Emo12.gif (אתה לא צריך להתגונן!)

אמממ טוב מצטער על האי דיוקים (למרות שהייתי די קרוב), בכל מקרה זה לא היה משהו נגדך! ולא התכוונתי להישמע ביקורתי בכלל (ובטח לא על השערות או לא יודע מה) - כל מה שרציתי להגיד זה ש.. אם לפי דברים אחרים שסיפרת אז אתה באופן כללי מפותח אז.. כאילו.. טוב לא משנה! - ואני בטוח שאתה בסדר גמור, אתה לא חייב לשים תמונות כדי להוכיח כלום.

ג ו צ יי

New member
איזה ייבוש למה להעליב זה לא יפה.

תוסף מותק נראה עם מי יש לנו עסק מטר 80 יא מניאד תעלווה לי קצת

למעלה