יש לי שאלה...

יש לי שאלה...

שאלתי היא בנושא שחור מהו איך אני יודעת אם עשו לי אחד כזה מה ההבדל בין שחורלגבר ולאישה ואיך אפשר להתנגד לו אם הוא באמת עובד

היא מתכוונת לשְחוּר

לא ל- שָחוֹר, כך שאין שום דבר גזעני בהודעה. "שחור" הוא שם של אקט כישופי בפי עדות המזרח. אני אישית לא מבין הרבה בשחור. יעזור מאוד, אם תתארי את המקרה (השאלה מכוונת לכותבת ההודעה המקורית).

THE gray

New member
יש על הסיפור הזה..

סרט מאוד משכנע אבל זה באמת ככה? למישהו יש מידע שאומר שזה יותר מסרט?

The Warrior

New member
תשובות...

מהו שחור אינני יודע -את שואלת אם עשו לך, לא עשו לך! מזה את נקיה! ההבדל בין שחור לגבר ואשה, שאלה באיזה מימד את מדברת. גבר ואישה בהתגלותם כאן הם שונים. שחור אינני יודע מה הקשר שלו לשאלתך. אם את מזהה אותו, אז סלקי אותו מהויתך וזהו! זה לא ענין של התנגדות, אלא שהוא לא יהיה בכלל. בברכה,

די, תפסיק לבלבל את השכל

אתה לא יודע מהו שחור, אז פשוט אל תתערב. תפסיק כבר עם השטויות שלך.

The Warrior

New member
למה אתה כועס?

היא שאלה ועניתי. באמצעים שלי אני יודע בודעות שזה לא פועל בה גם אם אני לא יודע ~מה~ זה בדיוק. האם כל מאג יודע ~בדיוק~ מה זה שד שהוא מזמן, או כל דבר עד תומו שהוא עוסק בו? אתה יודע בדיוק איך מורכב החמצן שאתה נושם? המוח שאתה משתמש בו? מערכת העיכול? לא חייבים לדעת את הכל עד האינסוף בכדי לענות. בברכה,

לא, אבל לפחות לדעת מה זה

וכן, אני יודע איך מורכב החמצן שאני נושם ומה הוא עושה בגוף שלי. אני לא כועס, אני פשוט מציג שוב את דעתי שאתה דובר שטויות.

צלמגור

New member
בדקתי באמצעים שלי

ואני יודע בודאות שאתה גם לא יודע לאיית, בנוסף לכל הדברים האחרים שאתה לא יודע, ובנוסף ל Attitude Problem המאסיבית שיש לך, שהתפתחה כנסיון לכסות על חוסר הבטחון העצמי שלך שנובע מחוסר הידע שלך.

ToryMaster

New member
יקירי

אמרתי לך את זה כבר כמה פעמים, בחדירה כזאת, בדיבור עם נפש האדם בלה בלה בלה בניגוד לרצונו, אתה עובר על החוק, עשית את זה עלי, הרגשתי עם זה רע מאוד הרבה מאוד זמן, פעם הבאה שאני אראה שאתה עושה דבר כזה, אני אל אהיה נחמדה. זה נקרא אונס. חוצמזה, אתה צריך לדעת לפחות בתיאורטיקה ולפחות באופן שטחי למדי מה הדבר כדי לענות, ואפילו זה לא מספיק. בקיצור, אני אישית לא הייתי מסתמכת עליך נכון לעכשיו.

The Warrior

New member
שִחוֹר

שיחור שאכן בתנ"ך (ירמיה ב' י"ח) מופיע בכתיב חסר (=שְחוֹר) מציין כללית את ארץ מצרים, בה זורם השחור ("השיחור אשר על פני מצרים" - יהושוע י"ג/3 או בקיצור "שיחור מצרים" - דברי הימים א' י"ג/5) הלא הוא הנילוס, סמל מצרים.שיחור זו מילה מצרית (שי-חור) שפירושה מי או אגם האל חור. מצרים ידועה בכשפים שהיו בה, כדוגמת "ויקרא גם פרעה לחכמים ולמכשפים ויעשו גם הם חרטמי מצרים בלהטיהם כן..." (שמ' ז'/11), לכן מכנים כנראה בשם שִחוֹר כישוף כלשהו שמטילים על אדם, זכר לאותם כישופים חזקים שהיו אז במצרים העתיקה. לעניננו, אין על אותה נערה כישוף, זו היא דעתי. ובענין מה שעשיתי אז, אני מתנצל. ממש לא התכוונתי שתסבלי, ואיני עושה דברים מבלי לבקש רשות. זה בניגוד לכלל שלבנאדם ישנה הבחירה החפשית לעשות בחייו מה שהוא בוחר. כנראה שלא קראתי אז נכון... מאחל לך המשך הצלחה בניהול הפורום ובאשר את
בברכה,

ToryMaster

New member
זה לא הנושא

אבל לצערי אתה כן עושה דברים וכן חודשר למרחב הפרטי של האדם בלי לקבל את רשותו המודעת. אתה צריך לראות את הבנאדם אורמ כן, כדי שזה אל יחשב לאונס

niva99

New member
אח אילו תשובות-מזמן לא צחקתי כל כך

הרבה וטוב. מה שכן יש בך הרבה טוב לב ורצון להשיב . אך חשוב להתמצא בחומר לפני שעונים .ומה שלא יודעים עדיף לא לענות. שיהיה לך אור ואהבה.

mysticism

New member
קצת על שחור...

The Warrior אתה מבלבל, הנושא אותו לקחת להסביר מכוון יותר על השבעות שדים, שאם כל נסיונותיו של פרעה שהוא היה המכשף הכי גדול במצרים יותר מכל המכשפים שהיו לו, לא הצליחו לעצור את מכת הכינים וכך גם השדים לא, הם לא יכולים לשלוט על דבר יותר קטן משעורה, שחור הוא כישוף שבאמת מגיע אלינו מהתקופה של החרטומים , ואפילו עד היום זהו כישוף שהבנות עושות כדי לכבוש את ליבם של הגבר אותו הם רוצים, ואותו גבר יהיה משוגע , ויתן הכל ויתאהב באישה שעשה לו את זה שחור לגבר הולך ככה, האישה לוקחת טיפה מדם המחזור , ונותנת לגבר שאותו מכשפת, בדרך כלל שמים את זה ב- תה או ב- יין כי גם הצבע אותו צבע אדום ואדום, ככה שהזכר לא יכול לדעת, בגלל זה לא היה רצוי באותו תקופה לשתות תה אצל נשים, וגם היום לא רצוי כי, הכישוף עדיין נשאר הכישוף, ויש עוד שיטות, למי שעושה את זה מובטח הצלחה בשחור לנשים זה קצת שונה, לגברים היו יותר הרבה שיטות , וגם יותר טובות, (לגברים הכוונה למכשפים , מי שהתעסק עם כישוף) כי המכשפים היו קרובים יותר לשדים ולרוחות המתים. אבל כל ההבדל בניהם זה רק ביצוע הכישוף.

למעלה