יש לי שאלה......

נ"ש אתם רואים את ההופעה של קיילי?

אויי מיי גאד מה זה הקהל הזה הוא נושם בכלל מה זה אמור להביע מוחא לה כפיים רק בסוף שיר וזהו...חחחחחחח מה היא עד כדי כך? זה נורא מסכנה (לא שאכפת לי אבל עדיין)

ראסמיייייי איזה אנשים יבשיםםםםםםםםם

איפה הייתה ההופעה BTW??? ראיתי רק איזה 10 דקות... דווקא הייתה הופעה מהממתתתתתתתתתתתתת אבל הקהל?? אמאלהההההה טוב שהוא לא ישן!!! מה נסגר??? קיילי לייק הלוווווו!! מאיפה הנחיתו ת'קהל המוזר והמשעמם הזה???

J To The Lo

New member
אתה מכאיב לי......

Justin nelly ו Ja Rule מסמלים בערך את כל הרע בעולם כאילו נלי,אני עוד מבינה ג'ה רול...תורידו את הפוזה והרצון הנואש להיות טופאק יש כאן סוג של פוטנציאל אבל its just justin..כואב לחשוב שמישהו תופס ממנו משהו כמו שכריס רוק אמר עליו בטקס המוזיקה השנה- "אשטון קוצ'ר מתח את ג'סטין בתוכנית שלו הוא אמר לו שהולכים לעקל לו את כל הבית ג'סטין ישב על המדרכה והתחיל לבכות..אמא אמא ואז קפץ אשטון ואמר-סתכל על המצלמה..u got punked! אז ג'סטין מתחיל להיות שחור- "yo gog ill kick ya ass god,yo dog" זה נשמע יותר טוב באנגלית אבל המוסר השכל- ג'סטין יהיה תמיד החננה מאן סינק וסורי על ההרצאה...

American Girl

New member
אני ראיתי....

את זה כשכריס רוק אמר את זה הייתי על הריצפה מרוב צחוק
וגם ראיתי את התוכנית אם אשטון... הוא בכה.... כאילו שהכסף שלו זה הכל בחיים... (לא לסקול אותי כי זאת דעתי...)

vashla

New member
ראיתי תהופעה של קיילי

היה גדול. אני רוצה ללכת להופעה שלה..

היי היי היייייייייייייייייייי

ווסטלייף ו5ive *
* הם הרבההההההההההההההההההההההההההה הרבההההההההההההההההההה הרבההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הרבההההההההההההההההההההההההההההההההההההה יותר מסתם להקות בניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ווסטלייף היא הלהקת בנים הכי הכי הכי הכי הכי הכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הכייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי טובה ב-ע-ו-ל-םםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ופייב #2 הכי טובים בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם *כפרה על ריצ'יייייייייייייייי* תנו כבודדדדדדדד

N i c k i T

New member
גם לפי דעתי ג'סטין סתם מנסה לשחק

אותה ראפר אבל הוא תמיד יישאר זמר פופ לא שישי רע בזה אבל שלא ינסה להיות מישהו אחר הוא זמר פופ וזהו! ראפר הוא לא וגם הוא לא כזה קול ומגניב כמו שהוא מראה בקליפים וכל אלה במציאות הוא סתם בוכה לאימא על זה שעקלו לו את הדברים חחח שאני נזכרת בפנים שלו אני מתגלגלת מצחוק...

J To The Lo

New member
אני רואה בלונד?

ובלי קשר- אני רוצה ראסטות אני רוצה ראסטות אני רוצה ראסטות אני רוצה ראסטות עכשיו בואו אני אסביר לכם משהו- זה ג'יפה,יקר וצריך לעשות גלח אח"כ אבל אני רוצה ראסטות

J To The Lo

New member
לא רע..פשוט לא הייתי בטוחה

וזה לא כזה פשוט! את יודעת כמה זמן לקח לי לגדל את השיער הארוך שלי? שנים.......................... וזה לא כזה פשוט-לעשות בייביסיטר מדובר בשעות על שעות של סבל נוראי תשמעי,ראסטות לאורך של השיער שלי עולה בין 300 ל350 וזה לא הכסף..כמו הסבל..אמרו לי זה כואב בטרוף אבל אני רואה אנשים ואני פשוט מקנאה..... עכשיו יש גם רעיון אחר לתלתל אותו לגמרי כמו טיטי מהיהודים אבל היא בלונדה מתולתלת ואני ברונטית(איזה מילה יפה..) עם סתם גלי זאת אומרת שאני אצטרך לסלסל ולצבוע ועדיין,אין מצב זה מעניין פה מישהו וכן... אני רוצה ראסטות!!!

כן זה מעניין.....

טוב לא יודעת אני זזתי למיטה לילה טוב..... אני נגד ראסטות לדעתי זה מגעיל אבל אם את אוהבת אז הסבל שווה....

למעלה