יש לי שאלה

Ethan16

New member
יש לי שאלה

שמעתי על טלקינזיס ועל טלפטיה ועוד דברים שלא נראו לי דברים שצריכים תפילה... האם הפעולות הללו הן מאגיה (אני מבקש לא לרדת עלי כי אני לא עשיתי שום דבר מאגי אלא רק שמעתי פה ושם...)

Ethan16

New member
שככתי לומר שאני חדש

טוב קוראים לי איתן ואני מתעניין במאגיה וכישוף אבל פוחד לנסות את זה (ובטח גם לא יכול לעשות את זה...) אני יותר מתעניין בפעולות פיזיות כמו טלקינזיס וטלפטיה שלא נדרשות תפילה לאלוהים וממש פוחד לעשות כישוף כי שמעתי שזה חוזר פי שלוש.... אז ככה נא לא לסכול אותי באבנים ולהתעצבן מהשאלות שאני שואל טוב?

peregin

New member
וואו, יש פה ממש התעניינות גוברת בזה

בדוק בהמשך הדף/ים של הפורום.. אתה תמצא כמה דברים שימושים. לשאלה שלך האם זה חלק ממאגיה.. אני לא חושב שזה נמצא תחת אותה קטגוריה אבל זה בהחלט קשור כיוון שבשניהם אתה מתעסק עם אנרגיות קצת פחות שיגרתיות
ואל תדאג, אף אחד לא יסקול אותך פה באבנים, אולי חוץ ממישהו בשם אפריים אבל תתעלם ממנו

Ethan16

New member
תודה ועוד שאלה

האם רוב הכישופים הם לאלים שונים או שכולם לאל אחד? ולחשים אפשר לעשות לבד?

jbu

New member
כישופים לא חייבים להיות לאלים.

כישופים לא חייבים להיות לאלים, אני בכלל יהודי ואני השתמשתי בבקשה לאלוהים איזה פעמיים בלבד, אני אוהב להיות עצמאי זה מה שיפה במאגיה למרות שהרבה אנשים עוסקים בזה באיזה שהוא מובן הוא רק שלך (כי זה נושא פרטי). אז לסיכום אתה אפילו לא צריך לאמין באף אל אתה יכול לעשות את הכישופים שלך לבד.

hara77

New member
אתה שומע מה אתה אומר?

אתה יהודי אבל אתה משתמש בבקשה לאלהים , בסדר מאגיה נגיד, אבל בכישופים ואתה מבקש מאלהים אתה חושב שאלהים יקבל את הבקשות שלך, אם היית משתמש במאגיה לפי הקבלה והיית מבקש מאלהים ומשתמש בכוחותיו ובכוחות שמותיו (בטהרה) אז בטח שכל מה שהיית מבקש היית מקבל אבל זה כל ההבדל בין מכשף לבין מאג שהולך לפי הקבלה , האמונה בעצמו שהוא עושה את כל הדברים מכוחותיו בעצמו ולא בכח אחר זה נקרא כישוף לפי היהדות זה לא מותר אבל עדיין כל פסיק בקבלה זה כישוף כישוף זה רע זה לא שחור ולא לבן כישוף זה רע לא חשוב לאיזה מטרה , שקר זה רע זה לא שקר שחור ולבן זה רע האמת זה הטוב , בדיוק כך בקבלה השימוש בשמותיו של האל והתפילות והכל זה הטוב JBU אם אתה הולך לפי הדרך של מסדר השחר הזהוב הייתי מציע לך לעלות לעץ הקליפות אתה לא יכול לתאר איזה כח ואיזה עוצמה אתה יכול לקבל מזה כמה ידע אתה תקבל מזה, בנצרות מאמינים ש לוציפר הוא השטן ולא יודעים שם באמת את כל הממלכה מסדר השחר קצת חיטטה בקבלה ומצאה אבל אני לא יודע עם הם יודעים איך לעלות לשם ולא ידעה על עולם הסיטרא אחרא, מכיוון שמסדר השחר הזהוב התעסקו הרבה גם בקבלה הם ידעו והאמינו בעולם הסיטרא אחרא יש טקס אחד בקבלה שמאפשר לעלות לממלכת הסיטרא אחרא עם הנשמה הראשונה מהסוף בעץ הקליפות שזה בדיוק עץ הספירות פשוט ההפך עץ הספירות הוא לעולמות הטובים ועץ הקליפות הוא לעולם הסיטרא אחרא אתה עוזב עם נשמתך לשם עובר מקליפה לקליפה מהיכל להיכל כל אחד יכול להגיע לשם לממלכת הסיטרא אחרא אין מבחני קבלה העניין זה רק אם תרצה לשתף איתם פעולה או לא כולם פחדנים אף אחד לא לוקח את הסיכון הזה ללכת לגיהנם או אפילו לשתף פעולה עם השטן או שיקרה משהו קטן לנשמה המסכנה שלהם , מה אתם מבלבלים את המוח , אתם עוסקים בכישוף אתם גם ככה תגיעו לשם לא תאבדו את הנשמה שלכם אם תגיעו לשם ואם לא תגיעו לשם אתם נשמות אומללים וכופרים ככה וככה , ככה אתם עוד תהיו גדולים שם תוכלו לשלוט על כל שד בכל העולמות מלבד מלאכי החבלה העיקריים של עולם הסיטרא אחרא, הכישופים של עולם הסיטרא אחרא פועלים במקום ולעומת זאת לוקח זמן לפעולה עם בכלל אתה הצלחת המלכות של הקליפות היא ככה עשר זאת נעמה הסגנית של לילית מלכת השדים המלכות בגיהנם לילית נמצאת באותה ממלכה עדיין פשוט מעל נעמה ממלכה אחרי זה בליאל בממלכת צלמות אשמדאי בממלכת שערי מות חיוא בממלכה טיטהיון אשתרום בממלכת באר שחת אשת זנונים בממלכה אחת מקליפה שלילית שזה השאול וממלכה אחת שזה קליפה רביעית וזה אבדון ואז סמאל החזק מכולם והמולך על כולם השטן בכבודו ובעצמו מעל כולם בקליפה ראשונה ושנייה השאול. זהו בדיוק 10 קליפות 7 מדורים כנגד הספירות אבל לא רשמתי אפילו קצת מזה מי שרציני שיתפוס אותי כבר לשיחה

hara77

New member
שככתי להוסיף

אתם בטח מוצאים שם 7 ממלכות אז אתם שואלים איך עשר קליפות השאול זה שלוש קליפות והגיהנם זה שני קליפות

jbu

New member
זה שאני רואה את עצמי בתור יהודי

זה שאני רואה את עצמי בתור יהודי זה לא אומר שאני עושה "כול מה שצריך" לפי היהדות, הדרך שאני עובד בה היא שלי אני חשבתי עליה, זה שילוב של מאגיה הירמטית של מסדר שחר הזהב ועוד כמה דברים, את לא יכולה להגיד לי שאני עושה דברים לא נכונים משום שמאגיה היא עניין אישי ואם לא נוח לי לעבוד בצורה זו או אחרת אני יכול לשנות. אבל אני לא מתכוון ללכת לקליפות לא משום שאני פוחד שני יאבד את הנשמה שלי אלה משום שאני בעצמי מלאך וללכת לשם יהיה בניגוד לטבעי, אני פשוט לא יכול לעשות את זה.

Ethan16

New member
הבנתי...

בערך..... עכשיו יש לי עוד שאלה. אם אני רוצה לעשות כשפים, איך אני יודע שיש לי את היכולת לזה?

ועל זה נאמר "הציץ ונפגע"

זו אחת הסכנות של מי שנכנס לפרד"ס. אתה דוגמא מצויינת.

hara77

New member
JBU

תדבר איתי במין זכר מי אמר לך שאני בחורה השם משתמש שלי זה חרא ולא חראית, דבר שני אתה לא מלאך תפסיק לרשום שטויות , ומלאכים לא נמצאים בעולם הזה ובטח שלא גולשים באינטרנט בפורום של תפוז ועוד במאגיה וכישוף ואם אתה רוצה שיצא לך משהו אז תשנה את השיטה הפרטית שלך, אתה סתם מבזבז את הזמן!

hara77

New member
הציץ ונפגע

אתה לא מבין כלום מהחיים שלך, אומרים על הפרד"ס שאתה אומר בעצמך עולמות עשר הספירות זה לא פרד"ס אם אתה לא יודע מה ההבדל או מה אתה אומר אל תגיד למה אין לך ידע בנושא לעשר הספירות כל אחד שיש לו זכות אפילו קטנה יוכל להיכנס אפילו למלכות וככה זה עולה ועולה, זכות טיפה יותר גדולה ליסוד ואז להוד וכו' בקשר לפרד"ס לא כולם הציצו ונפגעו כל אחד קרה לו משהו חוץ מרבי עקיבא שעלה בשלום וירד בשלום. אז אם אפשר להיכנס לעשר הספירות, אז בטח שאפשר להיכנס לקליפות אם אתה עם הרע הרע יהיה איתך ממי תיפגע מהקליפות? ממלאך חבלה? משד? חוץ מזה התורה של אדום היא תורת הסיטרא אחרא לא הנצרות אלה הסיטרא אחרא אני לא ירחיב כי אני לא יודע מה אתם יודעים בעניין אבל מנהיגם בלעם שהיה המכשף הכי חזק והכי רשע והכי גדול בעולם ולא היה עוד כמוהו בכשפים וקסמים עשה את הברית עם עולם הסיטרא אחרא ומלכות הסיטרא אחרא הקליפות שייכת לאדום רק שהם עכשיו יצרו דת שגויה ולא נכונה.

Swicca

New member
תתפלא .....

.... זה כמו שוביניזם .. "נשים לא יכולות דבר על גברים" ככה אתה נשמע בהודעה הקודמת שלך ולמה שלמלאך לא תיהיה זכות או חשק כלשהו לחיות מעט בגוף אדם ... או לכל ישות אחרת בנושא זה ... גאד דמט !? >_< (זה נשמע קצת תוקפני אבל גם אתה! )

jbu

New member
לכול נשמה יש צורה,

לכול נשמה יש צורה, יצור. אם אני לא טועה זה מין היעוד של אותו בן אדם בחיים וזה באה לידי ביטוי בהתנהגות וכו' ...

Swicca

New member
חביב הרעיון ....

.. אתה בעצם אומר שהיעוד שלך הוא להיות מלאך ? (אני מקווה שהבנתי נכון) בכל מקרה מה שאני התכוונתי אליו זה למה שישות (מלאך לדוגמא) כלשהי לא תחליט פשוט מסיבה לא מוסברת שהיא רוצה לקחת לעצמה גוף גשמי .. !? עד כמה סנובים אנחנו יכולים להיות לחשוב שלא מהלכים בנינו ישויות שונות שנראות כמו כולם ... בכל מקרה אני יותר מאמין בכך שכל הישויות והאלים קיימים אתה פשוט בוחר במי להאמין ובמי לא .. ואני לכן גם לא שולל את האפשרות שהם יכולים גם לבחור לקחת גוף גשמי לאיזה טסט דרייב .. למה לא!?

jbu

New member
בפורום רייקי יכולים להסביר יותר טוב

בפורום רייקי יכולים להסביר יותר טוב, בגדול זה מין סוג של נשמה.

jbu

New member
ושחכתי לומר

אהבתי את הרעיון הזה, הוא פואטי כזה
.

למעלה