אתה שומע מה אתה אומר?
אתה יהודי אבל אתה משתמש בבקשה לאלהים , בסדר מאגיה נגיד, אבל בכישופים ואתה מבקש מאלהים אתה חושב שאלהים יקבל את הבקשות שלך, אם היית משתמש במאגיה לפי הקבלה והיית מבקש מאלהים ומשתמש בכוחותיו ובכוחות שמותיו (בטהרה) אז בטח שכל מה שהיית מבקש היית מקבל אבל זה כל ההבדל בין מכשף לבין מאג שהולך לפי הקבלה , האמונה בעצמו שהוא עושה את כל הדברים מכוחותיו בעצמו ולא בכח אחר זה נקרא כישוף לפי היהדות זה לא מותר אבל עדיין כל פסיק בקבלה זה כישוף כישוף זה רע זה לא שחור ולא לבן כישוף זה רע לא חשוב לאיזה מטרה , שקר זה רע זה לא שקר שחור ולבן זה רע האמת זה הטוב , בדיוק כך בקבלה השימוש בשמותיו של האל והתפילות והכל זה הטוב JBU אם אתה הולך לפי הדרך של מסדר השחר הזהוב הייתי מציע לך לעלות לעץ הקליפות אתה לא יכול לתאר איזה כח ואיזה עוצמה אתה יכול לקבל מזה כמה ידע אתה תקבל מזה, בנצרות מאמינים ש לוציפר הוא השטן ולא יודעים שם באמת את כל הממלכה מסדר השחר קצת חיטטה בקבלה ומצאה אבל אני לא יודע עם הם יודעים איך לעלות לשם ולא ידעה על עולם הסיטרא אחרא, מכיוון שמסדר השחר הזהוב התעסקו הרבה גם בקבלה הם ידעו והאמינו בעולם הסיטרא אחרא יש טקס אחד בקבלה שמאפשר לעלות לממלכת הסיטרא אחרא עם הנשמה הראשונה מהסוף בעץ הקליפות שזה בדיוק עץ הספירות פשוט ההפך עץ הספירות הוא לעולמות הטובים ועץ הקליפות הוא לעולם הסיטרא אחרא אתה עוזב עם נשמתך לשם עובר מקליפה לקליפה מהיכל להיכל כל אחד יכול להגיע לשם לממלכת הסיטרא אחרא אין מבחני קבלה העניין זה רק אם תרצה לשתף איתם פעולה או לא כולם פחדנים אף אחד לא לוקח את הסיכון הזה ללכת לגיהנם או אפילו לשתף פעולה עם השטן או שיקרה משהו קטן לנשמה המסכנה שלהם , מה אתם מבלבלים את המוח , אתם עוסקים בכישוף אתם גם ככה תגיעו לשם לא תאבדו את הנשמה שלכם אם תגיעו לשם ואם לא תגיעו לשם אתם נשמות אומללים וכופרים ככה וככה , ככה אתם עוד תהיו גדולים שם תוכלו לשלוט על כל שד בכל העולמות מלבד מלאכי החבלה העיקריים של עולם הסיטרא אחרא, הכישופים של עולם הסיטרא אחרא פועלים במקום ולעומת זאת לוקח זמן לפעולה עם בכלל אתה הצלחת המלכות של הקליפות היא ככה עשר זאת נעמה הסגנית של לילית מלכת השדים המלכות בגיהנם לילית נמצאת באותה ממלכה עדיין פשוט מעל נעמה ממלכה אחרי זה בליאל בממלכת צלמות אשמדאי בממלכת שערי מות חיוא בממלכה טיטהיון אשתרום בממלכת באר שחת אשת זנונים בממלכה אחת מקליפה שלילית שזה השאול וממלכה אחת שזה קליפה רביעית וזה אבדון ואז סמאל החזק מכולם והמולך על כולם השטן בכבודו ובעצמו מעל כולם בקליפה ראשונה ושנייה השאול. זהו בדיוק 10 קליפות 7 מדורים כנגד הספירות אבל לא רשמתי אפילו קצת מזה מי שרציני שיתפוס אותי כבר לשיחה