יש לי שאלה....

WhiteBear

New member
אני מנסה להחליט עם להוסיף ל"הומור"

מצד אחד כן. מצד שני, למה לא ?! ומצד שני ? מה התחרפנתי ???? לא זכור לי כל כך הרבה ציניות בפורום כבר כמעט יומיים
.

תן לי להסביר לך משהו פשוט מאוד

אני מדבר על שיטה י-עי-לה. שיטה המכשירה לוחם ללחימה בטווח אפס, בזמן אפס, במהירות תגובה אפס. ולכן, נאמן לשיטתי, ברור שאני קודם כותב ורק אחר כך חושב על זה. חשיבה זה לנמושות ולמתרגלי טאי-צ'י ואייקידו, ואני לא אחד מאלה! כמו שאומר הפתגם "סוף מחשבה במעשה תחילה" וכמו שאומר המורה שלי, "ואידך ז'יל גמוֹר" למרות שאני לא יודע מי זו ז'יל, ומביך אותי שהוא מדבר על סקס. אז קודם כל, תדע לך שאתה מעליב את האינטלילנציה שלי, וזה יעלה לך ביוקר (אם אתה לא יודע מה זה אינטלילנציה סימן שאין לך כזה, אז תרגע!). ברור שאני יודע מה זה עיקרון ההכבדה - למה אתה חושב שאנחנו מחלקים את הקרבות לפי קטגוריה של משקלים?! אפשר לחשוב כמה אתה מבין, אני יודע מדע ואפילו פילוסופיה, למשל, מה זה הר וענן? בעיטה ואגרוף! קוראים לזה מטאפורה למקרה שלא ידעת, וזה פילוסופיה אבל אני לא מצפה שתבין את זה כי בטח הזרימה של הצ'י נעצרה לך או משהו. בקשר לזירה, אצלנו יש זירה מרובעת אבל אתם, כולכם חובבנים ויודעים רק מה שאתם רואים בטלויזיה, הייתי נותן לך רק איזה שלושה סיבובים אם אתה יודע למה אני מתכוון! אתה והשיטות המסורתיות שלך, אתה יכול ללכת לחפש איזה נזיר שילמד אותך, כן? אני מדבר על שיטה שלא צריך לכתוב את השם שלה, כי לדעת לקרוא כשאתה מתחיל להתאמן זה over-qualification! בשיטה הזו הכל כל כך מהיר, שאפילו בזה שאתה חושב על לבוא להתאמן אתה נהיה לוחם יותר טוב! אצלנו, למשל יודעים איך לטפל בג'אב, בשוּט, בלו קיק, בהיי קיק, בפרי קיק, בפרי רייד, בקפוארה (שאגב, אם כבר הזכרת סכינים, אנחנו בועטים עם סכיני גילוח בין האצבעות של הרגליים אז תזהר, כן?), בחיתוכים ביומכנים, בנגינטה שחותכת רגליים של סוסים (זרקנו את הסוסים המחורבנים לעזאזל), בנונצ'קו, מונצ'קו, דאגה אי ספאדה ואפילו שוקולדה. איך? אני מצטער, זה know how ואני לא יכול לספר. יותר מזה, מיקרוב שלא מבין מה קורה ברחוב, פתרנו את עצם הבעיה של יצר התוקפנות האנושי! כן, אותו יצר תוקפנות שהוזנח בקרב בני האדם לטובת דברים אדיוטים כמו חיים שלווים בקהילה, שלום, שגשוג כלכלי, התפתחות תרבותית ואהבה (say what?!) - כל הילדים שלנו גדלים עם זאבים ואז נראה מי ינסה להתעסק איתם! וגם לכלא יש לנו פתרון, כי הרי כל אחד יגיע מתישהו לכלא, בתרגיל "חלחולת הברזל" (זה כמו חולצת הברזל אבל הרבה יותר אפקטיבי). אז אני מציע שתרגע ומהר, ולא תעיז להוציא את הראש שלך מהבית, כי כל מי שקרא את ההודעה הזו כבר נהיה לוחם יותר טוב.

שי רגב

New member
אחי, תגיד, זה נכון מה שמספרים

על הבכירים בשיטה הזו
(שמי שעובר את "מבחן הבכירות" מקבל שיניים שחורות ושערות על האף??...)

תיקון בעיות בסיסיות

השיניים השחורות זה בגלל שבאופן מסורתי אנחנו לא מצחצחים שיניים לפני שהולכים לישון, וככה למתקדמים באמת, כמו שבשיטות אחרות החגורה נהיית שחורה מרוב אימונים (ברררור, ברררור) ככה אצלנו השיניים. בקשר לשערות על האף, פעם אמרו שמי שמאונן צומחות לו שערות על כף היד, אז תבין לבד מאיפה זה בא

WaveGal

New member
שניים צינים בלי כינור גדול ../images/Emo13.gif

אין כמו אומניות לחימה ציניות.

WhiteBear

New member
מצחיק שאתה שואל... (קישורים)

באמת מצחיק שאתה שואל... כי בדיוק עידכנתי אתמול את הקישורים והוספתי את השירשור הכי גדול שזכור לי על הנושא ה"מרתק" הזה... הקישור מופיע ב: קישורים - FAQ תספר לנו מה דעתך...

magic goldfish

New member
רגע, רגע , שאני אבין....

אתה עזרת לי, מרצונך החופשי, בלי אקדח לרכה, או איום על השמדת משפחתך, מבלי לזרוק לי הערה עוקצנית ומעליבה??? מנהלים, נא למחוק את ההודעה הזו! היא לא הולמת את חוקי הפורום! לכל אלה שהחליטו שהם הולכים להכנס בי- אז לא אהבתם את השאלה שלי. סו וואט. יכולתם, ברוגע, בעדינות, להפנות אותי לקישורים כמו הבחור הטוב הנ"ל, מבלי להעמיד אותי על טיפשותי. בכל מקרה, תודה לך. יום נעים

אתה מודע לזה שאתה מתעלם מעובדות?

לא תאילנדיות, פולניות. שים לב לתחילת הודעתי. לקישורים שם. השווה. השווה, אם תרצה, לקישור החדש שהביא טל. אין לי מה להוסיף.

WhiteBear

New member
../images/Emo24.gif הפורום מקבל פולנים ../images/Emo6.gif

וברצינות אין "פורום", יש רק את האנשים שבפורום. יש בפורום אנשים נחמדים ותמימים שפשוט מנדבים אינפורמציה ורצון טוב. וכן, יש פה גם אנשים ציניים (אך מקסימים). גם לי היה קשה לקבל את זה בהתחלה, מצד שני, אני הייתי אחד מהצינים בהתחלה (מה שגרם לכך שקיבלתי את זה לא מעט). ורק עוד הערה יאנגית אחת (נקודה למחשבה): אולי אוהד הגיב כלפיך בציניות, אבל אתה בחרת להגיב מולו באותו האופן... קבל עוד
רק כדי שזה יגמר פה
, טל.

magic goldfish

New member
אוקי, אוקי....

אני מבין שאתם לא האנשים הנכונים לשאול. אני אלך לשאול בפורום "אמנויות לחימה לטיפשים". לפחות שם היהירות של האנשים לא מסוגלת לפוצץ את המסך שלי. יום נעים.

אל תיקח אישית מה שאינו קשור אליך.

כמו שצויין כאן, הנושא הזה נידון רבות בעבר, כולל ממש בימים האחרונים, ולרוב המשתתפים פשוט נמאס. אם תחפש מעט אחורה בפורום, או תפנה לקישורים הציע דובלבן, תוכל לקרוא מה יש לרוב האנשים כאן להגיד בנושא; אם תהיה לך שאלה או הערה שאין עליהם תשובה בדיונים הנ"ל, שאל ותקבל תשובה.

תן לי להסביר לך משהו מאוד פשוט

אם היית מתאמץ, אפילו טיפה, טיפטיפה, טיפטיפונת, היית יכול לקרוא המון שרשורים בנושא הזה. הוא עלה יותר מדי פעמים בפורום! יותר מדי פעמים, מה לא ברור? אנחנו לא האנשים הנכונים לשאול כי כבר כתבנו על זה הרים של טקסט אז בבקשה ממך, לך תחפש אותם ותפסיק להיות פולני.

האפקידו

New member
אפשר לשאול במה אתה מתאמן?

נ.ב אל תתיחס יותר מדי לאוהד , וכל הצינים האחרים...!

o603

New member
שיטה מול שיטה - זו השאלה

UFC בתחילת הדרך - זו התשובה שלי. אח"כ כולם החלו ללמוד עירוב שיטות ( עמידה וקרקע ). בד"כ קרבות הזירה אינם מכינים את הלוחם כנגד סכין / מקל / אקדח /... ומאחר וזמן האימון מוגבל וזירה בסופו של יום היא ספורט והחוקים ברורים ההתמקדות ( גם בשיטה שלך ) היא בעיקר בקרבות חופשיים. גם אם ישנה ( ויש ) התמודדות מול לוחם חמוש מטבע הדברים ההתמקדות איננה מול מצב זה. אם תכנס לאתר של dogbrothers תראה שם קרבות מעט שונים מקרבות הזירה. עדיין חופשיים, אבל עם מקלות ומיגון. בידידות, O603.

alexko

New member
תגידו לי

לא נמאס לכם לטחון בכל שבוע את אותו הדבר מיתר הצילוווווווווווווווווווווווווו איפה את?

אני פה כל הזמן.

אבל מה אתה רוצה שאני אעשה? אפילו את הקללות אני כבר לא יכולה למחוק, בגלל שכל מיני יהודים רחמנים כבר טיפלו בזה.

alexko

New member
אם כך

במפגשי הפורום צריך להקדיש איזושהי שיחה על תרבות הדיבור.כתיבה בפורום.

../images/Emo4.gif

הבעיה היא לא בחברי הפורום הקבועים, אלא בעוברים ושבים (יותר נכון לומר - בעוברים ומקלסים...)

למעלה