יש לי שאלה...

SweetGirl17

New member
יש לי שאלה...

שאולי לא ממש קשורה לפורום הזה אבל בכל זאת אם אתם יודעעים את התשובה אשמח לשמוע... איך מבדילים בין מבנה רחב למבנה צר? בכל מיקרה תודה על התשובה מראש...

DREAM111

New member
אני מניחה שכמו שאמרה ציביה

מבנה העצמות כנראה קובע את רוחב גופינו.

SweetGirl17

New member
אבל...

איך רואים זאת על בן אדם? אפשר איך שהו להבדיל בין מבנה צר לרחב?

silvey

New member
מסתכלים על פרקי הידיים והקרסולים

וחץ מזה רעיון להפנות שאלה כזאת לדיאטנית או תזונאית ב -Doctors.co.il למשל, מעניין איך הם מבדילים.

החורזת**

New member
סוויטי, יש לך שתי אפשרויות:

א. לקנות זכוכית מגדלת משוכללת. ב. לפנות לרופא ולבקש הפנייה לצילום רנטגן של השלד.

silvey

New member
לחורזת העוקצת שבת שלום ולכולכן גם

כשמישהי כאן שואלת שאלה, אני לצערי/לשמחתי (אמחק את המיותר) נרתמת מיד לנסות לענות או לעזור, ועצות....יש לי תמיד, מנקודת מבטי "ירצו יאכלו, לא ירצו לא יאכלו". ובכן, לקחתי זכוכית מגדלת ומצאתי את התזונאית בפורום הנ"ל. שמה נירה אולנד ושאלתי שאלה. למרבה הפלא קיבלתי תשובה ואפילו לא חייבו אותי בתשלום. והרי היא לפנייך סוויטי המתעניינת: "שלום צביה, לא ניתן לקבוע לפי העין למי יש מבנה צר או רחב. ניתן למדוד את פרק עצם היד (זאת שבולטת משני הצדדים, כשעונדים לידה את השעון). יש טבלאות למדידת מבנה הגוף על פי רוחב כף היד. הרוב המכריע של האנשים הם בעלי מבנה בינוני. בהצלחה." ובכן, לא נגרם לך החורזת כל נזק מתשובתי, אני מקווה? וסוויטי, אנוכי ואחרות אולי השכלנו טיפונת בנושא ויותר לא נעלה אותו כאן! ביי בינתיים

למעלה