יש לי שאלה...

SweetGirl17

New member
יש לי שאלה...

אולי השאלה לא ממש מתאימה לפה, אבל בכל זאת זה פורום אופנה וזה קצת קשור לזה... אשמח אם תגידלו לי את האמת... אז ככה... אני בת 18 ואני מלאה, גובהי 153 ס"מ ומשקלי הוא 58. הקיץ כבר קרב ואני לא הייתה בים כבר כמה שנים ואני חשבתי ללכת לים אבל אני מאוד מתביישת כי יש לי כמה בעיות, אחת כבר הבנתם אני מלאה ולכן ביקיני לא יהיה לי יפה ולכן צריך שיהיה בגד ים שלם. בעיה שניה היא שהחזה שלי הוא לא סימטרי והוא לא כל כך גדול ולכן רואים את ההבכל וזה דופק את הכל, אולי גם לא היה אכפת לי לשים איזה שהו בגד ים אם החזה שלי היה סימטרי... אני לא יודעת מה לעשות כי בלי חזיה בכלל לא יפה לי, יש לכם אולי עצות כלשהם מה לעשות? מה כדאי לקנות? חשבתי לי....האם זה בסדר לקנות ביקיני למשל ולשים מעל זה גופיה (מתאימה לבד של בגד ים) וכמו תחתון כזה כמו שעכשיו באופנה (יש סטים של גופיה ותחתון כזה כמו בוקסר לאישה, לא ממש יודעת איך להסביר, מקווה שהבנתם) ויש גם בגד ים כזה ראיתי אתמול וגם כמו חצרית לבגד ים כזה...אתם יודעים למה אני מתכוונת, זה שקושרים... אז מה דעתכם? לי זה ניראה ככה קצת מוזר לצאת לים או לבריכה ועוד עם בחור... (אני מצרפת תמונה שהתחתון ככה בערך ניראה, צורה שלו) אשמח אם אקבל תשובה כמה שיותר מהר תודה מראש!

DREAM111

New member
היי מתוקה

השבוע שמעתי במקום עבודתי מאחת הבנות העגלגלות שהיא לובשת רק בקיני וזה רק לאור העובדה שהיא שמנמנה יותר מתאים הביקיני כי השלם מדגיש. טוב אני כמובן לא בדעה הזו אבל כל אחד ודעתו. לגבי עניין החזה יש המון בגדי ים שלמים שיש להם חזיה בביטנה כך שזה יאזן את האי סימטריה שממנה את חוששת. לגבי מה יותר יפה אז על זה דיי קשה לי לעשנות לך כי אצלי אין כמו מראה עיניים כדי לענות על כזו שאלה. כדאי לך לגשת לאחת החנויות ופשוט להתחיל למדוד ולנסות בכל וריאציה ולראות למה מכל הדברים את מתחברת.

SweetGirl17

New member
ניסיתי...

כבר אתמול למדוד בגד ים שלם והיה אחד שהיה יפה על הגזרה שלי והדבר היחיד שלא היה יפה זה החזה, הכל הרס רק החזה
בקשה למצוא לי בגד ים כזה שיש שם ביטנה ובכל זאת זה לא עוזר
זה מאוד מבאס אותי בגלל זה אני לא הולכת לים והקיץ קרב ויש לי חבר והוא מאוד אוהב ים ואני לא יודעת מה לעשות, כל הזמן בחורף הוא הציע לי ללכת לחמת גדר וכל הזמן אמרתי לא, המצאתי כל מני תירוצים... המצב הזה מאוד מבאס אותי

ראיתי כמה דברים שיכולים להיות לך

יפים אם הבעיה שלך היא בושה, כי משקל זו בטח לא הבעיה שלך... יש בגדי ים בשני חלקים שבאמת מורכבים מגופייה ותחתון. כל חלק תחתון מגיע בהמון ווריאציות (חוטיני, טנגה, ברזילאי, שלם, בוקסרס ומכנסונים) חפשי בכל חנות של פילפל. יש דגמים (מעטים) שבתוך הגופייה שלהם יש חזייה שמחזיקה ומעצבת את החזה מה שיכול לטשטש לחלוטין את הבעיה שלך. את יכולה גם ללכת עם בגד ים שלם רגיל. ברובם יש ברזלים או ריפוד והם מחזיקים את החזה ומעצבים אותו. עוד אופציה שראיתי לא מזמן על חברה שלי (היא הביאה את זה מלונדון אבל בארץ משווקים את זה גם בחנויות להיריון) היא בגד ים שני חלקים שהחלק העליון שלו הוא משולשים רגילים או מרופדים ואל הקו התחתון שלו מחוברת עוד חתיכת בד שמגיעה עד הפופיק, היא רופפת ולא צמודה ולזה מצורף חלק תחתון. את צריכה פשוט לחפש. ההמלצה שלי היא ללכת לאזור חנויות בגדי הים ביד אליהו כי יש שם גם מציאות מבחינת דגמים וגם מבחינת מחירים ויש שם את כל המותגים.

SweetGirl17

New member
תודה על העצה

היום כבר קניתי גופיה ומכנס קצרצר שזה בגד ים בצבע ים כזה יפה וגם חצאית ארוכה שקופה לזה, זה בא ביחד. ורק בחנות אחת מצאתי את הסט הזה לצערי לא היו עוד כאלה בחנויות אחרות והיו שם כמה דגמים אבל זה היחיד שפחות או יותר התאים לי. זה כאילו ניראה בסדר, אמרו שיתרחב קצת ואז זה ישב יותר טוב על הגוף, אז אני מקווה שזה מה שיהיה... אני בכל זאת מובכת מהבגד ים... מה חבר שלי יגיד על זה...?!
בכל מיקרה תודה רבה על העצה!!!

SweetGirl17

New member
רק השאלה היא...

האם זה בסדר לשים מתחת לגופיה חזיה רגילה? כי בלי חזיה אני לא יכולה להיות

eb27

New member
ספידו

בתוא אמא ששוחה עם הבן שלה בחוג פעילות פעוטות במים וחייבת בגד ים חזק, שיחזיק ציצים בטן תחת וכל השאר, אני ממליצה על בגדי ים של ספידו. נכון הם לא הכי סקסיים שבעולם אבל הם מחזיקים את החזה משהו משהו, יש להם מעין בטנה ותיפורים ששום דבר לא זז שם, תאמיני לי, אני קניתי, באיזור התעשיה החדש בנתניה מול איקאה ויש שם יופי של דגמים, בערך 250 שקל אבל שווה כל גרוש!!

למעלה